Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Odwołanie od bana - 'GZ'

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z gry: 'GZ'
SteamID: ' STEAM_0 : 0 : 571470199 ' 
Serwer: Only dd2 cs 1.6
Osoba banująca:A7X
Powód blokady: Czitowanie
Opisz sytuację: Czekam na rozpisanie demka :)

Edytowane przez onajN
  • Haha 2
https://ngnw.pl/topic/6211-odwolanie-od-bana-gz/

• Moderator

16:17 - Może fart? Chociaż po wcześniejszych akcjach jakoś ciężko mi w to uwierzyć, nie nagrałem ich ale od razu te magiczne locki widziałem jak akurat padłem :) Tutaj na full fleshu smokach dwie pestki, możliwe, ale w twoim przypadku widać pomoc programów trzecich. 

16:44 Lekki lock (akurat w tym przypadku, będzie mocniej xD)

18:03 Normalnie wszystko git, slychać z mida, lecz po tej twojej nagłej reakcji na model przez scianę jakbyś się aż niecierpliwił wychylasz na gościa i go zabijasz, ale no w miare legitne, idzie jeszcze to wytłumaczyć.

19:00 Nie wiem na ile ustawiłeś smootha, ale no chyba za mało tam dałeś xD Myślałeś, że gościa zabiłeś, lecz aim się pomylił i lock poleciał na głowę. A miało być tak pięknie, legit sety z neta chyba z tej sławnej stronki której nie będę promować xDD albo sam je zrobiłeś, amatorka...

19:13 po tej akcji niczym Niko z G2 tak mi zaimponowałeś, że nie miałem wyjścia jak tylko dać Ci nagrodę :P Jesteś mistrzem, za ile sprzedajesz te sety? xD

Przesyłam demko: megawrzuta.pl/diujqyb0

Edytowane przez A7X
  • Lubię 2
https://ngnw.pl/topic/6211-odwolanie-od-bana-gz/#findComment-21855

• onajN zmienił(a) tytuł na Odwołanie od bana - 'GZ'

No i wchodzi potężny paterek na białym kucyku, więc tak, odnosząc się do rozpiski "A7X" czyt. Sosny

16:17 - imo luck b-

16:44 - ciekawe b+ 

18:03 - niby słyszał, ale imo b +/-

No i tutaj dwie perełki 19:00 i 19:11

Ogólnie rzecz biorąc, to słabo te cheaty skonfigurowane, tak jakby jakiś aim assist był pod przycisk? :kappa2:

PS: Widzę, że konto steam też potężne posiadasz, ale cóż, było miło i nara. Nie muszę chyba wspominać, że ub nie będzie? 

https://ngnw.pl/topic/6211-odwolanie-od-bana-gz/#findComment-21856

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?