Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z gry:  Batisti
SteamID:  STEAM_0:0:550721595
Serwer:  5vs5
Osoba banująca: Weezard
Powód blokady: Podawanie sobie infa
Opisz sytuację:  Nie wiem za co dostałem bana, jak ja żadnego infa nie dawałem nikomu, proszę o wyjaśnienie.

5:05-6:02 - Zabiłem gościa, sprawdziłem przecież całe B, kuchnie potem ide na schody i jakieś losowe granaty rzuciłem do pałaców
6:40 - Zostawiłem low gościowi, usłyszałem, że skanuje i tupnięcia jakby uciekał to poczekałem chwile, jak nie było nic no to ryzyk fizyk lece go szukać i był na ct akurat
11:35 - Było 2vs5 ja i chinol, zabiłem frexa w kuchni, potem zobaczyłem że chinol zabił typa na rampie,  t spawn i rampa była czysta na radarze, więc ide dalej, chinol zabija typa w pałacach, a ja daje kose gościowi, czyli pałace clear, t spawn clear, A site był clear, na radarze nie pokazał się nikt, ct sprawdził chinol i shorta też on zerknął więc pomyślałem, że może być plecy i faktycznie tam był to go zabiłem
15:00 - Ja z chinolem byliśmy w apsach po jego flashu wyskoczyłem potem on nie widziałem nikogo, a on poszedł shorta więc zacząłem shiftować to może zabije typa z kuchni, który by słyszal jego kroki, chinol poszedł na mida, więc nie zabił go nikt z shorta/laddera/jungli/connectora/A więc ide dalej na shifcie, w dodatku nagrywałem klipy i po prostu zaryzykowałem i peeknąłem co okazało się skuteczne
15:15 - Po fragu wcelowałem się w ct - normalna sytuacja meczowa nie szukaj dziury w całym
17:24 - Jak jest 1vs5 to oczywiste, że ktoś cię dojedzie od pleców - znowu szukasz na siłę.

Edytowane przez Batisti

Ostrzeżenie przypięte przez IdoB,

Podaj poprawny serwer, na którym dostałeś bana.

• Haha 1
https://ngnw.pl/topic/6244-odwolanie-od-bana-batisti/

• Moderator

5:05-6:02 - Po zabiciu odrazu lecisz. Nic nie sprawdzasz, biegniesz na schody. Po czym idealne nade na pałace (frex777 nie żyje)
6:40 - Idziesz na shift'cie przez całe apsy. Nie słyszysz jak gość ci uciekł i nagle rura na ct (frex777 nie żyje)
11:35 - Idealnie wychodzi na gościa o którym nie możesz wiedzieć (frex777 nie żyje)
15:00 - No ciekawe skąd wiesz, że ja tam siedzę. Chyba ktoś ci podpowiedział (frex777 nie szyje XD)
15:15 - Tutaj poszło info, że idzie na ct. No to co? Scope na dwójke i jazda. (frex777 nie żyje)
17:24 - No tu słyszę normalnie jak ci się frex drze: "UNDER UNDER CI IDZIE!". (tutaj frex777 stoi sobie obok)

Link do demka: klik UwU
Edit:
Dodatkowo dodam, że ów agent usunął sobie publiczną listę znajomych, żeby nie było widać, że mają siebie w znajomych. Gratulacje z pomysłem, ale przed zerknęliśmy razem z @ 71xGOD .
Najlepszy dowód jaki na obecną jest to komentarze na profilu, tutaj linki do profilów:
 https://steamcommunity.com/id/frex777
https://steamcommunity.com/id/Batisti

Dodatkowo od razu po banie obaj w tym samym czasie chcieliście wejść na serwer:
image.png.e1e21863707b375295528c0de3e6ea37.png

Edytowane przez Weezard
Dodatkowe informacje
  • Lubię 1
  • Uwielbiam 1

https://ngnw.pl/topic/6244-odwolanie-od-bana-batisti/#findComment-22024

5:05-6:02 - Zabiłem gościa, sprawdziłem przecież całe B, kuchnie potem ide na schody i jakieś losowe granaty rzuciłem do pałaców
6:40 - Zostawiłem low gościowi, usłyszałem, że skanuje i tupnięcia jakby uciekał to poczekałem chwile, jak nie było nic no to ryzyk fizyk lece go szukać i był na ct akurat
11:35 - Było 2vs5 ja i chinol, zabiłem frexa w kuchni, potem zobaczyłem że chinol zabił typa na rampie,  t spawn i rampa była czysta na radarze, więc ide dalej, chinol zabija typa w pałacach, a ja daje kose gościowi, czyli pałace clear, t spawn clear, A site był clear, na radarze nie pokazał się nikt, ct sprawdził chinol i shorta też on zerknął więc pomyślałem, że może być plecy i faktycznie tam był to go zabiłem
15:00 - Ja z chinolem byliśmy w apsach po jego flashu wyskoczyłem potem on nie widziałem nikogo, a on poszedł shorta więc zacząłem shiftować to może zabije typa z kuchni, który by słyszal jego kroki, chinol poszedł na mida, więc nie zabił go nikt z shorta/laddera/jungli/connectora/A więc ide dalej na shifcie, w dodatku nagrywałem klipy i po prostu zaryzykowałem i peeknąłem co okazało się skuteczne
15:15 - Po fragu wcelowałem się w ct - normalna sytuacja meczowa nie szukaj dziury w całym
17:24 - Jak jest 1vs5 to oczywiste, że ktoś cię dojedzie od pleców - znowu szukasz na siłę.

Ostrzeżenie przypięte przez uwuwewue,

Zakaz pisania kilku postów w jednym temacie, jeśli chcesz czegoś dodać, używaj opcji edytuj.

• Haha 1
https://ngnw.pl/topic/6244-odwolanie-od-bana-batisti/#findComment-22029

5:05-6:02 +
6:40 +
11:35 +
15:00
15:15 +
17:24 +

Wspólnie z @ frex777  twierdzicie, że nie dawaliście sobie infa, a ja nie mogę tego stwierdzić jednoznacznie - nie pozostaje mi nic innego jak zmienić długo bana na permanentny, za czitowanie. Na wypisanych czasówkach ewidentnie widać, że grasz na infie. Nie wiem czy wh, czy radar hack to już najmniej istotne. 

Bana podtrzymuje, a raczej przedłużam.

• Wow 1
  • Uwielbiam 4

.

https://ngnw.pl/topic/6244-odwolanie-od-bana-batisti/#findComment-22055

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?