Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: !OZK! ™ GUZIEC NGNW.pl

2. Imię: Miłosz

3. Wiek: 23

4. Link do GT:  

https://www.gametracker.com/player/!OZK! ™ GUZIEC/51.68.135.106:27015/

https://www.gametracker.com/player/!OZK! ™ GUZIEC NGNW.pl/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie: Jeśli chodzi o moje doświadczenie to już kiedyś posiadałem kilka swoich sieci. Dodatkowo posiadałem kilka własnych serwerów, więc myślę, że moje doświadczenie jest odpowiednie w byciu administratorem na waszym serwisie.

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE]: TAK.

7. Znajomość CSS [0/8]: Dobra 7 bo myślę, że na pewno znajdą się osoby z większymi umiejętnościami.

8. SteamID: STEAM_1:0:594593993

9. Mikrofon: [TAK/NIE]: TAK.

10. Konto PRIME: [TAK/NIE]: TAK.

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE]: TAK jak najbardziej.

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?: Myślę, że osoby i tak się zgodzą, że jest niewystarczająca liczba osób w gronie administracji a cheater'ów co raz więcej. Zacząłem jakiś czas temu grać na waszym serwerze i najzwyczajniej w świecie polubiłem grające na nim osoby. Dodam od siebie tylko to, iż posiadam bardzo duży wachlarz czasu oraz chęci i motywację do działania.

Pozdrawiam cieplutko!

GUZIEC.

@EDIT 

@ divine  proszę przytocz mi z czatu bądź z demka odnośnie wyzywania kogoś od cwela. 
@ divine najlepsze jest to że nawet nie wiesz do kogo to kierowałem xd. Proszę o wrzucenie swoich wypowiedzi do użytkowników.
@ japonczyk odnośnie nie trafionych reportów to zgłosiłem zaledwie kilka osób z czego 30-40% osób zgłoszonych latało na odpalę i się jeszcze owymi cheatami chwaliło. Tymbardziej że każdy może się mylić tak samo jak i personel na tym serwerze. Dodatkowo zaznaczyliście wraz z kolegą wyżej na -gt gdzie jasno i wyraźnie w wymaganiach jest 2 tygodnie stażu i 10h przegranych na serwerze a spełniam wymagania xd, więc owy minusik jest nietrafny. Na sam koniec odpowiadając na Twoje pytanie odnośnie reszty sieci. A więc :

posiadałem kilka sieci w tym zaczynając się na cso***** , try*********, cs-r***** oraz innych mniejszych sieci które poupadały za czasów dzieciaka.

Edytowane przez EliteSpartan
Odpowiedź do postów.
  • Haha 2
https://ngnw.pl/topic/6190-podanie-na-admina-guziec/

Witaj,

Wiek +

GT -

CSS +

Doświadczenie +/-

Co do tego fragmentu wypowiedzi :

2 godziny temu, EliteSpartan napisał(a):

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?: Myślę, że osoby i tak się zgodzą, że jest niewystarczająca liczba osób w gronie administracji a cheater'ów co raz więcej.

Nikt nie jest robotem. Rozumiem frustrację związaną z brakiem adminów. Cheater'ów zawsze będzie więcej, od Administratorów gdyż – moim zdaniem – ta społeczność "Cheater'ów" nie wymaga odpowiedniego poziomu.

Wraz z moimi kolegami z branży zauważyliśmy, że większość Twoich report'ów jest nietrafna. Mówimy tu o samych reportach – a co by było w przypadku banów?

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE]: TAK jak najbardziej.

image.png.47a8174fafd1ca92072041c5022d1022.png

Nie rozumiem fenomenu przestrzegania regulaminu forum itp. Bez zapoznawania się z nim.

Jedyna i ostatnia rzecz, która mnie zastanawia to :

5. Doświadczenie: Jeśli chodzi o moje doświadczenie to już kiedyś posiadałem kilka swoich sieci. Dodatkowo posiadałem kilka własnych serwerów, więc myślę, że moje doświadczenie jest odpowiednie w byciu administratorem na waszym serwisie.

Z informacji, które posiadamy, byłeś "Head-Adminem" na jednej z kilku swoich sieci. Co stało się z pozostałymi?

Moim zdaniem na Nie.

-------------------------------------------- EDIT

@ japonczyk odnośnie nie trafionych reportów to zgłosiłem zaledwie kilka osób z czego 30-40% osób zgłoszonych latało na odpalę i się jeszcze owymi cheatami chwaliło. Tymbardziej że każdy może się mylić tak samo jak i personel na tym serwerze. Dodatkowo zaznaczyliście wraz z kolegą wyżej na -gt gdzie jasno i wyraźnie w wymaganiach jest 2 tygodnie stażu i 10h przegranych na serwerze a spełniam wymagania xd, więc owy minusik jest nietrafny.

Fakt, zgłosiłeś zaledwie kilka osób na co posiadam wgląd. Nie zarzucam ci, iż masz być perfekcyjny, każdy z nas jest człowiekiem i ma prawo do pomyłki.

"Owy minusik" według ciebie jest nietrafny a to dlaczego? GT, służy do śledzenia całej aktywności a nie wyłącznie do wymagań. Patrząc na twoją aktualną aktywność są "luki" raz zagrasz przez kilka dni po kilkanaście minut, później nie grasz kolejne kilka dni. Nie żebym się próbował przyczepić ale dysponujesz "wachlarzem czasu". Owe wymagania o których wspomniałeś umożliwiają ci jedynie kandydaturę na stanowisko Administratora. Osąd o tym czy zostaniesz przyjęty podejmuje Opiekun, wspierając się naszymi opiniami. 

Dodatkowo trochę twoje słowa nie pokrywają się z czynami

Myślę, że osoby i tak się zgodzą, że jest niewystarczająca liczba osób w gronie administracji a cheater'ów co raz więcej.

Cheater'ów jest coraz więcej, ale tak jak sam sobie zaprzeczyłeś, bądź się pogubiłeś zgłosiłeś zaledwie kilka osób. Wspominałem wyżej iż Administratorzy serwera to też ludzie, większość Admin'ów było na urlopie w momencie kiedy padały reporty. 

Edytowane przez japonczyk
  • Lubię 2
  • Uwielbiam 4

Bez_nazwy-2.thumb.png.426d791b9649787defef0f067590cb84.png

https://ngnw.pl/topic/6190-podanie-na-admina-guziec/#findComment-21794

Witam,

GT-

CSS+

Dużym moim zdaniem są twoje nietrafne reporty, których było sporo

Kultura nie jest na najlepszym poziomie rozumiem frustracje względem cheaterów ale wyzywanie kogoś od "cw*la" nie przystaje adminowi -

Nie wspomnę o tym, że nawet nie zapoznałeś się z regulaminem na naszej sieci co pokazał @ japonczyk  

Pograj dłużej bo, mówiąc szczerze, nie kojarzę Cię zbytnio na ten moment na NIE

EDIT:

Byłem  na to przygotowany proszę bardzo

image.png.db3b757ccffb92f2a807e538d6a245db.png

Edytowane przez divine
  • Lubię 2
  • Uwielbiam 4

hhhhh.png.7b7a41bd82baac3622403fd65f329ef7.png

https://ngnw.pl/topic/6190-podanie-na-admina-guziec/#findComment-21795

• Moderator

Let's the fun begin...
Po przeanalizowaniu Twojej osoby wraz z moimi współpracownikami doszliśmy do wniosku, że przedstawione przez Ciebie doświadczenie nie pokrywa się z rzeczywistością. Mam tu na myśli m.in. bardzo nietrafne raporty (nie odnoszę się przy tym do oczywistych przypadków).
Na tym jednak się nie kończy — warto również wspomnieć, że jedynym potwierdzonym elementem Twojego doświadczenia jest pełnienie funkcji "Head-Admina” na pewnej sieci (nie podajemy jej nazwy ze względu na zakaz reklamy). Cała reszta pozostaje niejasna lub owiana tajemnicą. +/-/?
Z kolei aktywność  (GT) na serwerze nie jest zadowalająca (subiektywnie) -
Kultura też jest średnia, z naciskiem na słaba. -
image.thumb.png.f14afabef4d4085dd91ec0251dbce85c.png

Świetnie @ japonczyk  zwrócił uwagę na to, że akceptujesz regulamin w ogóle go nie czytając... Ja rozumiem, że może regulaminy się nie różnią zbytnio na sieciach, ale z przyzwoitości przydałoby się przeczytać. -
Na koniec dodam, to że dowiedziałem się co nieco na temat twojej przeszłości jako współwłaściciel. Nie robiłeś nic oprócz płacenia składki, stąd zostałeś wyrzucony z pełnionej funkcji. -
Reasumując wszystkie aspekty kwintesencji tematu, dochodzę do fundamentalnej konkluzji - JESTEM NA NIE

• Lubię 2
  • Uwielbiam 4

https://ngnw.pl/topic/6190-podanie-na-admina-guziec/#findComment-21796

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?