Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżonego: peoes

Powód: kick za zgłoszenia na u@, niesprawiedliwe traktowanie graczy, brak wykonywania obowiązków, nadużywanie władzy 

Opis sytuacji: Od okolo kilku godzin lecą zgłoszenia na U@, że gracze z tt siedzą na respie, po 1:30. Sznowny pan admin albo nie reaguje na zgłoszenia albo jak już jeden z graczy pisze o skardze wychodzi na spect i w sumie po za ostrzeżeniem nic więcej nie robi. Żadnych banów, żadnych kicków. Po czym kiedy zwracam uwagę w kulturalny sposób cytuje "1:20 dalej brak postępów", która nawet nie jest skierowana w jego strone - dostaje kicka z powodem "wyjdź i nie wracaj" dlatego, że szanowny pan admin mnie nie lubi, bo jest ode mnie bardzo dużo zgłoszeń co powoduje, że nie może sobie swobodnie grać. Oczekuje ogarnięcia administracji, bo już robią co się im tylko podoba, nie da sie grać w normalniej atmosferze, jeśli jest problem i zgłaszamy go na u@ ale admin ma na to wywalone, cytuje (sytuacja co prawda nie z dziś ale przytoczę) "to twój problem, nie rashuj, mi to nie przeszkadza ". Osoby, które mimo upomnienia dalej kamipia i robią swoje dalwj nie ponoszą żadnych konsekwencji, natomiast ja zgłaszając zostaję wyrzycona. Co to za powód wyrzucenia gracza? Admin nadużywa władzy i w sumie nie zrobił tego pierwszy raz i też nie raz mnie tym zastraszał.

Proszę o rozpatrzenie skargi przez kogoś kto jest bezstronny (tu mam na myśli wyłączenie opiekuna serwera).

Dowody: Proszę o przejrzenie Demka 18:35 - 18:56, ponieważ nie były to zgłoszenia tylko ode mnie. Niestety nie udaje mi się wkleić tu linku.

Może @ Diora666 zechce się wypowiedzieć? 

IMG_20250316_184657_305.jpg

Edytowane przez NiE StrzELaĆ...
Doprecyzowanie

Ostrzeżenie przypięte przez onajN,

Zastosuj się do wzoru 

• Lubię 1
  • Haha 1
https://ngnw.pl/topic/5949-skarga-peoes/

• uwuwewue zmienił(a) tytuł na Skarga - PeOes

Panowie @ onajN  @ joolz. potrzebne będą logi sewera.Przekonamy się czy rzeczywiście olałem zgloszenie od tej pani.

Tymczasem dodam coś od siebie,jak to wyglądalo z mojej perspektywy. Z tego co kojarze to było zgloszenie od ciebie, że tt siedzi przeg górnym trupem.Zacząłem dzialac w tym temacie jakoś w następnej rundzie od tego zgłoszenia. Od razu po twoim zgloszeniu nie moglem wejsc na spect i zobaczyc co sie dzieje przed tym trupem,bo sam aktualnie gralem.Zglaszając jaką kolwiek sytuacjie musisz dać adminowi chwilkę czasu,a nie oczekiwać,że od razu po zgloszeniu bedzie reagowal.Wbilem na spect żeby sprawdzic co się dzieje na tym respie,przed tym gornym trupem i rzeczywiscie gracze z tt tam byli.Problem był taki,że większość z tt nie miala nawet jak wejsc do tego trupa,non stop dostawali fleshe na twarz,a co się działo runde wcześnie przed tym tupem to ja nie mam pojecia,bo wtedy aktualnie bylem w rozgrywce.Siezac na spect napisalem na say@  iformacje dla tt do ktorej minuty mozna siedziec na respie.Nawet nie mialem jak ich banowac,bo jak oni dostawali te fleseh na twarz to wtedy wszedzie bylo bialo(tzw mkleko).Skoro oni nic nie widzieli to ja bedac na spect tez nie widzalem. Mialem załączone amx menu ale przez te fleshe nie moglem nikogo z listy znalezc zeby go zbanowac,bo bylo bialo.Zaczęła się kolejna runda,bedac nadal na spect i spogladajac jednego goscia ktory bym przed trupem po czasie,gosciu dostal bana na 5 minut.Tobie kicka dalem za  to ze non stop spamisz na u@ piszac ciagle to samo.Na przyszłość zglaszaj raz,max dwa razy bo czasami naprawde nie widze niektorych zgloszen.Ty zamiast czekać cierpliwe az będe mogł zareagowac to myślisz chyba,że będę latał na każde twoje zawołanie,rzucał wszystko,może jeszcze dał się zabić i szybko leciał na spect sprawdzic co się dzieje.Tak to nie działa jak ty myślisz,tylko ty masz zawsze jakieś problemy i nie tylko ja to zauważyłem,ale też inni admini

Jak dla mnie ta skarga jest w ogóle bez sensu.Normalnie no comment XD

• Lubię 1
https://ngnw.pl/topic/5949-skarga-peoes/#findComment-20419

• Opiekun UNBAN™ CS 1.6

u@
L 03/16/2025 - 18:44:05: [adminchat.amxx] Chat: "eLLe.<2636><STEAM_0:0:462652302><>" chat " akolita 1:15 dalej na tt"
L 03/16/2025 - 18:45:05: [adminchat.amxx] Chat: "Pe((O))eS<3115><STEAM_0:0:690755032><>" tsay "Z RESPA"
L 03/16/2025 - 18:45:39: [adminchat.amxx] Chat: "Pe((O))eS<3115><STEAM_0:0:690755032><>" tsay "RESP TT DO 1:30 WIECEJ POWTARZAL NIE BEDE"

say 
eLLe. -18:46:15- 'say' "1:20 dalej brak postepow"

Tylko tyle w logach znalazłem i ban poszedł https://serwerowe-bany.pl/bans/1115.html także nie rozumiem w ogóle tej skargi, admin nie jest od tego żeby siedzieć 24/7 na spect i patrzeć kto lamie regulamin wyżej podesłałem logi, gdzie widać, ze była reakcja + ban, ale dla Wszystkich adminów, jeszcze raz zobaczę taki powód kicka/bana i będą leciały + teraz się skończy tylko na upomnieniu

Cytat

Proszę o rozpatrzenie skargi przez kogoś kto jest bezstronny (tu mam na myśli wyłączenie opiekuna serwera).

A tak na koniec nie Ty decydujesz kto rozpatrzy Twoją skargę to nie priv 

Edytowane przez onajN
  • Lubię 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 2

Zrzutekranu2025-03-14155055.thumb.png.de98e898146fe5c359886cf96ce99b4d.png

174A8A2B-DF27-4220-9A63-7868748116F1.png.2346951c821b9d251bcd8b88ad35b6a0.png

https://ngnw.pl/topic/5949-skarga-peoes/#findComment-20446

• Opiekun UNBAN™ CS 1.6

Skarga jest niesłuszna!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją - zgłoś ten post.

• Haha 1

Zrzutekranu2025-03-14155055.thumb.png.de98e898146fe5c359886cf96ce99b4d.png

174A8A2B-DF27-4220-9A63-7868748116F1.png.2346951c821b9d251bcd8b88ad35b6a0.png

https://ngnw.pl/topic/5949-skarga-peoes/#findComment-20447

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?