Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

[#8] Wywiad - IdoB

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

T2WadCm.png

Witajcie drodzy forumowicze!

Dziś gościmy osobę, która jest odpowiedzialna za adminów OM#1 oraz zajmuje stanowisko członka UBT CS2. Zatem powitajmy cieplutko @ IdoB

Belka z linią (1).png

Biały - Ja

Ciemno-zielony - IdoB

Belka z linią (1).png

- Dzień dobry. Z tej strony (jedyny w swoim rodzaju :xdx:) redaktor NGNW.pl. Bardzo mi miło gościć dziś Pana którego większość osób związana z CS2 zna i kojarzy ale gracze z CS 1.6 jeszcze nie, więc pora to zmienić. Panie IdoB, przedstaw się proszę i powiedz kilka słów o sobie.

- Siemka, mam na imię Norbert. Pochodzę z małej mieściny - Łodzi :xdx: Najlepszy rocznik (97:kekw2:). Na co dzień zajmuję się wykańczaniem wnętrz i sufitami napinanymi, a w wolnym czasie lubię sobie popykać między innymi w kanterka.

- W Łodzi się powodzi :leonardo:. Jakie masz zainteresowania, hobby? Może robisz coś wyjątkowego, co by zaskoczyło innych?

- Pokrótce to piłka nożna, mma i gry komputerowe typu CS czy Fifa. Piłkę nożną kilka dobrych lat trenowałem, mma czy kickboxing też, ale to wszystko bardziej dla siebie, aniżeli pod jakieś zawody. Teraz "dorosłe życie" mnie pochłonęło i nie za bardzo mam czas, ale zbieram się cały czas żeby wrócić na salkę. Czy robię coś zaskakującego? Hmm myślę, że sufity napinane są dość nietuzinkowe, dam Ci rabat 10% jak będziesz chciał skorzystać, to sam ocenisz :kekw2:

- Myślę, że nawet korzystając z twojego rabatu, nie tylko sufit byłby napięty :kekw2:Będąc przy piłce nożnej to aż grzech nie zapytać... Widzew czy ŁKS i dlaczego akurat ten?

- Widzew, bo na takim a nie innym osiedlu się wychowałem, ale mi już latanie za klubem minęło. Szeroko pojęte "działanie" dla klubu, to głupota w dzisiejszych czasach, a oglądać nie ma co w polskiej lidze, bo poziom jest żenujący. Teraz tylko Hala Madrid :pepe_heart:

- Reprezentacja Polski w piłce nożnej też wcale nie odbiega umiejętnościami od klubów 1 lub 2 ligowych :XD:wracając do sufitów napinanych, opowiedz nam coś więcej o tym. Czy to jest ciężka praca i jak to wygląda? Bo myślę że to dość ciekawy temat i nie każdy może wiedzieć co to jest i jak to się robi.

- Dlatego reprezentacji polski też nie oglądam :300iq:Jest to folia termokurczliwa którą się nagrzewa i wpina w specjalne profile. Przy nagrzaniu jest miękka i elastyczna przez co można ją łatwo naciągnąć i wpiąć. Fajne jest to, że utrzymuje temperaturę pomieszczenia i kurz sie na nim nie osadza, więc jak ktoś specjalnie łapami nie ubrudzi to nie trzeba nic z nim robić. Jest kilka rodzajów - w połysku, matowy, satynowy, z nadrukiem, "gwieździste niebo" , ale to już nie będę sie rozpisywał wystarczy sobie te frazy w Googla wpisać. Podsumowując, nie ma brudu, ta sama cena albo i taniej, a w jeden dzień jesteśmy w stanie zrobić taki sufit, co sprawia jest niesamowitą alternatywą do sufitów podwieszanych z karton gipsu.

- Polska reprezentacja to jest śmiech na sali, co pokazali właśnie w ostatnim meczu z Portugalią :kekw2:Sufity napinane ładnie się prezentują, myślę że fajna alternatywa jeżeli ktoś chce różne udziwnienia :xdx:. Wracając do tematu Counter-Strike, ile to już lat posiadasz stażu? I co Cię najbardziej przyciąga w tej grze komputerowej?

- Żebym to ja pamiętał. Wiele lat grałem w 1.6, co prawda nie z wielką intensywnością, bo za dzieciaka większość czasu spędzałem na dworze, ale grało się. W CS:GO zacząłem grać jakieś 9-10 lat temu i zostałem do dzisiaj. Przyciąga? Aktualnie nic, poza motywem strzelania do przeciwników i rywalizacji. Popsuli te grę totalnie, łatwiej wymienić co mi się nie podoba:AngryCat:

- Ostatnimi czasy gracze bardziej narzekają niż chwalą CS2. Przejdźmy teraz to Twoich funkcji forumowych. Jesteś zarówno opiekunem OM#1 jak i częścią UBT CS2. Czy jest to ciężka praca? Jak to wygląda z Twojej strony?

- UBT to łatwizna. Mam doświadczenie, bo już wcześniej sprawowałem te funkcję. Odwołań nie ma za dużo, więc daje rade, wbrew temu co niektórzy mówili, że będzie mi ciężko pełnić wydajnie obie funkcje. Co do opiekuna, to już jest więcej pracy. Jestem łącznikiem między graczami, a adminami i między adminami, a "górą". Jak coś robię, to staram się robić na 100% więc czasem się człowiek namęczy i zdenerwuje, ale nieskromnie uważam, że dobrze pełnię tę funkcje. Dbam o to, żeby admini byli zadowoleni i pomagam Matiemu przy serwerze ile mogę.

- Efekty twojej pracy forumowej jak i serwerowej są widoczne, to można śmiało stwierdzić. Odejdźmy może na chwilę od "życia forumowego" i przejdźmy do prywatnego. Powiedz nam coś więcej o sobie, czy masz jakieś marzenia? Może jakieś inne zainteresowania, oprócz tych które zostały wymienione wyżej?

- Nie mam chyba jakiś specjalnych marzeń, raczej jestem z życia prywatnego zadowolony. Wszystko co z partnerką założyliśmy - małymi krokami osiągamy. W przyszłym roku mam w planach wziąć dotację na firmę, żeby otworzyć swoją (napinane sufity) oraz bierzemy ślub w lutym - możecie trzymać kciuki żeby się udało :kekw2:

- Trzymamy kciuki, aby wasze plany się powiodły. Powiedziałeś troszkę o sobie, może teraz powiesz nam, w jaki sposób trafiłeś na NGNW.pl?

- Poprzednia sieć się zamknęła, na jakiś czas ode chciało mi się grania na serwerach. Po czasie gdy wszedł cs2 i ruszyły serwery zacząłem szukać jakiegoś fajnego. U mnie głównym kryterium jest żeby VIP nie był zbytnim ułatwieniem i najważniejsze - nie miał double jumpa. Zwiedziłem kilka serwerów i trafiłem tutaj. Jak upewniłem się, że będę tutaj grać dłużej to założyłem konto na forum, a resztę już znacie..

- Dość ciekawa historia i cieszymy się że trafiłeś i zostałeś właśnie u nas:pepe_heart:. Jak Ci się podoba nasze forum i społeczeństwo? Bardziej pozytywne czy negatywne wrażenie?

- Forum w kategorii wyglądu mi się podoba - jak pisałem w poście rocznicowym. Ludzie są w większości pozytywni, a co najważniejsze "czerwoni" nie czują się lepsi i ważniejsi od innych.

- A "zieloni"?

- Są :xdx:

- Napisałeś, że "ludzie są w większości pozytywni", zatem czy jest ktoś kogo nie lubisz bądź otwarcie nienawidzisz?

- Kiedyś Simona nie lubiłem, a miałem do tego powody, aktualnie mamy neutralne relacje (przynajmniej z mojej strony) tak to nie zaprzątam sobie głowy ludźmi którzy mnie w jakiś sposób denerwują, szkoda nerwów na debili:richardomilos:

- Powoli dobijamy do brzegu marynarzu. Powiedz nam jeszcze, bo wymieniłeś te lepsze strony forum, a czy jest coś, co byś zmienił/usprawnił?

- Redaktorka jest do naprawy, te pytania dnia, szczególnie od Werki mocno słabe są. Fajnie jakbyście nad czymś świeżym pomyśleli. Poza tym chyba nic mi nie przychodzi do głowy.

- Cieszę się że jednak należę do tych lepszych redaktorów:pepe_heart:. Jest to na chwilę obecną ostatni mój wywiad i jesteś tym szczęśliwcem z którym zakończę moją redaktorską karierę. Może kiedyś w przyszłości jeszcze wrócę na to stanowisko, ale na pewno nie szybko. Jako wisienka na torcie zostały nam szybkie strzały, czy jesteś gotowy?

- Nie chce być u Werki na czarnej liście, to jedynie moja subiektywna ocena. (Werka nie bij).

Pewnie, zaczynajmy.

- Discord czy TeamSpeak?

- TeamSpeak

- Morze czy góry?

- Morze

- Słodkie czy słone?

- 50/50

- BMW czy AUDI?

- Audi

-CS czy LOL?

- CS

- Napoje % czy bez %?

- Nie pije alkoholu, wolę trzeźwy umysł, a bez też umiem się bawić

- Super, na tym kończymy nasz wywiad. Miło mi się z Tobą rozmawiało. Mam nadzieję że dałeś się poznać troszkę bardziej naszym czytelnikom. Tak jak wspominałem jest to mój ostatni wywiad, także dziękuję również za poświęcony czas. Życzę samych sukcesów w życiu prywatnym jak i zawodowym. Pozdrawiam @ Drosz :pepe_heart:

- Dzięki i wzajemnie, miło było. Jak dla mnie to fajnie jakbyś nie rezygnował, ale to Twój wybór. Pozdrawiam wszystkich czytelników.

Belka z linią.png

• Lubię 2
  • Uwielbiam 7

Projekt bez nazwy.gif

https://ngnw.pl/topic/5141-8-wywiad-idob/

• Moderator

Wywiad jak najbardziej w porządku. Lekko irytuje mnie duża ilość emotek, ale to kwestia indywidualna. Myślę, że godny temat kończący karierę :troll:

• Lubię 1

image.png.9e56505a0c51ba3a17d47fd4e6866869.png

https://ngnw.pl/topic/5141-8-wywiad-idob/#findComment-16023