Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Podanie na Moderatora - WMP

Rekomendowane odpowiedzi

Imię:
Kacper

Napisz coś o sobie:
Mam na imię Kacper i przezyłem juz 24 wiosny. Mieszkam w Rzeszowie. Na co dzień pracuję jako kurier, więc sporo czasu spędzam w trasie. Ta praca potrafi zmęczyć, ale daje mi też dużo ogarnięcia i satysfakcji, bo zawsze coś się dzieje i nie ma nudy. Po pracy staram się jak najwięcej czasu poświęcać swoim pasjom, a moją największą jest jazda na rowerze. Lubię spędzać czas na świeżym powietrzu, jeździć po różnych trasach i po prostu czuć wolność, jaką daje rower. Oprócz tego czasami, jeśli ktoś mnie poprosi, robię dla niego mapki lub grafiki na różne projekty. Lubię tworzyć rzeczy, które mogą się komuś przydać i sprawić frajdę. Zaczynałem od prostych rzeczy, a z czasem rozwijałem się coraz bardziej, ucząc się nowych rzeczy i próbując różnych pomysłów. To daje mi satysfakcję i motywuje, żeby dalej działać i tworzyć. Poza tym jestem raczej prostą osobą. Nie lubię udawania, zawsze staram się mówić wprost, co myślę. Potrafię być uparciuch, ale dzięki temu jeśli już się za coś wezmę, to ciągnę to do końca. Lubię też poznawać ludzi, pogadać na luzie czy pośmiać się z głupot, bo życie nie zawsze musi być na serio. Staram się łączyć codzienną pracę z tym, co daje mi frajdę, i szukam swojego miejsca w tym wszystkim.
Moje portfolio z grafikami i mapami do MTA możecie zobaczyć tutaj:
👉 https://www.behance.net/Wumpus1k

Staż na forum:
Staż na forum może nie mam sporego bo dopiero od 28 Czerwca, lecz poznałem juz system i tematyke sieci, więc czuje się tutaj jakbym był pare lat 😄

Ile czasu dziennie możesz poświęcić na forum?

Średnio kilka godzin dziennie, zależnie od pracy i obowiązków, ale zawsze staram się być aktywny i pomagać, kiedy tylko mogę.

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]:
7-8/10 nikt nie jest idealny, zawsze ktoś pierdyknie jakiś błąd.

Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?
Powinniście wybrać właśnie mnie, ponieważ jestem osobą odpowiedzialną, zaangażowaną i sumienną. Obecnie pełnię funkcję Opiekuna Zombie Plague Mode, więc wiem już, jak wygląda praca z użytkownikami, jakie obowiązki się z tym wiążą i jak pomagać społeczności. Może to nie jest dokładnie to samo, co ranga moderatora forum, ale zdobyte doświadczenie nauczyło mnie cierpliwości, konsekwencji i szybkiego reagowania w różnych sytuacjach. Potrafię działać zarówno samodzielnie, jak i w zespole, co jest bardzo ważne przy moderowaniu forum, gdzie trzeba dbać o porządek i kontakt z użytkownikami. Mam też doświadczenie w tworzeniu map i grafik, więc rozumiem kwestie projektowe i wiem, jak istotne jest, żeby wszystko wyglądało schludnie i profesjonalnie. Jestem osobą cierpliwą i konsekwentną nie poddaję się łatwo i staram się doprowadzić każdą sprawę do końca. Zależy mi na tym, żeby forum funkcjonowało sprawnie, a społeczność czuła się dobrze i bezpiecznie. Potrafię rozwiązywać konflikty w sposób spokojny i rzeczowy, a przy tym jestem otwarty na sugestie innych. Dzięki mojemu doświadczeniu z grami, projektami i tworzeniem treści online, wiem, jak ważne jest zachowanie porządku na forum, aby każdy mógł się tu dobrze bawić i korzystać z zasobów. Jestem zmotywowany i gotowy aktywnie uczestniczyć w życiu forum, reagować na zgłoszenia oraz wspierać użytkowników w każdy możliwy sposób.

• Lubię 2

Masz pytanie lub problem z czymś? - Napisz do mnie w wiadomości prywatnej na forum lub discord: devvy_1

https://ngnw.pl/topic/6930-podanie-na-moderatora-wmp/

-mały staż, nikt Cię nie zna

-aktywność, nawet nie masz 100 wymaganych postów (a twoja aktywność, to głównie zabawy forumowe)

+wiek

Nie bierz tego do siebie mordko, ale jestem na nie, powodzenia!

• Dzięki 1
https://ngnw.pl/topic/6930-podanie-na-moderatora-wmp/#findComment-26062

• MLK. zmienił(a) tytuł na Podanie na Moderatora - WMP
  • RENEGAT

Jako świeżak pozwolę sobie dorzucić swoje trzy grosze: 

+ podanie napisane zadowalająco ładnie 

+ sprawiasz wrażenie osoby rozsądnej i dojrzałej, znającej się na rzeczy

+ jako opiekun servera na pewno masz jakieś doświadczenia w życiu społeczności i egzekwowania regulaminów 

Chciałbym powiedzieć, że można dać Ci szansę, bo jesteś dosyć obiecującym kandydatem, ale masz za krótki staż tutaj i nikt Cię nie zna oprócz wspólasów z zombie moda, nie wspominając już o ilości wymaganych postów. Daj się bardziej poznać i bardziej uczestnicz w życiu forum.

Reasumując:

nah-nah-we-aint-doing-that.gif

• Uwielbiam 1

spacer.png

https://ngnw.pl/topic/6930-podanie-na-moderatora-wmp/#findComment-26088

• VIP

Jestem na Tak  

+ Ładnie napisane Podanie 

+ Mozna dać  szanse zawsze można dać  Degredacje  bym dał okres próbny na miesiąc .   

+ Wiek  

+ Doświadczenie  

+ Ma Chęci  chce pomóć  innym rozwijanie forum . 

Powodzenia i Pozdrawiam 

Edytowane przez Pietrek90
  • Uwielbiam 1
https://ngnw.pl/topic/6930-podanie-na-moderatora-wmp/#findComment-26093

+ Szczerze to fajnie napisane podanko, przekonujące. Idzie się  trochę  dowiedzieć o Twojej osobie i można coś wynieść z samego podanka, nie znając Ciebie.

+ Praca z ludźmi jako opiekun serwera.

- Niestety, za krótko tutaj jesteś, co prawda przeniosłeś się do nas z fajnym serwerkiem, aktywność, też masz dobrą, tylko trochę zbytnio się z tym podankiem pośpieszyłeś.

- Nie spełniasz wszystkich wymagań, choć wiem, że za jakiś czas na spokojnie w szybkim tempie to nadrobisz. Także, zapraszam do udzielania częstego się w tematach :D Zawsze coś się znajdzie dla każdego.

Może nie teraz, ale za jakiś czas, myślę, że dobrze by było Ciebie zobaczyć na modzie. Daj się bardziej poznać, pogadaj z nami troszkę na CB, udzielaj się w różnych aktywnościach forum no i tak dalej :D. Na daną chwilę jestem na nie, ale nawet jeśli Cię zaakceptują to się nie obrażę.  :)

• Lubię 1
  • Uwielbiam 1
https://ngnw.pl/topic/6930-podanie-na-moderatora-wmp/#findComment-26170

• Junior Admin

Cieszymy się, że złożyłeś podanie i chcesz się angażować, ale to jeszcze nie jest odpowiedni moment. Jesteś z nami dość krótko i większość osób nie zdążyła Cię jeszcze dobrze poznać, a to ma duże znaczenie w roli moderatora. Bądź dalej aktywny, pokaż się społeczności i zdobądź ich poparcie - wtedy kolejne podanie będzie miało znacznie większą szansę powodzenia.
Wymagania, które miały być spełnione:

Aktywność na forum; dwa miesiące stażu oraz 100 postów - nie spełniasz drugiej części wymagania, masz tylko 43 posty.
Wysoka dojrzałość i odpowiedzialność względem pełnionej funkcji - to wymaganie spełniasz.
Znajomość i przestrzeganie: regulaminu forum, czatu i obowiązków moderatora - w niedalekiej przeszłości jednak otrzymałeś ostrzeżenie słowne, lecz mamy nadzieję, że zapoznałeś się z regulaminem, więc tutaj 50/50.
Ortografia i interpunkcja na wysokim poziomie - to wymaganie spełniasz.
Poparcie forumowiczów (w kwestii moderatorów ma ono największe znaczenie) - użytkownicy średnio Cię znają, co można wywnioskować po wypowiedziach.

• Lubię 5
  • Uwielbiam 1

https://ngnw.pl/topic/6930-podanie-na-moderatora-wmp/#findComment-26176

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?