Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Odwołanie od bana - shrek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z gry: Shrek3000IQ
SteamID: STEAM_0:0:942019495
Serwer:51.68.135.106:27015  only mirage 
Osoba banująca: chabskyy
Powód blokady: Reason  mh  nie wiem co to znaczy ? 
Opisz sytuację: Dzien dobry wszystkim rozumiem że admin dał mi w popłochu bana zapewne  też z ciekawosci przejrzałem jego konto na stemie 1700h i 832 elo na platformie  faceit moim zdaniem podjał zbyt szybą ocene bo nie dał mi nawet zagrac  w mojej sytuacji  czuje sie wyrózniony bo grałem aż tak dobrze że dostałem bana dziekuje habskyy :(((  z drugiej jest mi smutno moim zdaniem admin powinien miec wieksze doswiadczenie w grze.Prosił bym adminów  badz opiekuna z wiekszym doświadczeniem i kompetencjami w cs go i cs2  żeby pooglądał moje demko możemy razem poogladac nie mam nic do ukrycia bo nie czitowałem mam nadzieje ze demko to wyjasni  w pistoletówce zrobiłem aca naprawde mocno siadło   prosze potraktowac mnie poważnie i zobaczyc muvment croshair placment celownika i rozumienie gry.  NIE CZITOWAŁEM  pozdrawiam cała administracje tego forum :)  

ps: rozumiem że admin jest mniej doświadczony  i pewnie stąd to nieporozumienie ( oczywiscie do chabskiego nic nie mam kazdy ma prawo popełnic bład)  chciałbym żeby jakis admin dużo bardziej doświadczony zobaczył to demko.  w ramach przeprosin licze ze habsky napisze i przeprosi o zbyt szybki osąd w mojej ocenie na forum i w przyszłosci jak bedzie banowac to zeby sie dłuzej zastanowił czy ktos naprawde czituje  pozdrawiam i zycze milego dnia. 

Edytowane przez shrek

Ostrzeżenie przypięte przez Space,

Aby odwołanie zostało rozpatrzone, musi posiadać prawidłowo wypełniony wzór.

Edytuj post i wypełnij poprawnie wzór wpisując swoje SteamID. Poradnik

• Lubię 1
  • Haha 1
https://ngnw.pl/topic/6105-odwolanie-od-bana-shrek/

• uwuwewue zmienił(a) tytuł na Odwołanie od bana - shrek

1 meczhttps://tv.ngnw.pl/proxy/3/dem-de_mirage-1744912555-1744915095.zip

34:23 - Patrzy się na rampę bo widzi 2 przeciwników za ścianą, 10 sekund później zabija i moim zdaniem za szybka reakcja - wh, aimbot

35:04 - Wie, że ktoś jest na rampie wychyla na niego wcelowany, ale w ostatniej chwili zmienia crosshair placement (żeby nie było obv) i ginie - wh

36:42 - Udaje, że nie widzi terrorysty stojącego pod oknem po czym go zabija - wh

38:46 - Już miał rzucać granaty, ale jakimś cudem wiedział, że nikogo nie ma na rampie - wh

38:56 - I tutaj znowu trochę za szybka reakcja - wh

41:07 - Idzie na t spawn i wcelowywuje sie w gościa, za szybkie peeki i dziwna głowa - wh, aimbot

2 meczhttps://tv.ngnw.pl/proxy/3/dem-de_mirage-1744915118-1744917476.zip

1:07 - Bardzo dziwne głowy z glocka wiedział, że jest 2 przeciwników - wh, aimbot

1:14 - Nagle popatrzał sie na t spawn, zauważył gracza, pobiegł tam i go zabił (oczywiście obv head) - wh, aimbot

1:26 - Nawet nie wiem, jak mam to opisać XDDD, przeładował glocka, wyszedł i zabił pierwszego, nagle przekierował celownik na głowę drugiego, i tak samo celownik mu przeskoczył na głowę trzeciego i go zabił - wh, aimbot

1:31 - Ban

Może rzeczywiście za szybko podjąłem decyzje, ale to nie znaczy, że nie uważam, że cheatujesz :sadcat:

Edytowane przez chabskyy_
  • Haha 1
  • Wrrr 1
  • Uwielbiam 2

Syg_chaba_v3.png

https://ngnw.pl/topic/6105-odwolanie-od-bana-shrek/#findComment-21374

Nie wierzę że tak niekompetentny admin rozpisuje demko przykro mi stwierdzic ale wogóle sie nie znasz na tej grze i nie nadajesz sie na admina w żadnej sytuacji nie uzyłem czitów chciałbym żeby ub teem mnie sprawdził bo kolega ewidentnie nie wiem co robi ale strasznie mi schlebił tym rozpisanym demkiem  dzieki ze uważasz że czitowałem  (832elo mnie sprawdza i rozpisuje demko nie mogło sie to chyba inaczej zakonczyc niż brakiem podstawowej wiedzy i umiejetnosci ) chciałbym poznac opinie bardziej doświadczonych adminów  i czekam na przeproszenie mnie na forum przez admina haskiego  

ps:  nie wiem czy ty dobre demko ogladales chłopaku xd poogladaj kilka razy demko i zobacz jak sie powinno grac w ta gre moze sie czegos nauczysz.  Nie powinienes byc adminem bo szkodzisz sieci masz zbyt małe doświadczenie brak podstawowej wiedzy i umiejetnosci gry przede wszystkim. Jesli bym czitował nawet bym tego podania nie składał gdybym był pewny że moja gra  sie sama broni  i croshair placment  ale ty nawet nie wiesz co to jest pewnie pozdrawiam.  

Ostrzeżenie przypięte przez Werka.,

Nie pisz kilku postów w jednym temacie, jeśli chcesz coś dodać, używaj opcji edytuj. Poza tym proszę się powstrzymywać od prowokujących komentarzy względem adminów. 

• Haha 1
https://ngnw.pl/topic/6105-odwolanie-od-bana-shrek/#findComment-21376

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?