Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

[#6] Wywiad - Yoshiii

Drosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

T2WadCm.png

Dzień dobry drodzy forumowicze!

Moim i Państwa dzisiejszym gościem jest człowiek wielu zainteresowań, admin serwera dd2 #1 oraz opiekun typerów @ Yoshiii

Belka z linią (1).png

Biały - Ja

Morski - Yoshiii

Belka z linią (1).png

- Dzień dobry, niezmiernie mi miło, że zgodziłeś się udzielić mi wywiadu. Przedstaw się proszę oraz na początek powiedz kilka słów o sobie.

- Cześć jestem Dominik. Mam 20 lat , obecnie pracuje i uczę się w szkole zaocznej. Interesuje się samochodami , troszkę Typerka i zdarzy mi się tam skoczyć na jakieś kasynka i jakaś fajna kaska czasem wleci. Mam tez psiaka Demona i 1 kota ma na imię Laluna (tak wiem kreatywne). W tygodniu pracuje a w weekendy się uczę i popylam do szkoły. To chyba tyle ode mnie mogę jeszcze powiedzieć ze jestem bardzo wyrozumiały, aczkolwiek szybko się denerwuje :kekw2: .

- Laluna - skądś kojarzę to imię :xdx: - wracając do tematu, jaki kierunek szkoły obrałeś i czym się zajmujesz na co dzień?

- Jaki kierunek obrałem, kończę sobie zawodówkę, a tak to interesuje się mechanika, bardziej jeśli chodzi o auta czy coś w tych gustach albo motoryzacja. Takie poboczne hobby jak nie ma co robić , może taka pasja lekka bym powiedział. Ale tak to raczej jestem zajęty skończeniem szkoły.

- Jakie jest twoje wymarzone auto i dlaczego właśnie to?

- Moje wymarzone auto? W skrócie, BMW, od dzieciaka jarały mnie bmw, tym bardziej czarne, Chryste ... Jak miałbym wybrać to BMW E36.

- Motoryzacja piękne zainteresowanie, sam jestem fanem szybkich i niebezpiecznych aut:sigma:. Jakie plany masz na przyszłość po ukończeniu szkoły? Całkowicie zająć się mechaniką i ogólnie rzecz biorąc motoryzacją czy zostanie to bardziej na etapie hobby?

- Osobiście uważam, że w przyszłości chciałbym się tym zająć. Jest to w sumie dobrze płatny zawód i w sumie interesuje się tym, wiec nie widzę przeszkód.

- Jakie masz marzenia i cele w życiu?

- Moim marzeniem jest żyć szczęśliwie, bez zbędnych znajomości, dążyć przed siebie do oznaczonego celu i się nie poddawać:classic_rolleyes:. A co do mich celi aktualnych może? Skończyć szkołę i znaleźć dobrze płatną robotę (ale to pewnie za granica, w Polsce nie ma co szukać).

- Masz jakieś głupie nawyki/uzależnienia których chciałbyś się pozbyć?

- Głupim nawykiem i uzależnieniem jest palenie papierosków, choć bardzo chciałbym rzucić, to nie dam rady bez papierocha :classic_tongue: 

- W takim razie życzę samych sukcesów. Teraz coś może o Twojej - nazwijmy to pracy forumowej. Skąd pomysł na zajmowanie się typowaniem oraz jak to wygląda z Twojej strony? Jest to ciężka praca czy należy to bardziej do tych przyjemnych?

- Powiem tak, interesuje się tym jako hobby. Kiedyś nie byłem jakoś zainteresowany prowadzeniem Typerki, ale w te tematy wprowadził mnie mój dobry ziomek Huntaruu, z którym na pewnej sieci razem to ogarnialiśmy. Niestety wyszło tak, że zostałem z tym sam i zacząłem to prowadzić w imieniu innej osoby. Typerka to takie moje małe dziecko które przynosi mi parę dobrych wspomnień. Co do tego czy jest trudne, mhm jak by to ująć w słowach. Nie jest to zasadniczo trudne ale momentami czasochłonne, żeby wszystko było na czas, tez wiadomo nie zawsze idzie po mojej myśli jak bym chciał, ale w ogólnym przypadku prowadzenie typerki nie jest takie trudne, jeśli masz do tego ręce i nogi, i przede wszystkim chęci. Do tych przyjemnych należy robienie kuponów, dla graczy i ludzi z Forum, którzy mogą sobie wymienić punkty na jakieś ciekawe nagrody. W aktualnym momencie staram się dawać z siebie jakieś 60% w Typerce, gdyż ostatnio nie mam zbytnio ikry i czasu się w to angażować w 100%.

- Pozdrawiamy twojego ziomeczka i oby ta ikra wróciła, bo zainteresowanie typerką jest dość spore i nawet nasza Pani Administrator brała udział:kekw2:. Powiedz nam jeszcze odnośnie twojego Nicku i grupy jaką posiadasz na forum.. skąd pomysł na taką nazwę? Jest to może ksywa ze szkoły? Patrząc na twoją grupę, lubisz czasem coś przypalić? :xdx:

- Szczerze, Nick wziął się tak naprawdę od Nicku ziomeczka Yoshinorii w skrócie, dlatego Yoshiii, a czy lubi sobie cos przypalić? No wiadomka, nie bez powodu mam rangę palacza na Forum. Wole zapalić niż pic wódkę, jest to dla mnie gorszym narkotykiem niż samo palenie.

- Podzielam twoje zdanie, też nie pije alkoholu:sigma: Da się zauważyć że jesteś dość "uśmiechniętym" użytkownikiem na forum, a jakie są twoje wrażenia odnośnie ludzi jak i całej sieci NGNW.pl? Raczej każdy ma poczucie humoru czy odnosisz wrażenie jakby tu byli sami "sztywniacy"?

- Ale zadałeś mi ciekawe pytanie, nie no myślę ze niee to chyba tyle. Podchodzę do was z luzikiem jak bym miał to ująć.

- Ale piwo to nie alkohol pamiętajmy :kekw2:

- Racja, piwko to nie alkohol ale w większych ilościach też potrafi zaszkodzić:leonardo:. Zbliżając się powolutku do końca naszej rozmowy, chciałbym Ci zadać jeszcze jedno pytanie. Czy jest coś, co chciałbyś zmienić w sobie i dlaczego?

- O kurcze, co chciałbym w sobie zmienić? Może zamieniłbym lenistwo w aktywność fizyczną, to że szybko się wkurzam, mówię kurwa co 2 słowo i chciałbym być mniej milszy dla ludzi. To bym w sobie zmienił, bo ludzie to wykorzystują pozdro. To chyba tyle w mojej ocenie. 

- Jako wisienka na torcie to zostały nam szybkie strzały, jeżeli będziesz gotowy to daj znać:dogdance:
- Dawaj

- Pepsi czy Cola?

- Pepsi

- Góry czy morze?

- Morze

- Lato czy zima?

- Lato

- Bongo czy lufa?

- Bongo

- Auto osobowe czy SUV?

- Auto osobowe

- Dziękuję Ci Dominiku za poświęcony czas na udzielenie mi wywiadu, życzę Ci, aby Twoje plany zostały zrealizowane oraz marzenia zostały spełnione:pepe_heart:.

- Również dziękuję bardzo, myślę że powiedziałem troszkę o sobie i przy okazji nie zanudziłem czytających. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. 

Belka z linią.png

• Lubię 1
  • Uwielbiam 4

Projekt bez nazwy.gif

• Werka. zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl