Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Szybka rekrutacja na admina DD2 #1

onajN

Rekomendowane odpowiedzi

Szybka rekrutacja na admina:  OTWARTA

Nick jakiego używasz:
Staż gry na serwerze:
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK/NIE
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK/NIE
Godziny w jakich grasz:
Posiadasz mikrofon?: TAK/NIE
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY]
Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [TWÓJ STEAM:ID]
Składka 11.07 zł.[obowiązkowa]: TAK/NIE

Wymagania:

Aktywność na serwerze: minimum 15h.
STEAM oraz brak blokady VAC na nim.
Wiek powyżej 16 - ale liczy się przede wszystkim dojrzałość, dlatego można warunkowo przyjąć osoby mające mniejszy próg wiekowy.
Brak posiadania funkcji lub przywilejów (np. admin serwera, moderator) na innych sieciach serwerów oraz warnów na koncie.
Podstawowa wiedza w zakresie gry, serwera oraz obowiązków i funkcji adminowskich.
Ukończenie mutacji lub głos na poważnym poziomie.
Posiadanie i używanie mikrofonu.

Edytowane przez onajN
  • Uwielbiam 1

Zrzut ekranu 2024-08-18 171104.png

• onajN zmienił(a) tytuł na Szybka rekrutacja na admina DD2 #1
  • onajN odblokował(a) ten temat
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Nick jakiego używasz: Mój aktualny nick to QQQQQ, a reszta nick'ów na których przebywałem, pojawi sie poniżej.
Staż gry Counter-Strike: Dobre kilka lat bo w CS 1.6 zacząłem grać od tych najmłodszych wiosen.
Staż gry na serwerze: Dość długi, wracam do gry. Poniżej tsarvar oraz GT:
TSARVAR - 1 (aktualny nick),
GT - 2 (stary nick z dawnych czasów, nawet na forum mam podobny nick),
GT - 3 (stary nick na którym grałem).
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK.
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK.
Godziny w jakich grasz: Tak naprawdę, nie jestem w stanie określić dokładnych godzin, wtedy kiedy mam czas wejdę, może to być rano, południe, popołudnie, wieczór, noc. Wtedy kiedy będę aktywny, na pewno pojawię się na serwerze, aby pilnować porządku i strzec go przed cheaterami.
Posiadasz mikrofon?: TAK.
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Zacznijmy od początku, jestem osobą myślę że kreatywną, dojrzałą, posiadającą kulturę a także czas, który z chęcią mógłbym przeznaczyć na pilnowanie porządku, jak i strzeżeniem serwera przed złymi osobami, typu cheaterzy. Posiadam również sprawny mikrofon i możliwość pomocy lub testowaniu nowych rzeczy. Chciałbym dołączyć w wasze szeregi i pomagać na jak najwyższym poziomie, aby serwer wzniósł się na jeszcze większe wyżyny.
Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:815758576
Składka 11.07 zł.[obowiązkowa]: Jeżeli będzie takowa potrzeba i będę mieć jak, to z chęcią na TAK.

onajN,

Popraw aktywność na serwerze. Odrzucam

• Lubię 1
  • Haha 4

• 2 tygodnie później...

Nick jakiego używasz: zabijakaNs

Staż gry Counter-Strike:  kilka dobrych lat 

Staż gry na serwerze: nie wiem dokładnie ale dosyć długo 

https://www.gametracker.com/player/zabijakaNs/54.38.131.56:27015/

Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK

Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK

Godziny w jakich grasz: Najczęściej są to godziny wieczorne 

Posiadasz mikrofon?: TAK

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: [MINIMUM 3 ARGUMENTY] Mam spory wiek nie raz byłem adminem na serwerze miałem też swoje serwery jak i swoje serwerownie po za tym adminów brakuje wiec myślę że się nadam . 

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [STEAM_0:1:215751013]

Składka 11.07 zł.[obowiązkowa]: TAK

Edytowane przez zabijakaNs
onajN,

Okres próbny 2 tyg

Zgłoś się po rangę tutaj https://ngnw.pl/forum/261-odbierz-range-admina/ następnie do mnie na steam

• Lubię 3

• onajN zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl