Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

#7 Pod ostrzałem - paterovsky

Rekomendowane odpowiedzi

• Junior Admin

image.png

Cześć! Oto siódmy odcinek serii, w której użytkownicy anonimowo dzielą się swoimi opiniami o innych.
Dziś pod ostrzałem jest paterovsky
image.png
 Czy uważasz, że paterovsky  dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków?

image.png #użytkownik1: Oczywiście, lepiej nie można.
image.png #użytkownik2: Jak najbardziej, jest aktywny i czasami odbanowuje ludzi w kilka minut, widać dobre zaangażowanie. 
image.png #użytkownik3: Tak... chociaż nie wiem, ja go w ogóle nie znam.
image.png #użytkownik4: Tak.
image.png #użytkownik5: Tak, bardzo dobrze się sprawuje na aktualnej randze, nie mam co do niego pod tym względem zarzutów. 

image.png
Czy jest coś, co Twoim zdaniem powinien w sobie zmienić?

image.png #użytkownik1: Ja nie wiem, co on mógłby zmienić, bo ja go nie znam.
image.png #użytkownik2: Najlepiej, żeby został taki jaki jest i się nie zmieniał, no jedynie to, żeby nie grał tą awp jak sieka.
image.png #użytkownik3: Nie, raczej nie, wszystko jest ok :D
image.png #użytkownik4: Nie, jest inteligentnym graczem co prawdopodobnie przekłada się również na jego zachowanie codzienne. Fajny gracz z doświadczeniem ale my również z tego korzystamy.
image.png #użytkownik5: Nie.

image.png
Gdybyś mógł/a zadać mu pytanie, mając gwarancję odpowiedzi, to o co byś spytał/a?

image.png #użytkownik1: W sumie, nie wiem. 
image.png #użytkownik2: Dlaczego Tede kurą jest?
image.png #użytkownik3: Czy kiedykolwiek paliłeś się aby być lepszym niż któryś z rówieśników lub kolegów?
image.png #użytkownik4: Czy lubi Azjatki.
image.png #użytkownik5: Zastanawia mnie... najpierw mleko i później płatki, czy najpierw płatki, a później mleko?

image.png
 Co Cię w nim najbardziej denerwuje?

image.png #użytkownik1: Trochę mnie denerwuje, bo ignoruje czasem ludzi.
image.png #użytkownik2: Nic.
image.png #użytkownik3: Szczerze to nie wkur*ił mnie ani razu, więc to, że ma małego.
image.png #użytkownik4: AWP.
image.png #użytkownik5: Ciężko powiedzieć, raczej jest neutralny, nie mamy żadnych konfliktów, potrafimy się pośmiać i myślę, ze mamy podobnej poczucie humoru.

image.png
Co chciał(a)byś mu anonimowo przekazać?

image.png #użytkownik1: Słuchałeś nowego Ghosta? W pytę?
image.png #użytkownik2: Pozdrawiam serdecznie z całą rodzinką dd2!
image.png #użytkownik3: Nic.
image.png #użytkownik4: I tak jestem lepszy 😆
image.png  #użytkownik5: Jesteś wykur*istym ziomkiem, nie zmieniaj się! :D

image.png
Dziękuje za szybkie odpowiedzi! :pepe_heart:

• Lubię 1
  • Uwielbiam 3

https://ngnw.pl/topic/6045-7-pod-ostrzalem-paterovsky/

2 godziny temu, uwuwewue napisał(a):

Dlaczego Tede kurą jest?

Bo Peja nie jest.

Czy kiedykolwiek paliłeś się aby być lepszym niż któryś z rówieśników lub kolegów?

Nie, ale biorąc całokształt mojej internetowej kariery w grach takich jak cs 1.6 czy csgo, to jak najbardziej co w dniu dzisiejszym bardzo ułatwia mi "pracę" w dziale ubt.

Czy lubi Azjatki.

Ciężko stwierdzić, ale na pewno lubię pyskatych chłopaczków :kappa2:

Zastanawia mnie... najpierw mleko i później płatki, czy najpierw płatki, a później mleko?

Wiadomo, że najpierw płatki później mleko.

Słuchałeś nowego Ghosta? W pytę?

Nie słuchałem, ale się zobaczy w pytę.

I tak jestem lepszy

Lepszy będziesz tylko, gdy Ci na to pozwolę :dogdance:

Najlepiej, żeby został taki jaki jest i się nie zmieniał, no jedynie to, żeby nie grał tą awp jak sieka.

No i masz przej*bane, ale dowiem się, który taki cwaniaczek to napisał. Nie ma takiego awp'erka jak ja, który od pierwszych sekund rundy robiłby od razu dojazd. W dodatku jakim prawem masz czelność porównywać mnie osobę nieszablonową, nieosiągalną dla bytu tego świata do sieki? :kappa2:

Jesteś wykur*istym ziomkiem, nie zmieniaj się! :D

Dzięki, siostra też kazała pozdrowić, bo ma ręce pełne roboty teraz :kappa2:

Pozdrawiam serdecznie z całą rodzinką dd2!

Również pozdrawiam sztywnych gitów z DD2.

Trochę mnie denerwuje, bo ignoruje czasem ludzi.

Nie wydaje mi się, abym kogokolwiek ignorował, ale każdy ma prawo mieć swoje zdanie.

---

Ja również dziękuję za pozytywne odpowiedzi/komentarze w moją stronę, bo jak wiemy, jedno nieprzychylne zdanie i można mieć dojazd robiony, a tego byśmy nie chcieli. Miłego popołudnia czy tam wieczoru w zależności kto kiedy będzie to czytać. 

Edytowane przez uwuwewue
Cenzura

Ostrzeżenie przypięte przez uwuwewue,

Zakazane jest przeklinanie w postach. 

https://ngnw.pl/topic/6045-7-pod-ostrzalem-paterovsky/#findComment-21040

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?