Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Podanie na Admina - Marcello

Marcello

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: Marcello, Marcello NGNW.pl
2. Imię: Adrian
3. Wiek: 20
4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Marcello/51.68.135.106:27015/       https://www.gametracker.com/player/Marcello NGNW.pl/51.68.135.106:27015/  
5. Doświadczenie: Doświadczenie w pełnieniu roli admina serwerów CS:GO jak i CS2 uważam za wysokie, pełniłem na kilku sieciach (dokładnie 3), oraz posiadałem przez okres niecałych 2 lat własny serwer FFA, typu OM.
6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] Tak
7. Znajomość CSS [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]: 7,5/8, znam znaczną część komend w css typu m.in. (add,un) ban, kick, gag, mute, c/p/h(say), rcony, slap, slay itd.
8. SteamID64: 76561199175168075
9. Mikrofon: [TAK/NIE] Tak, naprawiony
10. Konto PRIME: [TAK/NIE] Tak
11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] Tak
12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? [CO NAJMNIEJ 2/3 ZDANIA]: Uważam, że byłbym odpowiednią osobą na to stanowisko, nie tylko poprzez doświadczenie, które nabyłem podczas pełnienia ról Admistratora oraz Właściciela własnego serwera, ale poniekąd też dlatego, iż mam bardzo dużo wolnego czasu, który tak naprawdę w pełnieniu takich rang jest bardzo ważnym czynnikiem. Na każdych z pełnionych wcześniej stanowisk, nie zdarzały się żadne problemy, związane z moją osobą, staram się przede wszystkim utrzymywać na serwerze kulturę, dobry kontakt i pozytywną atmosferę z graczami, a także chciałbym udowodnić swoją gotowość, rzetelność, oraz własne możliwości, poprzez dawanie sieci jak najwięcej od siebie.
Ponadto, myślę że staż prawie 8 tys h w grze nie (wt. trochę Source i 1.6) pozwoli mi bez problemu odróżnić legitnego gracza od cheatera. Co mogę udowodnić, poprzez danie mi szansy bycia Administratorem.

Co do mikrofonu pragnę nadmienić, że jest już naprawiony, a wkrótce przyjdzie mi nowy.

EDIT: Przsyłam coś apropos mojej prowokacji.
EDIT 2: @ Janas Modro nie kojarzę ciebie, jestes adminem od bodajze 1 dnia. I ty mi mowisz ze zachowanie wobec adminow jest cyt. fatalne? Przesyłanie info o cheaterach na forum, dc oraz bezpośrednio na pv ngnw/steam ma być fatalne... Spoko, ale imo nie wiesz jak jest, a się wypowiadasz (niech zabrzmi to toksycznie, przecia już taki jestem :p)
Nic więcej nie mam do dodania na dziś, dobrego dnia.

Pozdrawiam, Marcello.

1.jpg

2.jpg

Edytowane przez Marcello
dodanie info apropos prowokacji
  • Uwielbiam 1

+ wiek

+ gt

+ SM 

Kultura podupadła, zamiast się polepszyć

Karalność na serwisie. 

Często podjudzasz graczy, a mówię ci żebyś przestał. 

Z wielkim żalem to mówię, ale jestem na nie 

Screenshot_2024-09-14-17-20-53-424_com.android.chrome.png

Screenshot_2024-09-14-17-20-16-172_com.android.chrome.png

Edytowane przez Weezard
  • Dzięki 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1

sygnatura mniejsza.png

+ wiek

+GT

+sm

-Kultura

-mikrofon 

-oststnio mowiles ze jeb** jedna osobe i wiecej podan nie bedziesz skladał.

Kultura bardzo słaba, jeśli chcesz być administratorem popraw kulturę i napisz podanie za jakiś czas

Jestem na NIE

Edytowane przez PalmaSuczko
  • Lubię 2
  • Uwielbiam 1

Dobra wszystko fajnie pięknie niby wygląda na pierwszy rzut oka masz wiek, doświadczenie i znajomość SM. Lecz patrząc na to co pokazał @ Weezard kultura się powoli poprawia lecz jak dla mnie za krótko , kultura wynika tak mi się wydaje tylko z tego że chcesz dostać admina.

Jak dla mnie na NIE 

Edytowane przez Space
  • Uwielbiam 2

jak dla mnie stanowcze NIE

- dalej mikrofon działa jak na krotkofalowkach w 88r

- dalej leży kultura 

- mowiles ze juz nie będziesz składał podania

podsumowując daj sobie spokój na jakis czas z tymi podaniami bo skladasz podanie za podaniem a dalej sie nic nie zmienia z mikrofonem etc.

• Haha 1
  • Uwielbiam 1

+wiek
+GT
+SM
- Kultura, na pewno sporo do poprawy
- Mikrofon, strasznie szumi że nie idzie cię często zrozumieć
- Karany wielokrotnie mute/gag i jednokrotnie banem
- Często prowokujesz graczy

Żeby to wszystko  podsumować, jesteś bardzo aktywny, lecz twoje zachowanie wobec innych graczy oraz administracji jest fatalne. 

JESTEM NA NIE 

edit1: @ Marcello To że jestem administratorem od jednego dnia, nie oznacza że jako gracz nie słyszałem co mówisz i nie widziałem co piszesz i nie słyszałem co mówisz  :toxic: Okej, fajnie że zgłaszasz graczy i nawet ostatnimi dniami zachowujesz się w porządku na czacie (chociaż zdaje mi się że to tylko żeby dostać admina) to nadal nie uważam, że jest to stała poprawa.

image.thumb.png.56101cfe1f87f0296bb6a378dc26324b.pngimage.thumb.png.07f89aaf1a155b0cafe5bd32e7f52282.png

Edytowane przez Janas
  • Lubię 1
  • Uwielbiam 1

• Moderator

Ja jestem na TAK

+ sm

+ gt

+ wiek

Co do prowokacji, kilka razy zauważyłem jak inny gracz podgryzał. Więc tu mogę przyznać rację. 

Jestem za okresem próbnym. Zainwestuj w mikrofon, kulturka poprawiona ale popracuj jeszcze nad tym.

Każdemu należy się szansa, tym bardziej że kolega spełnia wymagania, a może akurat się poprawi wszystko?

• Dzięki 1

Projekt bez nazwy.gif

• Właściciel

Jak poprzednio mieliśmy zastrzeżenia głównie do mikrofonu, tak teraz nie możemy przyjąć do administracji osoby wobec której obecni admini serwera wypowiadają się tak krytycznie.

To przykre, że w ciągu 5 czy 6 dni opinia o Tobie tak bardzo się zmieniła, że z większości "na tak" zrobiła się większość "na nie".

W dodatku trochę próbujesz na siłę coś robić, bo z jednej strony zgłaszasz cziterów, ale robisz to na PW np. dla mnie, gdzie jest do tego dedykowany dział i cała "mała procedura" - kiedy powiedziałem wprost, że jest dział "Zgłoś czitera" i że zgłoszeniami zajmuje się UBT, to stwierdziłeś, że i tak dużo robisz, bo zgłaszasz ludzi i nie będziesz pisał tematów. Potem na Discordzie, czy czacie na forum (któreś z tych) zacząłeś pisać, że ci każemy rozpisywać demka i akcje i że jak to tak - więc jeśli w tak prostej sferze nie akceptujesz zasad panujących na forum, to budzi to uzasadnione obawy, czy stosowałbyś się do taryfikatora kar i regulaminu serwera.

Dalej jesteś bardzo rozwiązły i niekonkretny, piszesz o czymś do mnie na PW potem 3 razy w 3 kolejnych wiadomościach o tym wspominasz - jakbyś nie wiem, nie panował nad emocjami? Zgłaszasz mi na Steam Chat, że ktoś na serwerze stoi AFK - jakby po to mamy AntyAFK i on sam zrobi z tą osoba porządek po 60 sekundach, jeśli nie ma admina na serwerze - nadgorliwość ogromna. Dwa prosiłem, żeby nie kontaktować się ze mną przez Steam i robić to albo przez Discord, czy PW - co mówię każdemu, kto do mnie pisze - mimo to dalej pisałeś, więc realnie znów nie rozumiesz, co się mówi i o co się prosi - jasno zaznaczam, że jestem dostępny 16+ godzin dziennie, ale na DC/forum, nie korzystam z komunikatora Steam. I my teraz nie wiemy, czy Ty zaakceptujesz zasady panujące w administracji, czy wybiórczo dostosujesz się do tych, które uznasz za słuszne.

Niekonkretność to dla mnie też to, że pisałeś mi, adminom, mówiłeś na serwerze, że ooo ja nie składam 3 raz podania, mija kilka dni - podanie napisane, no jak to wszystko traktować poważnie? 

• Lubię 1
  • Uwielbiam 3
OCCL22p.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl