Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

UBT CS2 - Space

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię: Damian

2. Wiek:18

3. SteamID:STEAM_0:1:435920745

4. Staż na forum i serwerach:Jeśli chodzi o mój staż na forum nie jest on jakoś wybitnie długi,jestem na forum od sierpnia na serwerze gram od podobnego czasu.

5. Znajomość AmxBans/SourceBans [0/6]: 2 lecz szybko się uczę

Ile czasu dziennie możesz poświęcić na forum?
Nie mogę podać dokładnego czasu ile dzienne mogę spędzić. Codziennie staram się przeglądać forum. Będę poświęcał tyle czasu ile trzeba.

7. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?

W grze posiadam dość duże doświadczenie mam prawie 4000 godzin, rozpoznawanie osoby oszukujących nie sprawia mi większych problemów. Jako admin posiadam 2,5 letnie doświadczenie, na naszej sieci posiadam 167 banów z czego tylko jeden był nie słuszny. Do każdego z graczy staram się podchodzić indywidualnie również staram się jak najlepiej wykonywać moje obowiązki.

Miałem nie odpowiadać @ bialaas  @ scrollinggg  ale pisanie tego samego we 2 i dosłowne skopiowanie tego co napisał Białas to jak dla mnie żart to że moje i Kiro podania są podobne jest to moim zdaniem naturalne bo co innego możemy napisać w podaniu to jak by pisać że podanie np „admina” są takie same i każdy pisze je w miarę podobny sposób.Nie wiem z czego wynika ta nie chęć do osób z mniejszym doświadczenie każdy od czegoś zaczynał.
Miłego wieczoru.

• Lubię 5
  • Uwielbiam 5

image.png.d2a76a0990e099254df7fc0b7ec571a0.png
image.png.c9ca7ba9c82611b043b92b964d3c931a.png

https://ngnw.pl/topic/5561-ubt-cs2-space/

• Batman

Space, jesteś osobą która zawsze jest aktywna i chętna do pomocy. Choć nie masz jeszcze doświadczenia z SourceBans, to nie stanowi to problemu każda osoba kiedyś zaczynała, a ty z pewnością szybko się tego nauczysz. Dlatego jestem na TAK.

Edytowane przez Feel
Edit
  • Lubię 2
  • Uwielbiam 2

Untitleddesign(5)-Photoroom.png.8224b7a51c068dabf6e989a625436a96.png

https://ngnw.pl/topic/5561-ubt-cs2-space/#findComment-18420

+Wiek

+Aktywnosc

+Kultura

-Staz

-SB

Podobnie jak u @ Kiro  staż i sb do poprawy, podanie bym skladal ze stazem ok. roku druga sprawa, podanie podobne do podania @ Kiro  :sussy: ale no moze razem pisaliscie stazowo podobnie

Jestem na NIE:28649-pepecry2:

• Lubię 2
  • Uwielbiam 1
https://ngnw.pl/topic/5561-ubt-cs2-space/#findComment-18426

+Wiek

+Aktywnosc

+Kultura

-Staz

-SB

Podobnie jak w przypadku Kiro, mój staż i poziom do poprawy – wiem, że jeszcze dużo przede mną. Myślę, że gdybym złożył podanie po roku doświadczenia, wyglądałoby to zdecydowanie lepiej. Co do samego podania – styl podobny do Kiro, bo stażowo jesteśmy na zbliżonym etapie, a może nawet pisaliśmy to razem.

Jestem na NIE

Odpowiedź pisałem wspólnie z @ bialaas

@ Space nie neguje ze masz brak doświadczenia, ale śmieszy mnie fakt napisania podania wraz z @ Kiro które jest praktycznie 1:1 i napisalście je w tym samym momencie 

Edytowane przez scrollinggg

Ostrzeżenie przypięte przez uwuwewue,

Nie cytuj innych wypowiedzi. Edytuj temat, podając swoje argumenty. Czas do 22:00. #pisemne

• Lubię 1
  • Haha 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 1
https://ngnw.pl/topic/5561-ubt-cs2-space/#findComment-18431

• Moderator

Let's the fun begin...

No Damian jesteś pierwszy do odstrzału :kekw2:.

Generalnie staż na forum się mieści w wymaganiach, więc nie rozumiem "czemó" wszyscy piszą, że słaby. Moim skromny zdaniem twój staż jest spoko.
No jeśli chodzi z kolei o SB to tutaj słabo, ale powiedzmy sobie szczerze, to jest łatwe do nauczenia się. 
Aktywność jest w normie, nie za dobra, nie za słaba po prostu... w normie.
Kultura osobista jest na bardzo dobrym poziomie. Nie przypominam sobie, żebyś zachował się nietaktownie.
Wiek wiekiem, ale odpowiedzialność nie zależy od tego ile ma się lat, więc śmiało mogę stwierdzić, że jesteś dojrzały (nawet i za xd).
Kończąc ważną kwestią, czyli czasem jaki możesz przeznaczyć na siedzeniu na forum, to umówmy się. Możesz śmiało być cały czas dostępny, bo przecież nie trzeba mieć komputera, żeby tu wejść... Wystarczy telefon i Internet.

Reasumując wszystkie aspekty kwintesencji tematu, dochodzę do fundamentalnej konkluzji, że jestem na tak.

• Lubię 4
  • Uwielbiam 2

https://ngnw.pl/topic/5561-ubt-cs2-space/#findComment-18434

Powtórzę się jak w podaniu @ Kiro  - dla mnie najistotniejsze są : czas, chęci i umiejętność wykrywania cziterów.

Napisałeś podanie, więc jak mniemam chęci posiadasz.

Czasu dużo więcej nie potrzebujesz jako UBT, bo nie oszukujmy się - nie ma tutaj aż tak dużo pracy i nie jest to absorbujące, może nie jesteś najaktywniejszym "spamerem" na forum, ale na pewno nie można na Twoją aktywność narzekać + zawsze gdy jesteś potrzebny to się zjawiasz, za co duży plus.

Na koniec umiejętność wykrywania czitów, bo na tych trzech argumentach się skupiam - grasz bardzo dobrze i ogarniasz gierkę, rozdałeś wiele banów i potrafisz rozpisać demko.

Znajomość SB 2/6 to żaden problem - łatwizna, szybko się nauczysz.

Jestem na TAK.

• Lubię 4
  • Uwielbiam 2

.

https://ngnw.pl/topic/5561-ubt-cs2-space/#findComment-18442

Kolega ma wystarczający lvl że tak powiem bo już 18+ więc tu jest superka.

No EXP trochę słaby bo dopiero 2 osiągnięte ale każdy od czegoś zaczynał. Nikt nie tworzy postaci z max lvl bo się nawet nie da xD więc na to bym przymknął oko.

Przekonał mnie punkt 7. 

Jestem na TAK

https://ngnw.pl/topic/5561-ubt-cs2-space/#findComment-18464

Oj spacja spacja, sądzę jak u kiro doświadczenie nabędziesz prędzej czy później nie widzialem z tobą problemów także sądzę że obaj się nadajecie do teamu UBT i razem nauczycie się wszystko a później zjecie budyń. 

+aktywność

+wiek

+kultura

Jestem na tak

(Pozdrawiam was)

Edytowane przez Palma
  • Lubię 5
  • Uwielbiam 2
https://ngnw.pl/topic/5561-ubt-cs2-space/#findComment-18483

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?