Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Szybka rekrutacja [5VS5 MIRAGE]

EXTREMAAAAA

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel

1. Nick:

2. Imię:

3. Wiek:

4. Link do GT:

5. Doświadczenie:

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE]

7. Znajomość SM [0/8]:

8. SteamID:

9. Mikrofon: [TAK/NIE]

10. Konto PRIME: [TAK/NIE]

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE]

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?

1. Wymagania

• Mutacja, konto PRIME, sprawny mikrofon.
  • Minimum 16 lat, wysoka kultura osobista, niekaralność na serwerze.
  • Zdolność rozpoznawania graczy używających wspomagaczy.
  • Znajomość i przestrzeganie: regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów.
  • Podstawowa znajomość obsługi admina (skala znajomości obsługi admina znajduje się poniżej).
  • Brak blokady VAC w CS 1.6 i CS:GO. Przychylność graczy i administracji serwera.

2. Skala znajomości obsługi admina

1. Nigdy nie byłem adminem.
  2. Nigdy nie byłem adminem, ale zapoznałem się z podstawowymi komendami i rozumiem je.
  3. Miałem admina, mam jednak problemy z komendami lub ich nie pamiętam.
  4. Miałem admina, komendy nie są dla mnie problemem.
  5. Wielokrotnie miałem admina, znam komendy i potrafię obsługiwać sm_menu.
  6. Wielokrotnie miałem admina, komendy i sm_menu nie stanowią dla mnie żadnego problemu. Znam i respektuję regulamin forum, serwera i taryfikator banów. Rozpoznaję i banuję graczy używających wspomagaczy, zdarzają mi się jednak pomyłki.
  7. Wielokrotnie miałem admina, tworzyłem lub uczestniczyłem w procesie tworzenia serwerów. Komendy i sm_sm menu nie stanowią dla mnie żadnego problemu. Znam i respektuję regulamin forum, serwera i taryfikator banów. W ocenie graczy używających wspomagaczy mylę bardzo rzadko lub nigdy. Zawsze reaguję na zgłoszenia, a odpowiedzialność i sumienność to moje imiona.
  8. Wielokrotnie miałem admina i/lub własne serwery, komendy i sm_menu nie stanowią dla mnie żadnego problemu. Zawsze rozpoznaję i banuję graczy używających wspomagaczy, nigdy się nie mylę. Znam i respektuję regulamin forum, serwera i taryfikator banów. Zawsze reaguję na zgłoszenia, a odpowiedzialność i sumienność to moje imiona.

Jeśli posiadasz PRIME, mikrofon i byłeś adminem lub masz chęci nim zostać, możesz to zrobić korzystając z aktualnie trwającej szybkiej rekrutacji na bardzo minimalnych wymaganiach. 

Napisz post zgodnie ze wzorem wypełniając poprawnie wszystkie pola i oczekuj na decyzje administracji. :hello_pepe:

OCCL22p.jpg

1. Nick:Gość

2. Imię: *PII & Deletion Requests"

3. Wiek:*PII & Deletion Requests"

4. Link do GT:https://www.gametracker.com/player/Kirei%CE%B1/145.239.26.20:27065/

5. Doświadczenie:4 lata administracja serverów plus 3 lata opiekun

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE]:TAK

7. Znajomość SM [0/8]:8/8

8. SteamID:STEAM_0:1:581249552

9. Mikrofon: [TAK/NIE]:TAK

10. Konto PRIME: [TAK/NIE]:TAK

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE]:TAK

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?:Uważam że przydam się w szeregach administracji 5v5 ponieważ mam dużą wiedzę która się przyda.

1. Nick: Amelka Szpachelka

2. Imię:Piotrek

3. Wiek:18

4. Link do GT:https://www.gametracker.com/player/Amelka%20Szpachelka/51.38.152.219:27017/

5. Doświadczenie: byłem razem z kireia na jednym serverze 4lata na adminie

6. Czy byłeś/aś już adminem? TAK

7. Znajomość SM [0/8]: 7/8

8. SteamID:STEAM_0:1:502145027

9. Mikrofon: [TAK/NIE] TAK

10. Konto PRIME: [TAK/NIE] TAK

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] TAK

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Uważam że przydała by się pomoc kireia

1. Nick:ThaT IS loczus ✯

2. Imię:Dawid

4. Link do GT:https://www.gametracker.com/player/ThaT%20IS%20loczus%20%E2%9C%AF/145.239.26.20:27065/

5. Doświadczenie:Byłem z graczem Kireia na administracji 2 lata 

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] Tak

7. Znajomość SM [0/8]: 7/8

8. SteamID:STEAM_0:1:634081345

9. Mikrofon: [TAK/NIE] Tak

10. Konto PRIME: [TAK/NIE] Tak

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] Tak

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Chce pomóc Kirei na serwerze 5vs5 i wiem ze mógłbym się przydać

• 2 tygodnie później...

1. Nick:bruh

2. Imię:Dawid

3. Wiek:17

4. Link do GT:https://www.gametracker.com/player/bruh/145.239.26.20:27065/ (nwm czemu pokazuje 0min)

5. Doświadczenie: adminem bywałem już od 2018-2017 roku na starych sieciach, nie wiem czy mogę podać nazwę więc nie będę, umiem dokładnie przeanalizować rozgrywkę gracza i zdecydować czy cheatuje czy nie, znam większość komend SM i nie mam problemu w przyszłości nauczyć się więcej

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] tak

7. Znajomość SM [0/8]: 6

8. SteamID:STEAM_1:1:561405308

9. Mikrofon: [TAK/NIE] tak

10. Konto PRIME: [TAK/NIE] tak

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE]: tak

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?: jestem dość kompetentną i dojrzałą osobą, nie odwalam żadnych głupot i gram na serwerach waszej sieci ostatnio dosyć aktywnie (mam dużo czasu do sporządzenia na "adminowanie"), nie ma co obiecywać, chciałbym po prostu pokazać co umiem

•  EXTREMAAAAA zablokował(a) i odblokował(a) ten temat
  • 1 miesiąc temu...

1. Nick: mkj

2. Imię: Bartek

3. Wiek: 16

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/mkj/145.239.26.20:27065/

5. Doświadczenie: bylem adminem gdzies z rok dwa temu, sluzylem serwerowi ponad 10 miesiecy, jestem ogarniety w te sprawy

6. Czy byłeś/aś już adminem?[TAK/NIE] tak

7. Znajomość SM [0/8]: 8

8. SteamID: STEAM_1:1:492109191

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE]: tak

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?: jestem ogarniety, kulturalny i chcialbym sluzyc na tym serwerze, pomagac graczom zeby czerpali przyjemnosc z rozgrywki w przypadku cheaterow

Cr3st, (edytowane)

Trochę lepiej bo regularnie grasz, przyjęte!

Zgłoś się pv na dc!

Edytowane przez Cr3st
  • Lubię 2

1. Nick:漢PiórekHype漢

2. Imię: Kacper

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/漢PiórekHype漢/145.239.26.20:27065/ 

5. Doświadczenie: Byłem administratorem już wiele razy,  łącznie uzbierało by się ze dwa latka. Miałem Globala na turniejowym za dobrych czasów gdy jeszcze się coś grało (tak wiem to żadne osiągniecie :P). Więc potrafię rozpoznać czy ktoś gra czysto czy jednak na odpale.

7. Znajomość SM [0/8]: 8/8

8. SteamID: STEAM_1:1:457290042

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] Tak

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Ponieważ mam spore doświadczenie i raczej jestem lubiany wśród graczy.

Cr3st, (edytowane)

Aktywność zbyt mała, odrzucone!

Edytowane przez Cr3st

1. Nick: p1otr3k

2. Imię:  Piotr 

3. Wiek:  16

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/p1otr3k/145.239.26.20:27065/ 

5. Doświadczenie:  Byłem adminem 5miesięcy ale  zrezygnowałem bo  chciałem pograć na spokojnie 

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE]   tak

7. Znajomość SM [0/8]:  7/8

8. SteamID:  STEAM_1:0:603170155

9. Mikrofon: [TAK/NIE]  tak

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] tak

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?  jestem aktywnym graczem   mam  spore  doświadczenie  w   grze  i umiem odróżnić gracza a gracz z  wspomagaczami  np aim lock ,   wh 

(poprawione)

Cr3st,

Przyjęty, zgłoś się pv do mnie na dc!

• Uwielbiam 1

• 2 tygodnie później...

1. Nick:漢PiórekHype漢

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/漢PiórekHype漢/145.239.26.20:27065/ 

5. Doświadczenie: Byłem administratorem już wiele razy,  łącznie uzbierało by się ze dwa latka. Miałem Globala na turniejowym za dobrych czasów gdy jeszcze się coś grało (tak wiem to żadne osiągniecie :P). Więc potrafię rozpoznać czy ktoś gra czysto czy jednak na odpale.

7. Znajomość SM [0/8]: 8/8

8. SteamID: STEAM_1:1:457290042

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Ponieważ mam spore doświadczenie i raczej jestem lubiany wśród graczy.

Cr3st,

Przyjęty!

• 2 tygodnie później...

1. Nick: Okiiz

2. Imię: Oliwier

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Okiiz/145.239.26.20:27065/

5. Doświadczenie: byłem adminem około rok temu ale niestety tylko miesiąc zrezygnowałem bo nie grało na nim za dużo osób praktycznie nikt 

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] TAK 

7. Znajomość SM [0/8]: 7

8. SteamID: STEAM_1:1:592123410

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] TAK 

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?  jestem bardzo często na tym serwerze i chce po prostu pilnować tego serwera i potrafię odróżnić gracza od cheatera przez to ze tyle gram 

Cr3st,

Przyjęty, zgłoś się do mnie na dc!!

• Uwielbiam 1

• 2 tygodnie później...

1. Nick:  Darkuterus

2. Imię: Michał

3. Wiek:16

4. Link do GT:https://www.gametracker.com/player/Darkuterus/145.239.26.20:27065/

5. Doświadczenie: nie byłem jeszcze adminem

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] nie

7. Znajomość SM [0/8]: 5

8. SteamID:STEAM_0:0:778996670

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] tak

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? ponieważ jestem na serwerze praktycznie cały dzien zauwazylem tez ze jak niema adminow najczesciej z rana to dzieją sie różne niedozwolone rzeczy np. wyzywanie, a nawet czsasmi cheatowanie. Nieogarniam zabardzo bo niebylem adminem ale cos ogarniam SM.

Edytowane przez Darkuterus NGNW.PL
Cr3st, (edytowane)

Podałeś link do swojego profilu GT, zmień i podaj do GT serwera!

// Decyzja w piątek!

Edytowane przez Cr3st
ir0,

Zgłoś się do mnie na dc. Pozdrawiam  :pepesmile:

1. Nick: Marcin

3. Wiek: 19

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Marcin/145.239.26.20:27065/

5. Doświadczenie: Byłem już adminem na innych serwerach.  Dobre 2.5/3 lata.

7. Znajomość SM [0/8]: 8

8. SteamID:STEAM_0:1:506541680

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? No to tak (ziomek <--> @ piorek365 ) podesłał mi ip do serwera wszedłem pograłem i jest zajebisty gram już trochę czasu co prawda nie mam jakoś dużo godzin w poprzednich tygodniach, ale jest to spowodowane praca, którą właśnie skończyłem i mam dużo czasu i chęci grę na serwerze. ;> Pozdro

Edytowane przez Marcin
Cr3st,

Przyjęty, zgłoś się pv!

• Lubię 1
  • Uwielbiam 1

W dniu 27.05.2023 o 10:28, EXTREMAAAAA napisał(a):

1. Nick: aim_zekee

2. Imię: szymon

3. Wiek: 174.

Link do GT: https://www.gametracker.com/account/create/activation.php?screen_name=aim_zekee&activation=s0pnckjayz3s

5. Doświadczenie:bylem kiedys adminem 

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] tak

7. Znajomość SM [0/8]: 4

8. SteamID:76561199066335972

9. Mikrofon: [TAK/NIE] nie

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? nudzilo mi sie i zaczolem szukac jakis serwerow znalazlem ten i mi sie spodobal spedzam duzo czasu na tym serwerze,umiem rozpoznac czy ktos  ma cheaty czy nie  

daje jeszcze raz bo zle podalem :]

Cr3st,

Odrzucone, byłeś adminem a nie potrafisz dać linku GT do twojego profilu, niepoprawne steamID, brak mikrofonu!

• Haha 1

1. Nick: JNK.

2. Imię: Jan

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/JNK ./145.239.26.20:27065/

5. Doświadczenie: Byłem już adminem na innych serwerach przez rok

7. Znajomość SM [0/8]: 6

8. SteamID: STEAM_1:1:686246494

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? No to tak gram praktycznie codziennie mam dobra znajomosc z adminami , dobra komunikacja 

Adrahil,

Przyjęty, zgłoś się do mnie 

• Dzięki 1

1. Nick: FeyKer33
2. Imię: Fabian
3. Wiek: 17
4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/FeyKer33/145.239.26.20:27065/
5. Doświadczenie: Z pare razy byłem adminem lecz to pare lat temu
7. Znajomość SM [0/8]: 5
8. SteamID: STEAM_1:1:713279924
10. Konto PRIME: [TAK/NIE]TTak
11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] Tak 
12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Nie siedzę 24/7 przed pc aczkolwiek uważam że się przydam w administracji, 
gram tu w sumie odkąd kireia mi pokazał ten serwer i jest git.

Adrahil, (edytowane)

Masz słabe gt popraw aktywność i zapraszam za parę dni :) odrzucone 

Edytowane przez Adrahil

• 2 tygodnie później...

1. Nick:Czwasko

2. Imię:Oskar

3. Wiek:16

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Czwasko \/145.239.26.20:27065/ https://www.gametracker.com/player/Czwasko/145.239.26.20:27065/

5. Doświadczenie: kiedys byłem adminem przez miesiac na jakis innym serverze 5vs5 potem mi sie cs znudzil niestety nie pamietam nazwy serwera ogarniałem strasznie

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE]: tak

7. Znajomość SM [0/8]:7/8 

8. SteamID:STEAM_0:1:565848715

9. Mikrofon: [TAK/NIE]:TAK

10. Konto PRIME: [TAK/NIE]:TAK

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE]:TAK

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?: Moim zdaniem nadam sie do administracji serwera 5vs5  posiadam duza ilosc wolnego czasu oraz jestem mily i pomocny

Adrahil,

Odrzucone... Bardzo mała aktywność na gt popraw się i zapraszam za parę dni

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl