Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Odświeżenie serwera dd2?

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Hi!

Planuję trochę odświeżyć serwer dd2, dlatego przychodzę z tym do Was!

Co brakuję na serwerze bądź chcielibyście zobaczyć?

Swoje propozycję wrzucajcie w tym temacie!

Oczywiście mam też parę propozycji od siebie, ale zanim je wrzucę chciałbym poznać zdanie graczy!

• Lubię 13

Zrzutekranu2025-03-14155055.thumb.png.de98e898146fe5c359886cf96ce99b4d.pngZrzut ekranu 2024-08-18 171104.png

https://ngnw.pl/topic/6492-odswiezenie-serwera-dd2/

Ja bym dodał takie statystki ile mamy zabić daną bronią, np /m4a1stats

Ale zapomniałem jak się ten plugin nazywa.

I jeszcze może ogarnąć to że jak ktoś podnosi daleko od respa gościa to żeby nie było słychać, że się odradza na respie.

I może otwarcie całej mapy jak jest 5vs5.

Może jeszcze taki plugin, że można przelać kasę graczom którzy nie mają vipa pod komendą /przelej, ale to wątpię, że przejdzie 😂

Edytowane przez ZIELE
  • Lubię 7
  • Uwielbiam 2
https://ngnw.pl/topic/6492-odswiezenie-serwera-dd2/#findComment-23504

tarcza i autokampa  ON  Sacha Baron Cohen Thumbs Up GIF by Amazon Prime Video
EDIT
Nie wiem czy jest taka możliwość i nie byłoby problemów z tym, ale czy jest opcja np zrobienia co 4 mapy vota  że gramy dust2 albo jakąś inna mapę pod 32 plejerów, takie mi się w głowie coś urodziło przed chwilą :P 

Edytowane przez Ambiwalentny
https://ngnw.pl/topic/6492-odswiezenie-serwera-dd2/#findComment-23522

Ja to bym w sumie 2 rzeczy mógł dodać

1. Błysk ekranu na niebiesko powiedzmy kiedy kogoś zabijemy (daje komuś po głowie tapa i odwracam się na nastepnego, a on ma 110 i nie pada XD)

2. Jeżeli ktoś jest na spec i nie bierze udziału w rozgrywce, żeby PTB nie brało go pod uwage (parę razy mnie z niewidki wyciągało nawet :D)

%D1%87%D0%B8%D0%BD%D1%87%D0%B0%D0%BD%D1%

https://ngnw.pl/topic/6492-odswiezenie-serwera-dd2/#findComment-23525

na svip podwojny skok bych dodol

moze 1 runda zamiast na deagle to na kosy?

w sumie te zwiekszenie hp svipow do 115/120 tez spoko

• Lubię 4
  • Haha 1
https://ngnw.pl/topic/6492-odswiezenie-serwera-dd2/#findComment-23540

Oby tylko z classica nie zrobił się 4fun. Gdzie i tak jest 110hp to już od klasyka daleko, a jak widzę te propozycje 120hp, podwójne skoki, to oby chociaż tego nie dodał onajn

Edytowane przez temperatura wzrasta
https://ngnw.pl/topic/6492-odswiezenie-serwera-dd2/#findComment-23542

Godzinę temu, temperatura wzrasta napisał(a):

Oby tylko z classica nie zrobił się 4fun. Gdzie i tak jest 110hp to już od klasyka daleko, a jak widzę te propozycje 120hp, podwójne skoki, to oby chociaż tego nie dodał onajn

Podwojnych skokow nie bedzie ;)

• Lubię 5
  • Uwielbiam 4
https://ngnw.pl/topic/6492-odswiezenie-serwera-dd2/#findComment-23543

Znerfiłbym svipa i usunął 110 hp :D, albo jak torbiq mówi ten błysk ekranu, choć może to kolidować z fleszami :/ Wtedy biało nie będzie.

Szczerze to nie wiem po co zmiany, co by tu dodać na dusta by można było, jak dla mnie dobrze jest jak jest. Można jakieś drobnostki dodać jak tam Zielu napisał, drobne poprawki i myślę, że będzie git. 

https://ngnw.pl/topic/6492-odswiezenie-serwera-dd2/#findComment-23547

Też uważam, że tylko te małe poprawki, o których wspomniał Zielu mogą dodać wigoru na serwerze. Po co coś zmieniać, jeśli dobrze funkcjonuję a wszystkim się nie dogodzi tak czy owak więc zawsze znajdzie się ktoś/coś żeby sobie ponarzekać. 

+1  Tak jak Pioter wyżej "Dobrze jest jak jest" 

https://ngnw.pl/topic/6492-odswiezenie-serwera-dd2/#findComment-23552

Może dodac 2 ranking gdzie zbiera sie pkt. Np za pake dodatkowe punkty +6, za kose dodatkowe punkty +6, z broni +3.  Troche ludzi probuje swoich sil gdzies w plecy wcisnac jakas kose, moze to tez zmobilizuje ludzi do plantowania paki... Wiadomo daje ona pkt ale chyba sie nie wlicza do statsow.

https://ngnw.pl/topic/6492-odswiezenie-serwera-dd2/#findComment-23563

Nie mogę edytować postu, ale może by svipa snerfic i dać mu możliwość podnoszenia więcej jak dwa razy?

Edytowane przez temperatura wzrasta
https://ngnw.pl/topic/6492-odswiezenie-serwera-dd2/#findComment-23586

-Ogólna optymalizacja serwera przydałaby się. Działa spoko, ale nie najlepiej.

- Zbugowany radar, też do poprawki 

- Przemodelowałbym svipa. Chodzi mi o to, że gdy wybierasz awp a limit został osiągnięty, żeby nie dostawać tylko digla, ale jakąś broń kalach/emka. Co prawda nie jest to jakieś super uciążliwe, może kilka pierwszych rund jak brakuje funduszy.

- Zbyteczny jest jeszcze dla mnie plugin blokujący rs na jakiś czas. Jako profesjonalny bot często go używam i mnie to troche irytuje :D

Drobna kosmetyka wystarczy, ogólnie serwer jest spoko i dużo nie ingerowałbym w obecny stan. Skupiłbym się na optymalizacji i poprawie istniejących błedów.

https://ngnw.pl/topic/6492-odswiezenie-serwera-dd2/#findComment-23590

rozgrzewka przed 1 rundą na np noże/awp

myślałem nad tym żeby np svip miał innego skina ( pamiętam że na jakimś serwie vipy miały inny wygląd postaci z napisałem vip ) 

Jak jest 5vs5 (np z rana ) to zrobić osobną tabele top najlepszych top 5vs5 lub jakoś tak

https://ngnw.pl/topic/6492-odswiezenie-serwera-dd2/#findComment-23622

Ja jestem za wprowadzeniem awp od 3 rundy.Jak dla mnie to troche przesada,żeby awp było dostępne tak szybko.Wiszkoscią w drugiej rundzie nie wystarcza nawet na m4 czy ak,a gdzie jak ktoś ma juz awp w ręku.

• Lubię 5
  • Uwielbiam 3
https://ngnw.pl/topic/6492-odswiezenie-serwera-dd2/#findComment-23857

Niech zostanie tak jak jest, a jeśli na prawdę coś ma się odświeżyć, to propozycja ode mnie: co X mapa, zmiana na losową klasyczną mapę np. de_inferno, de_train, de_nuke i potem dalej kolejka de_dust2.

Pamiętam, jak kiedyś Joker zmieniał mapy, był szał i zabawa. Oczywiście to jedyna propozycja, jeśli to ma zostać jako de_dust2 to niech i tak będzie. 

https://ngnw.pl/topic/6492-odswiezenie-serwera-dd2/#findComment-23887

12 godzin temu, Desper napisał(a):

Niech zostanie tak jak jest, a jeśli na prawdę coś ma się odświeżyć, to propozycja ode mnie: co X mapa, zmiana na losową klasyczną mapę np. de_inferno, de_train, de_nuke i potem dalej kolejka de_dust2.

Pamiętam, jak kiedyś Joker zmieniał mapy, był szał i zabawa. Oczywiście to jedyna propozycja, jeśli to ma zostać jako de_dust2 to niech i tak będzie. 

Dobry pomysł w sumie, ale nie wiem czy ludzie nie będą wychodzić bo nie wiem czy większość zna te mapy, my wyjadacze to znamy a reszta to nie wiem xd

https://ngnw.pl/topic/6492-odswiezenie-serwera-dd2/#findComment-23904

• Junior Admin
14 godzin temu, Desper napisał(a):

Wątpię, że to przejdzie w obecnym community - ludzie wolą grać po prostu dusta. 
---
Pograłem trochę na serwerze i skoro to ma być klasyk (tak widnieje w nazwie) to jak dla mnie opcje z podwójnym skokiem, 120 hp to lekka przesada (ludzie piszą, że posiadają oni 110hp [SVIP] to też już spora przewaga na takim klasyku). Jeśli zostałoby to wprowadzone to ze zwykłego DD2 zrobiłby się serwer 4FUN.
Jedyne co to można byłoby wprowadzić to krótka rozgrzewka 15/20 sekundowa tak, aby każdy mógł dołączyć po zmianie mapy i rozpocząć rozgrywkę w tym samym momencie. Oprócz tego można też wprowadzić dodatkowe punkty np. za podłożenie bomby, rozbrojenie bomby, zabójstwo z kosy - tak, aby dodać więcej opcji na zdobywanie punktów. Czasem wydaje mi się, że serwer traci jakby na wydajności i występują dziwne ścinki - jak dla mnie do obserwacji i ew. wyeliminowania. 

W dniu 28.06.2025 o 19:36, PeOes napisał(a):

Ja jestem za wprowadzeniem awp od 3 rundy.Jak dla mnie to troche przesada,żeby awp było dostępne tak szybko.Wiszkoscią w drugiej rundzie nie wystarcza nawet na m4 czy ak,a gdzie jak ktoś ma juz awp w ręku.

Nie limitujmy graczy w taki sposób za umiejętności. Skoro zabił tyle osób i go stać na AWP - to ok, niech ją ma. Limit AWP / per team i tak jest dość dużym obostrzeniem, który całkowicie zmienia rozgrywkę - a co dopiero lockowanie AWP do 3 rundy też będzie słabym zagraniem. Scout też jest broken, to jego też zablokujemy jeśli gracze przerzucą się na niego kosztem AWP z powodu blokady? Jeszcze trochę to będziemy grać samymi pistoletami typu Deagle do 3 rundy bo ktoś nie może sobie poradzić z ekonomią. 

Edytowane przez MLK.

syg.png

TS3index.com

https://ngnw.pl/topic/6492-odswiezenie-serwera-dd2/#findComment-23906

W dniu 29.06.2025 o 21:44, Desper napisał(a):

Jak już to wporwadzenie map typu dd2 tak jak było na konkursach. W innych kolorach, z dodatkowymi miejscówkami. Standardowe mapy raczej nie wchodzą w gre ludzie sami sie gubia na dd2 a co dopiero na innej mapie ;D 

https://ngnw.pl/topic/6492-odswiezenie-serwera-dd2/#findComment-23952

8 minut temu, ipoco napisał(a):

Jak już to wporwadzenie map typu dd2 tak jak było na konkursach. W innych kolorach, z dodatkowymi miejscówkami. Standardowe mapy raczej nie wchodzą w gre ludzie sami sie gubia na dd2 a co dopiero na innej mapie ;D 

Data premiery CS 1.6 to 01/11/2000 xD nie rozumiem jak można nie ogarnąć 3-4 map, map, które były grane meczowo na ESLach, mixach i turniejach. Nie proponuję abstrakcji, to jest klasyka. Na serwerze przynajmniej połowa ludzi to stali gracze, może dzięki takiej zmianie wyeliminuje się graczy, którzy gubią się na de_dust2 a przyciągnie się graczy, którzy chcieliby pograć jak za dawnych czasów na klasycznej konfiguracji serwera i mapach, które kiedyś ogrywali.

https://ngnw.pl/topic/6492-odswiezenie-serwera-dd2/#findComment-23953

• Junior Admin
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Desper napisał(a):

Data premiery CS 1.6 to 01/11/2000 xD nie rozumiem jak można nie ogarnąć 3-4 map, map, które były grane meczowo na ESLach, mixach i turniejach. Nie proponuję abstrakcji, to jest klasyka. Na serwerze przynajmniej połowa ludzi to stali gracze, może dzięki takiej zmianie wyeliminuje się graczy, którzy gubią się na de_dust2 a przyciągnie się graczy, którzy chcieliby pograć jak za dawnych czasów na klasycznej konfiguracji serwera i mapach, które kiedyś ogrywali.

Wyeliminowanie takich graczy = mniejsza społeczność serwera co za tym idzie - mniejsze ew. zarobki, mniejsze zainteresowanie, a co w późniejszym czasie coraz gorsze wyniki serwera. W dzisiejszych czasach ciężko zdobyć graczy nawet przy dużym nakładzie finansowym, nie ma co sobie robić pod górkę aż takimi wielkimi zmianami jak wprowadzanie innych map niż DD2. Ludzie lubią prostotę, a to oferuje zwykły serwer z mapą DD2. Nie patrzcie na to przez pryzmat, że ludzie nie znają nawet podstawowych miejscówek na mapach - patrzcie przez pryzmat umierającej gry, większe zmiany w map pool'u są po prostu niepotrzebne oprócz okazjonalnych zmian wersji DD2. 

7 godzin temu, ipoco napisał(a):

Jak dla mnie jak najbardziej jedno z sensowniejszych rozwiązań.
-

Reasumując najprościej byłoby zebrać wszystkie propozycje z wątku do jednego wspólnego tematu z ankietą, w której gracze mieliby prawo głosu i możliwość wybrania bardziej im odpowiadającej opcji. Łatwiej będzie po prostu ekipie ocenić co graczom bardziej będzie odpowiadało. :jaspersalut:

Edytowane przez MLK.
  • Lubię 1
  • Uwielbiam 1

syg.png

TS3index.com

https://ngnw.pl/topic/6492-odswiezenie-serwera-dd2/#findComment-23967

Cytat

Cytat

@  ZIELE

Ja bym dodał takie statystki ile mamy zabić daną bronią, np /m4a1stats / - raczej watpie zeby ktokolwiek z tego korzystal

I jeszcze może ogarnąć to że jak ktoś podnosi daleko od respa gościa to żeby nie było słychać, że się odradza na respie.  /  chyba udalo mi sie naprawic to + zaaktualizowac plugin do podnoszenia, ale na serwerze pojawi sie w pt dopiero

I może otwarcie całej mapy jak jest 5vs5. / z tego co pamietam kiedys byla propozycja zeby zablokowac ten side, stworze ankiete i zdecydujecie 

Może jeszcze taki plugin, że można przelać kasę graczom którzy nie mają vipa pod komendą /przelej, ale to wątpię, że przejdzie 😂 / bylo kiedysczy jest to potrzebene? raczej nie svipy maja full siana caly czas i rzucaja bronie 

Cytat

@ Ambiwalentny

Nie wiem czy jest taka możliwość i nie byłoby problemów z tym, ale czy jest opcja np zrobienia co 4 mapy vota  że gramy dust2 albo jakąś inna mapę pod 32 plejerów, takie mi się w głowie coś urodziło przed chwilą :P  / Odpada jedynie w weekend moge odpalic jakas inna mapke tak jak kiedys Joker to robil

Cytat

@  t0rbiq

Ja to bym w sumie 2 rzeczy mógł dodać

1. Błysk ekranu na niebiesko powiedzmy kiedy kogoś zabijemy (daje komuś po głowie tapa i odwracam się na nastepnego, a on ma 110 i nie pada XD) / W ankiecie bedzie wzmianka o svipie odnosnie 110 hp, jezezli gracze zdecyduja, ze zostaje wtedy sie pomysli o tym 

2. Jeżeli ktoś jest na spec i nie bierze udziału w rozgrywce, żeby PTB nie brało go pod uwage (parę razy mnie z niewidki wyciągało nawet :D) / ostatnio poprawialem ptb wiec jest to do sprawdzenia 

Cytat

@  PROmil

na svip podwojny skok bych dodol / Juz byl i z tego co pamietam nie wytrzymal 2 tyg, odpada 

moze 1 runda zamiast na deagle to na kosy? / Bez sensu 

w sumie te zwiekszenie hp svipow do 115/120 tez spoko / Kompletnie psuje to moda dd2 

Cytat

@ A7X

Znerfiłbym svipa i usunął 110 hp :D, albo jak torbiq mówi ten błysk ekranu, choć może to kolidować z fleszami :/ Wtedy biało nie będzie. / wyjasnilem u torbiqa

Cytat

@ ipoco

Może dodac 2 ranking gdzie zbiera sie pkt. Np za pake dodatkowe punkty +6, za kose dodatkowe punkty +6, z broni +3.  Troche ludzi probuje swoich sil gdzies w plecy wcisnac jakas kose, moze to tez zmobilizuje ludzi do plantowania paki... Wiadomo daje ona pkt ale chyba sie nie wlicza do statsow. / Myslalem o takim raninkingu/topce tylko, ze kos, ale reszta na + wiec pojawi sie w ankiecie 

Cytat

@ temperatura wzrasta

Nie mogę edytować postu, ale może by svipa snerfic i dać mu możliwość podnoszenia więcej jak dwa razy? / Podnoszenie jest na ogol dostepne dla graczy moge zwiekszysc limit, ale to tez pojawi sie w ankiecie  (mowa o wszystkich nie svipach)

Cytat

@ z . .

-Ogólna optymalizacja serwera przydałaby się. Działa spoko, ale nie najlepiej. / Aktualnie pracuje nad optymalizacja pluginow jak i serwerach 

- Zbugowany radar, też do poprawki / Napisz do mnie na priv co masz na mysli "Zbugowany radar" bo ja szczerze mowiac nie zauwazylem problemu z nim

- Przemodelowałbym svipa. Chodzi mi o to, że gdy wybierasz awp a limit został osiągnięty, żeby nie dostawać tylko digla, ale jakąś broń kalach/emka. Co prawda nie jest to jakieś super uciążliwe, może kilka pierwszych rund jak brakuje funduszy. / -

- Zbyteczny jest jeszcze dla mnie plugin blokujący rs na jakiś czas. Jako profesjonalny bot często go używam i mnie to troche irytuje :D / wgralem nowy ostatnio do sprwadzenia 

Cytat

@ RRR

rozgrzewka przed 1 rundą na np noże/awp / -

myślałem nad tym żeby np svip miał innego skina ( pamiętam że na jakimś serwie vipy miały inny wygląd postaci z napisałem vip ) / byly kiedys u Nas inne skiny dla svipow/adminow jak dla mnie zbyteczne 

Jak jest 5vs5 (np z rana ) to zrobić osobną tabele top najlepszych top 5vs5 lub jakoś tak / -

Cytat

@  PeOes

Ja jestem za wprowadzeniem awp od 3 rundy.Jak dla mnie to troche przesada,żeby awp było dostępne tak szybko.Wiszkoscią w drugiej rundzie nie wystarcza nawet na m4 czy ak,a gdzie jak ktoś ma juz awp w ręku. / imo bez sensu to blokowac -

Cytat

@ Desper

Niech zostanie tak jak jest, a jeśli na prawdę coś ma się odświeżyć, to propozycja ode mnie: co X mapa, zmiana na losową klasyczną mapę np. de_inferno, de_train, de_nuke i potem dalej kolejka de_dust2.  / Wyzej o tym wspomnialem jedynie w weekend mozna zrobic taka zmiane na chwile 

Cytat

@ MLK.

Jedyne co to można byłoby wprowadzić to krótka rozgrzewka 15/20 sekundowa tak, aby każdy mógł dołączyć po zmianie mapy i rozpocząć rozgrywkę w tym samym momencie. Oprócz tego można też wprowadzić dodatkowe punkty np. za podłożenie bomby, rozbrojenie bomby, zabójstwo z kosy - tak, aby dodać więcej opcji na zdobywanie punktów. / odnosnie punktow bedzie ankieta specjalna, a rozgrzewka odpada kiedys na #2 mielismy i gracze szybko chcieli zeby to wylaczyc 

Cytat

Czasem wydaje mi się, że serwer traci jakby na wydajności i występują dziwne ścinki - jak dla mnie do obserwacji i ew. wyeliminowania. / pracuje nad tym chociaz mysle, ze udalo sie wyeliminowac scinki, ale to dopiero w pt sie przekonam 

Temat zostawię otwarty możecie dalej wrzucać swoje propozycje, a ankieta powstanie na dniach!

Aktualne zmiany na dd2

=====================================================================================================================================================================

1.Drobna zmiana przy rzucie granata na say

CAB36E8B-FC4B-4E06-A93D-8D7C7C02F07F.png.8ad234c70d8b30d5814752a578047cf6.png596A8241-C6A2-4D27-8D22-CB8C0687266A.png.160ea72009265e7808c4972cc0820ed8.png

2. /rs teraz nie trzeba czekac x senund zeby uzyc go ponownie

3.  Spadochron - dziala tak samo jak poprzedni wiec nie zauwazycie roznicy jedyna jaka jest to w kodzie

4. Poprawienie konfiguracji serwera

=====================================================================================================================================================================

Kolejne zmiany ktore wejda w pt

1. Aktualizacja wiekszosci pluginow do najnowszysch wersji 

2.  Usuniecie problemu z radarem i zbugowanym dzwiekiem podnoszenia ( bynajmniej na testowym dziala, bede mial to na oku )

Aktualnie skupiam się nad optymalizacja serwera żeby jeszcze lepiej to chodziło, jezeli wszystko bedzie okej to powstanie ankieta z Waszych propozycji :jasperfaja:

Edytowane przez onajN
  • Lubię 5
  • Uwielbiam 5

Zrzutekranu2025-03-14155055.thumb.png.de98e898146fe5c359886cf96ce99b4d.pngZrzut ekranu 2024-08-18 171104.png

https://ngnw.pl/topic/6492-odswiezenie-serwera-dd2/#findComment-23994

usunac limit awp bo to jest bardzo denerwujace oraz dodac podwojny skok dla svipa dodałoby to duzo frajdy i ułatfiło gre osoba kupujacym svip :D a jak nie to zmiejszenie troszke ceny bo naprade na to co posiada jest pierunsko drogi pozdrawiam moje skromne zdanko :D

Ps dla mnie cena okej mowie o graczach tylko  😀 

Edytowane przez Na Yontowym Kacu
  • Lubię 1
  • Haha 6
https://ngnw.pl/topic/6492-odswiezenie-serwera-dd2/#findComment-24101

2 godziny temu, Na Yontowym Kacu napisał(a):

usunac limit awp bo to jest bardzo denerwujace oraz dodac podwojny skok dla svipa dodałoby to duzo frajdy i ułatfiło gre osoba kupujacym svip :D a jak nie to zmiejszenie troszke ceny bo naprade na to co posiada jest pierunsko drogi pozdrawiam moje skromne zdanko :D

Limit awp jest spoko, skoki 2 to jakaś pomyłka, jak VIP jest drogi to chyba kupujemy w innych cenach xd

@ Na Yontowym Kacu no rozumiem, ale i tak mi się wydaje że co do innych serwerów to u nas ceny są spoko 😀

Edytowane przez ZIELE
  • Lubię 6
  • Wow 1
https://ngnw.pl/topic/6492-odswiezenie-serwera-dd2/#findComment-24109

A co wy na to, żeby gracze bez svip również mogli się uleczyć? Przykładowo jak podniesiesz kogoś to cie leczy za 10 hp? Oczywiście do max 100

%D1%87%D0%B8%D0%BD%D1%87%D0%B0%D0%BD%D1%

https://ngnw.pl/topic/6492-odswiezenie-serwera-dd2/#findComment-24155