Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Podanie na admina - p3p

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: p3p
2. Imię: Kacper
3. Wiek: 19
4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/p3p/51.68.135.106:27015/
5. Doświadczenie: wydaje mi sie ze wystarczy napisac ze bylem tutaj przez kilka miesiecy adminem
6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] Tak
7. Znajomość CSS [0/8]: jesli ten co pol roku temu 7 moze nawet moglbym sie pokusic o 8 haha/8
8. SteamID: 76561198885423106
9. Mikrofon: [TAK/NIE] Tak
10. Konto PRIME: [TAK/NIE] Tak
11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] Tak
12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?  Jestem odpowiedzialny, znam zasady i potrafię utrzymać porządek na serwerze. Mam doświadczenie dość spore doświadczenie oraz co najbardziej może przekonywac to mój staż na serwerze oraz staż jako administrator , szybko reaguję na problemy i dbam o dobrą atmosferę.

Odpowidajac na to do czego kazdy z was sie odnosi to sprawa wygladala nastepujaca chlop gral odjebany wyzywany byl przez kazdy a adminow nie bylo na serwerze , a nie ze tak z dupy zaczalem kogos wyzywac i walic sprute 

Edytowane przez p3p
  • Lubię 3
  • Haha 1
https://ngnw.pl/topic/5604-podanie-na-admina-p3p/

Dobry 
a godziny gdzie?

Wymagania na  admina.

Brak blokady VAC w CS 1.6 i CS:GO/CS2.

image.png

image.png

image.png

Ostrzeżenie przypięte przez Werka.,

Brak wymaganych 3 argumentów za/przeciw. Dodatkowo proszę przedstawić swoje GT z serwera, bo jeśli nie masz przegranej odpowiedniej ilości godzin na serwerze, to post traktujemy jako spam. Czas na edycję do dzisiaj, do północy. 

• Lubię 5
  • Haha 1

61e66fd0d2754f2eae344fe227d99447.jpg

https://ngnw.pl/topic/5604-podanie-na-admina-p3p/#findComment-18678

• Batman

A wieńcz tak P3P, 

Pierwszy raz cię widzę na serwerze, a twój czas gry w tym miesiącu to tak naprawdę tylko około 70 minut. | - GT
W 8 punkcie wzoru powinno być „SteamID:” a nie „SteamID64:". (Szczerze to mam wrażenie ze stare podanie było tutaj wklejone) | - na punkt 8
5 Punkt mnie naprawdę nie przekonuje. | - (Nadole masz powód)

Cytat

Jestem odpowiedzialny, znam zasady i potrafię utrzymać porządek na serwerze.

Widzę, że masz jakieś doświadczenie jako Administrator, ale stary jak sam wyzywasz ludzi to jak mam / mamy widzieć, że znasz regulamin? | - Kultura & Znania regulaminu
image.png.c3fe31de81d762c64e77a4834204e6f8.png
image2.thumb.png.4087dc7472bca4c2fc179f05ff0594e1.png

Cytat

Mam doświadczenie dość spore doświadczenie oraz co najbardziej może przekonywac to mój staż na serwerze oraz staż jako administrator

Po 5 tygodniach bycia Administratorem był out, to według mnie może wynikać z braku wystarczającej aktywności i zaangażowania. (Aktywność na forum to tez brak.) | - Aktywność & Zaangażowania obecnie 
Za mały staż masz na serwerze według mnie, żeby być administratorem. Nie znasz praktycznie osób i odwrotnie. | - Staż

Jestem na Nie.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Edit: 

Cytat

Odpowidajac na to do czego kazdy z was sie odnosi to sprawa wygladala nastepujaca chlop gral odjebany wyzywany byl przez kazdy a adminow nie bylo na serwerze , a nie ze tak z dupy zaczalem kogos wyzywac i walic sprute 

Na screenshocie widać czas, na którym zaczynasz wyzywać osobę "odjebana" według ciebie. To nie oznacza, że możesz osobę wyzywać. Na dodatek jako były administrator to chyba znasz podstawową komendę, która jest !report "powód" lub u@? Której NIKT na serwerze nie użył na ta osobę.
image.png.42efac34d62b98bcb722fad20519a4b9.png.efe8a3e915c734956cc3a0f3be13b50d.png

Edytowane przez Feel
Odpowiedz na jego edit
  • Lubię 5
  • Uwielbiam 1

Untitleddesign(5)-Photoroom.png.8224b7a51c068dabf6e989a625436a96.png

https://ngnw.pl/topic/5604-podanie-na-admina-p3p/#findComment-18680

No to zaczynając od twojego GT no to jest ono tragiczne i nie ma co tu dużo pisać.

Po drugie twoja kultura i zachowania na serwerze podobnie jak GT nie jest najlepsze co pokazał @ Feel  szczególności patrząc się na twój wiek.

Piszesz że miałeś admina już na naszej sieci serwerów ale, nie piszesz o tym że dostałeś degradację jak mniemam za nie wyrabianie godzin.

Jedyne co mogę dać na + to CSS.

Podsumowując popraw kulturę i czas na serwerze i w tedy składaj podanie.

Jestem na NIE

• Lubię 5

image.png.d2a76a0990e099254df7fc0b7ec571a0.png
image.png.c9ca7ba9c82611b043b92b964d3c931a.png

https://ngnw.pl/topic/5604-podanie-na-admina-p3p/#findComment-18684

Twój czas gry na serwerze jest zerowy naprawdę tak jak i kultura co pokazał @ Feel  to ze miałeś admina napisałeś, ale nie napisałeś tego ze dostałeś degrada za brak godzin. Osobiście jestem na NIE popraw znacznie kulturę jak i godziny i próbuj wtedy

• Lubię 6
https://ngnw.pl/topic/5604-podanie-na-admina-p3p/#findComment-18686

• Opiekun UNBAN™ CS2 & CS:GO

A więc tak twój GT jest po prostu tragiczny a kultura wcale nie lepsza co pokazał @ Feel .

Może i miałeś admina na naszej sieci ale szkoda że nie napisałeś nic o tym za co dostałeś degradacje.

Jedyny + jaki mogę ci dać to znajomość CSS.

JESTEM NA NIE 

• Lubię 5

KIRO_TO.png

https://ngnw.pl/topic/5604-podanie-na-admina-p3p/#findComment-18687

Jako były admin nie odróżniasz steamID od steam64.. 

Piszesz, że byłeś kilka miesięcy adminem, a po miesiącu adminowania dostałeś degrada za nie wyrabianie godzin + notoryczne przesiadywanie afk na serwerze, to już lepiej byłoby się nie chwalić.

Nie masz za grosz kultury, a Twoim wytłumaczeniem na wyzywanie jest to, że "gość czitował". Jako gracz na serwerze wystarczyło napisać !report i poczekać chwilę aż ktoś z adminów wejdzie. Nawet jeżeli wszyscy inni też wyzywali, co jest swoją drogą bez sensu bo jedynie motywowało czitera do dalszego psucia Wam zabawy, to inni nie składają podania na admina, tylko Ty.

Pograłeś godzinę na serwerze i składasz podanie, czytałeś wymagania? Chyba jako były admin powinieneś je znać.

Po tym co piszesz wygląda jakby król wracał na tron.. to Cię muszę zdziwić - podanie odrzucam.

• Lubię 6

.

https://ngnw.pl/topic/5604-podanie-na-admina-p3p/#findComment-18691

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?