<?xml version="1.0"?>
<rss version="2.0"><channel><title>Podania na stra&#x17C;nika ostatnich temat&#xF3;w</title><link>https://ngnw.pl/forum/293-podania-na-straznika/</link><description>Podania na stra&#x17C;nika ostatnich temat&#xF3;w</description><language>pl</language><item><title>Podanie na admina - Wz&#xF3;r</title><link>https://ngnw.pl/topic/8721-podanie-na-admina-wzor/</link><description><![CDATA[<p>

</p>

<pre class="ipsCode prettyprint lang-html prettyprinted"><span class="pln">Nick: 
Coś o sobie: 
Dlaczego Ty chcesz pełnić tą funkcje:? 
Ile czasu możesz przegrać na serwerze tygodniowo?: 
Link do GT: 
Znajomość AMXX [0/10]: </span></pre>

<p>

</p>

<p>
	&lt;&lt;&lt;&lt; WYMAGANIA &gt;&gt;&gt;&gt;
</p>

<p>

</p>

<p>
	- Wiek min. 16 lat [możliwe wyjątki]<br />
	- Minimum 3000 minut przegrane na serwerze<br />
	- Minimum 14 dni aktywności na serwerze<br />
	- Posiadana ranga Strażnika<br />
	- Sprawny mikrofon<br />
	- Mutacja [możliwe wyjątki]<br />
	- Minimalna znajomość AMXX [4/10]<br />
	- Znajomość regulaminu<br />
	- Podanie w przypadku odrzucenia można składać raz na dwa tygodnie!
</p>

<p>
	!!! Oświadczam !!! Zapoznałem się z tematem [Skala] AMXX od 1 do 10 i Regulamin Jailbreak<br />
	Administracja zastrzega sobie prawo do rozpatrzenia podania w ciągu tygodnia i uznania wyjątków. 
</p>

<p>

</p>
]]></description><guid isPermaLink="false">8721</guid><pubDate>Thu, 18 Jun 2026 13:53:42 +0000</pubDate></item><item><title>Podanie na Stra&#x17C;nika - WZ&#xD3;R</title><link>https://ngnw.pl/topic/8720-podanie-na-straznika-wzor/</link><description><![CDATA[<p>

</p>

<pre class="ipsCode prettyprint lang-html prettyprinted"><span class="pln">Nick: 
Coś o sobie: 
Dlaczego Ty chcesz zostać strażnikiem:? 
Ile czasu możesz przegrać na serwerze tygodniowo?: 
Link do GT: 
Znajomość AMXX [0/10]: </span></pre>

<p>

</p>

<p>
	&lt;&lt;&lt;&lt; WYMAGANIA &gt;&gt;&gt;&gt;
</p>

<p>
	- Wiek min. 15 lat [możliwe wyjątki]<br />
	- Minimum 350 minut przegrane na serwerze<br />
	- Minimum 10 dni aktywności na serwerze<br />
	- Sprawny mikrofon<br />
	- Mutacja [możliwe wyjątki]<br />
	- Minimalna znajomość AMXX [4/10]<br />
	- Znajomość regulaminu<br />
	- Podanie w przypadku odrzucenia można składać raz na dwa tygodnie!
</p>

<p>
	!!! Oświadczam !!! Zapoznałem się z tematem [Skala] AMXX od 1 do 10 i Regulamin Jailbreak<br />
	Administracja zastrzega sobie prawo do rozpatrzenia podania w ciągu tygodnia. 
</p>

<p>

</p>
]]></description><guid isPermaLink="false">8720</guid><pubDate>Thu, 18 Jun 2026 13:52:59 +0000</pubDate></item><item><title>[Skala] AMXX od 1 do 10</title><link>https://ngnw.pl/topic/8719-skala-amxx-od-1-do-10/</link><description><![CDATA[<p>
	Witam proszę o korzystanie z poniższej skali AMXX przy składaniu podań
</p>

<p>
	[1/10]
</p>

<p>
	hymm... Co to AMXX ???
</p>

<p>
	[2/10]
</p>

<p>
	Miej więcej wiem czym jest amxx
</p>

<p>
	[3/10]
</p>

<p>
	Wiem jak korzystać z "amxmodmenu"
</p>

<p>
	[4/10]
</p>

<p>
	Dobrze znam "amxmodmenu" "amxbanmenu" "amxkickmenu"
</p>

<p>
	[5/10]
</p>

<p>
	Sprawnie korzystam z w/w menu, także znam kilka komend
</p>

<p>
	[6/10]
</p>

<p>
	Doskonale opanowałem menu wymienione w [4/10] oraz znam wiele dodatkowych komend, sprawnie się nimi posługuje. 
</p>

<p>
	[7/10]
</p>

<p>
	Wszystko z punkt [6/10] jest dla mnie oczywiste oraz za pomocą konsoli potrafię zmienić ustawienia serwera.
</p>

<p>
	[8/10]
</p>

<p>
	Dobrze opanowałem punkt [7/10] Potrafię korzystać z FTP ( dodać mapy pluginy itp oraz potrafię edytować załączony plik "przykład.ini"
</p>

<p>
	[9/10]
</p>

<p>
	Punkt [8/10] jest dla mnie dziecinnie prosty. Posiadam również umiejętności potrzebne do edycji pluginów.
</p>

<p>
	[10/10]
</p>

<p>
	Doskonale odnajduje się we wszystkich umiejętnościach wymienionych w tym temacie. Dodatkowo potrafię pisać własne skomplikowane pluginy od podstaw. Doskonale odnajduję się w FTP, Sql, Vault i innych zadaniach dotyczących zarządzania serwerem.
</p>

<p>

</p>
]]></description><guid isPermaLink="false">8719</guid><pubDate>Thu, 18 Jun 2026 13:52:03 +0000</pubDate></item></channel></rss>