Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię: Hubert

2. Wiek:17

3. SteamID: STEAM_0:1:595212844

4. Staż na forum i serwerach: Konto na forum mam od niemalże roku, lecz przez długi czas nie wypowiadałem się. Od momentu, kiedy zostałem adminem, staram się często wypowiadać na forum. Na serwerach natomiast staż mam od początku czerwca zeszłego roku

5.Znajomość AmxBans/SourceBans [0/6]: 2 lecz myślę, że jestem w stanie szybko się nauczyć

6. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na forum? Na forum jestem w stanie poświęcić dużo czasu, co pokazuje moja miesięczna aktywność. W momencie pisania tego podania zyskałem już 191 punktów reputacji i napisałem wiele postów

7. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Posiadam wiedzę o tej grze, jak i o różnych skryptach czy wspomagaczach, jakich cheaterzy używają w obecnych czasach. Jako admin, w tym momencie, posiadam 131 banów, w tym tylko jeden, który był niesłuszny. Jestem aktywnym adminem staram się bardzo często grać na serwerze. Na koniec mogę również śmiało napisać, że zawsze jestem chętny do pomocy

Edytowane przez divine
  • Lubię 3
  • Uwielbiam 7

hhhhh.png.7b7a41bd82baac3622403fd65f329ef7.png

https://ngnw.pl/topic/6352-ubt-cs2-divine/

• Moderator

Let's the fun begin...
Hubercik Hubercik Hubercik
Co tu wiele mówić? Ban trafne, potrafisz wyniuchać cheater'a z kilometra.
Aktywność na forum masz przepotężną (nie tak dobrą jak ja, no ale... :kekw2:), widać, że jesteś wstanie posiedzieć na forum dłużej niż godzinkę dziennie.
Znajomość sourcebans'a to w sumie jedyny minus, ale patrząc na to, że nie miałeś doświadczenia z tym ustrojstwem, to nie ma co się czepiać ( @ IdoB  wyszkoli cię w jeden księżyc) .
Staż na forum to sigiemka bracie.

Reasumując kwintesencje tematu dochodzę do fundamentalnej konkluzji  - jestem na tak.

• Uwielbiam 7

https://ngnw.pl/topic/6352-ubt-cs2-divine/#findComment-22714

Jako członek UBteamu rozpisze się trochę więcej na twój temat Hubert. 
  Zaczynając od twojego wieku, często razem gramy na serwerze i nie mogą powiedzieć na twój temat złego słowa jeśli chodzi o twoją kulturę czy zachowanie dużo osób w twoim wieku zachowuje się jak by odebrało im rozum i zupełnie nie potrafiła się zachowywać.

Staż na forum masz dość duży co jak najbardziej na plus, może jakoś postów nie masz najwięcej ale łapiesz się w minimum jakie jest wymagane.

Znajomość AmxBans/SourceBans dałeś sobie 2/6 co może nie jest niczym niesamowitym, ale ja sam nie miałem więcej jak psiałem swoje podanie. Sam myślałem, że jest to coś ciężkiego ale jest to jak najbardziej do ogarnięcia i napewno będziesz mógł liczyć na pomoc ode mnie, Kiro jak i Idoba czy Extream, sam na początku pytałem o wiele rzeczy jak czegoś nie wiedziałem grunt to nie bać się pytać jak czegoś się nie wie.

Następną rzecz która jak dla mnie jest najważniejsza są twoje chęci i umiejętności, prawie każdy twój ban jest trafny na 131 banów, co dobrze świadczy o twoim doświadczeniu i samej wiedzy o wspomagaczach. 
 Tak jak wspomniałem licząc się twoje chęci i to jak wykonujesz dane tobie zadanie, samo napisanie podania już pokazuje twoje chęci i to, że chcesz pełnić funkcję członka UBteamu.

No i na Koniec dodam że jestem na TAK 

Edytowane przez Space
  • Uwielbiam 8

image.png.d2a76a0990e099254df7fc0b7ec571a0.png
image.png.c9ca7ba9c82611b043b92b964d3c931a.png

https://ngnw.pl/topic/6352-ubt-cs2-divine/#findComment-22716

A więc tak....

Oj Hubciu, nie wiem, co mam napisać  :kekl:

Umiesz bardzo dobrze rozpoznać cziteruf

Aktywność na forum - Tutaj moim zdaniem jest wyśmienicie, codziennie zaglądasz na stronę internetową i odpowiadasz w temacie "Pytanie na dziś"

Znajomość Amxbans/Sourcebans - Oceniasz swoje umiejętności na 2/6, czyli mało umiesz, ale na spokojnie się wszystkiego nauczysz (nie miałeś z tym nigdy doczynienia, tak samo jak ja  :kekw2:)

Czas na forum - I znowu jest wyśmienicie

Podsumowując, oczywiście, że JESTEM NA TAK!

• Uwielbiam 8

Syg_chaba_v3.png

https://ngnw.pl/topic/6352-ubt-cs2-divine/#findComment-22721

Dobra, napiszę krótko, szybko i na temat

Ogarniasz jak ktoś czituje, albo nie (+)

Na forum ostatnio dużo siedzisz i postujesz więc widać, że zależy ci na aktywności (+)

Jesteś komunikatywny, potrafisz się wypowiedzieć (+)

SourceBan mało ogarniasz, ale myślę że z czasem dasz radę (-)

Ogólnie, biorąc całokształt jestem na TAK

Edytowane przez Janas
  • Uwielbiam 9

JANAS_SYGNATURA.thumb.png.80468d4441baa55086cebf71010b0256.png

https://ngnw.pl/topic/6352-ubt-cs2-divine/#findComment-22725

• Opiekun UNBAN™ CS2 & CS:GO

A więc tak Hubert.

Zacznę może od rzeczy która dla mnie liczy się najbardziej czyli chęci, a tobie jak widać ich nie brakuje, samo to że napisałeś już podanie na UBT świadczy o twojej chęci do pełnienia tej funkcji.

Jako admin działasz bardzo dobrze potrafisz rozpoznać cheatera, a na dodatek na 131 twoich banów prawię wszystkie są trafne. 

Twoja aktywność i staż na forum też wyglądają bardzo dobrze, jesteś już długo na tej sieci a w dodatku często jesteś aktywny na forum i udzielasz się w różnych tematach takich jak np. "Pytanie na dziś ".

Jeżeli chodzi o znajomość SourceBansa to dałeś sobie 2/6 co nie jest niesamowitym wynikiem, ale jak wiadomo doświadczenie trzeba gdzieś nabrać, ja sam kiedy pisałem podanie na UBT to dałem sobie 2/6 z myślą że jest to coś ciężkiego, ale prawda jest taka że na spokojnie nauczysz się tego w jeden dzień, i tak jak napisał Space z pewnością będziesz mógł liczyć na naszą pomoc, najważniejsze jest to żeby nie bać się pytać.

JESTEM NA TAK 

• Uwielbiam 8

KIRO_TO.png

https://ngnw.pl/topic/6352-ubt-cs2-divine/#findComment-22746

Salam alejkum 

Doświadczenie, jeżeli chodzi o wyłapanie cheatera, jest na wysokim poziomie. (+)

Aktywność na forum jest też w porządku. (+)

Jesteś komunikatywny, aczkolwiek brakuję Ci czasami zasobów słów. (+)

Co do znajomości Amxbans/Sourcebans - nie ma sensu postawiać tutaj + czy -, gdyż jest to Twoja pierwsza styczność więc szybko się nauczysz.

P.S Mam nadzieję, że Twój zapał pozwoli Ci na pełnienie tej funkcji przez długi czas. :hm:

Jestem na TAK

Edytowane przez 71xGOD
  • Uwielbiam 8

Bez_nazwy-2.thumb.png.426d791b9649787defef0f067590cb84.png

https://ngnw.pl/topic/6352-ubt-cs2-divine/#findComment-22759

Twoje podanie zostało przyjęte!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją - zgłoś ten post.

Informacja przypięta przez IdoB,

SB nie jest bardzo wymagające, więc na Twój brak doświadczenia mogę przymknąć oko, bo jestem przekonany że szybko się nauczysz.
Masz dużo czasu i co najważniejsze chęci.
Bany masz trafne, znasz się na "fachu". Myślę, że się nadasz.
Dodatkowo na Twoją korzyść działa fakt, że reszta UBT była za Twoim przyjęciem, a ich zdanie się dla mnie liczy.
Podanie przyjmuję na okres próbny. Odezwij się do mnie na dc.

• Uwielbiam 6

.

https://ngnw.pl/topic/6352-ubt-cs2-divine/#findComment-22815

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?