Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Podanie na admina - MasterMind

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: MasterMind
2. Imię:  Oskar
3. Wiek:18
4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/MasterMind/51.68.135.106:27015/
5. Doświadczenie:  Byłem już nie raz Adminem na różnych sieciach jak i na NGNW
6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] Oczywiście, OM1 rok temu
7. Znajomość CSS [0/8]: 6
8. SteamID: STEAM_0:0:530863645
9. Mikrofon: [TAK/NIE] Tak
10. Konto PRIME: [TAK/NIE] Tak
11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] Oczywiście 
12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Ponieważ jak widać większość adminów tego serwera jest niestety nieaktywna (nie mówię tutaj oczywiście o wszystkich). Chciałbym zapobiec cheaterom oraz braku kultury przez graczy, sam nie mam dużej kultury według mnie, ale wiem gdzie są granice i nie atakuje rodziny czy innych bliższych spraw. Chciałbym wrócić na forum i serwer, i pomóc w rozwijaniu. Zna mnie większość osób i myślę, że mają o mnie przeciętne dobre zdanie. Mam duże doświadczenie w CS, ponad 7 lat więc sprawdzanie graczy nie będzie mi nieznane wręcz przeciwnie. 

Pozdrawiam MasterMind

• Lubię 3
  • Uwielbiam 2
https://ngnw.pl/topic/5437-podanie-na-admina-mastermind/

- GT | Twoja aktywność jest mierna rzadko cię widuje na serwerze

- KULTURA | Jak dla mnie jesteś dość mocno toksycznym graczem, a niestety nie możemy sobie pozwolić na toksyczne zachowania administratorów 

- DWABIEGUNY | Chcesz zapobiec czemuś czego sam nie przestrzegasz i nie masz mowa tu o kulturze

+ CSS/DOŚWIADCZENIE | Doświadczenie masz także jest to duży atut 

- Jeśli chodzi o ppkt 12.

1. To jak dla mnie jest to jedna wielka kpina iż gdyż ponieważ każdy administrator jest aktywny w swoim wolnym czasie po ukończeniu swoich obowiązków takich np jak. praca, porządki w domu, zakupy etc. Nie spotkalem sie zeby jakiś admin był w domu i np nie zareagował na zgłoszenie pod komendą !report. 

2. Zapobieganie braku kultury u innych graczy jest bezsensowne skoro tu tej reguły sam nie przestrzegasz, oraz owszem nie najeżdżasz komuś na rodzinę ale nie widze tu argumentu typu "czy innych bliższych spraw" bo raczej graczowi MACIUŚ2015CS2 nie wjedziesz na ambicje poprzez poruszenie prywatnych spraw ponieważ tak owego gracza nie będziesz znał IRL także na dobrą sprawę nawet nie będziesz potrafił poruszyć jego prywaty.

3. Moim zdanie nie zna cię większość graczy ponieważ mało przesiadujesz na serwerze, może i na forum jesteś znany/kojarzony ale na serwerze nie. Jeśli sam bym na początku mojej przygody z OM1 NGNW nie zarejestrowałbym sie na forum to bym cie nie znał

JESTEM NA NIE

Edytowane przez scrollinggg
  • Lubię 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2
https://ngnw.pl/topic/5437-podanie-na-admina-mastermind/#findComment-17795

Czytają to co napisał @ scrollinggg to zgadzam się z nim w 100% i popieram jego zdanie.

Co do wypominania nam jako administratorom, że nie wywiązujemy się z naszych obowiązku to jest jakiś żart z twoje strony szczególnie patrząc się na twoje GT, mało kiedy jest sytuacja żeby żaden admin nie reagował na reporty oczywiście czasami trzeba poczekać na admina bo żaden admin nie siedzi w cs 24/7 i czeka na reporty.

Jestem na NIE

Ostrzeżenie przypięte przez uwuwewue,

Jeżeli wypowiadasz się w podaniu, podaj co najmniej 3 argumenty, dlaczego jesteś na tak, lub na nie. Proszę o poprawę #pisemne

• Lubię 2
  • Uwielbiam 1

image.png.d2a76a0990e099254df7fc0b7ec571a0.png
image.png.c9ca7ba9c82611b043b92b964d3c931a.png

https://ngnw.pl/topic/5437-podanie-na-admina-mastermind/#findComment-17799

• Moderator

Let's the fun begin... 

Zgodzę się tutaj z chłopakami ( @ Space  @ scrollinggg )

Mój drogi jeśli chodzi o braki kultury to ciebie też się to tyczy. Może teraz nie gram jakoś często, ale staram się reagować na reporty... W tym czasie siedzę na spekcie i słyszę niepotrzebne komentarze czy też wyzwiska, a niestety nie mogę wtedy zgagować czy zmutować, bo wtedy sie wyda, że jest admin... 

Doświadczenie może masz, css znasz, ale to tyle... 

No aktywność masz słabą co tu wiele mówić... 

Jestem na nie 

• Lubię 2
  • Uwielbiam 2

https://ngnw.pl/topic/5437-podanie-na-admina-mastermind/#findComment-17800

• N-WORD

No to tak:

-  pisanie "Ponieważ jak widać większość adminów tego serwera jest niestety nieaktywna" jest chyba nie śmiesznym żartem patrząc na to, że Twoje GT, które ma dość spore ubytki xD

- wydaje mi się, że całkiem szybko level'ujesz, 2 lata temu śmigaliśmy razem do podstawówki, a tu już 18 na karku (niecały rok temu pisałeś w podaniu, że masz 16):kekw2:

- nie masz szacunku do administracji pisząc, że są nie aktywni gdyż jestem przekonany, że gdyby byli nieaktywni to by ich w administracji nie było

+  doświadczenie jest na plus i to chyba jedyna pozytywna rzecz w tym podaniu

Jestem na NIE

• Lubię 4
  • Uwielbiam 2

image.png

https://ngnw.pl/topic/5437-podanie-na-admina-mastermind/#findComment-17801

• Opiekun UNBAN™ CS2 & CS:GO

Zgadzam się w 100% z tym co napisał @ scrollinggg

Może i masz doświadczenie w CSS no i to tyle z twoich plusów a co do minusów no to GT do poprawy tak samo jak kultura.

A co do pisania że większość adminów jest nieaktywna to jest żart z twojej strony.

Jestem na nie 

Edytowane przez Kiro
  • Lubię 3
  • Uwielbiam 3

KIRO_TO.png

https://ngnw.pl/topic/5437-podanie-na-admina-mastermind/#findComment-17805

Z ciekawości sprawdziłem sobie twoją aktywność gdy byłeś jeszcze adminem poprzednim razem. Pierwsze 3 tygodnie po przyjęciu godziny miałeś ok, natomiast następne tygodnie wyglądały tak, że nie wyrobiłeś normy, po czym 3 tygodnie z rzędu brałeś urlop by finalnie zrezygnować - słomiany zapał? Średnia wizytówka.
W marcu zeszłego roku napisałeś w podaniu, że masz 16 lat. Po niespełna roku masz już 18? Szybko dorastasz.
W ciągu ostatnich 3 tygodni grałeś na serwerze tak naprawdę 2 dni - jest to co najmniej śmieszne, jeżeli składając podanie nie potrafisz pokazać, że jesteś w stanie mieć godziny przegrane na serwerze, to skąd mam wiedzieć że zmieni się to gdy dostaniesz admina?

6 godzin temu, MasterMind napisał(a):

Ponieważ jak widać większość adminów tego serwera jest niestety nieaktywna

Skąd masz dane? Ostatnimi czasy akurat chłopaki są bardzo aktywni, nie mówimy tutaj o samych godzinkach, które wyglądają solidnie, ale również o reakcjach na reporty. Na pewno pomawianie adminów nie pomaga w pozytywnym rozpatrzeniu podania.

6 godzin temu, MasterMind napisał(a):

sam nie mam dużej kultury według mnie

Spoiler

fff.jpg

Według Nas również i tym ss'em chyba kończymy. Podanie odrzucam.

Edytowane przez IdoB
  • Lubię 4
  • Dzięki 2
  • Haha 2
  • Uwielbiam 3

.

https://ngnw.pl/topic/5437-podanie-na-admina-mastermind/#findComment-17811

• uwuwewue zmienił(a) tytuł na Podanie na admina - MasterMind
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?