Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Podanie na UBT - chmiel

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię: Grzegorz

2. Wiek: 23 

3. SteamID: STEAM_0:1:739152783

4. Staż na forum i serwerach: Za 2 dni będzie 3 miesiące

5. Znajomość AmxBans/SourceBans [0/6]:  5

6. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na forum? Praktycznie co chwilę odświeżam forum, więc ciężko stwierdzić dokładną ilość.

7. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? W CS-a gram od 2016 roku, testowałem przeróżne cheaty, ale to stare czasy. Mam chęci, by pomagać na rzecz forum, ale też dość spore doświadczenie i myślę, że ocena graczy, czy grają czysto, czy są odpaleni, nie stanowią dla mnie żadnego problemu. Oczywiście, jestem tylko człowiekiem i błędy zdarzają się każdemu. Wielokrotnie byłem w UBT i dawałem sobie radę.

https://ngnw.pl/topic/7289-podanie-na-ubt-chmiel/

- Aktywność na serwerach CS2 leży. Od resetu rang na rank.ngnw.pl masz 14 minut gry (kiedy piszę ten post) i to tylko na Mirage #1,

- Na forum też tak średnio z aktywnością. Czasem się obudzisz i jesteś aktywny w niektórych tematach i czasem na shoutboxie a bywają dni gdzie się nie odzywasz tylko zaglądasz na forum. Ogólnie to mam wrażenie, że twoja aktywność jest w peaku dopiero wtedy gdy masz zamiar pisać podanie na jakaś funkcję,

+ Długi staż z grą,

+ Doświadczenie ponieważ z jakiś legend słyszałem, że na innych sieciach funkcje jakieś pełniłeś,

+ Jak byłeś adminem CS2 też problemów nie było.

Ogólnie nie podoba mi się to, że nagle zawsze jesteś aktywny wtedy kiedy składasz podanie na rangę, aktywność wtedy wzrasta a tak to za przeproszeniem dupa cicho. Nie wiem też czy potrzebny jest nam kolejny UBT pod CS2 skoro odwołań nie ma dużo ale to ja przez ostatni tydzien nie byłem żywy więc może jednak jest potrzebny.
Mimo wszystko jak byłeś adminem problemów nie było.

Neutralny. Mi to szczerze obojętnie. :peepoSit:

Skoro Mati kazał: Dla mnie na nie - Głównie ta podejrzana aktywność na forum gdy piszesz podanie, mała aktywność w grze, UBT jest dwóch do CS2 nie wiem czy potrzebny jest i 3.

Edytowane przez Letaryat

Ostrzeżenie przypięte przez  EXTREMAAAAA,

regulamin zakazuje bycia neutralnym w podaniach, określ się czy jesteś na tak/nie.

• Lubię 1
  • Uwielbiam 1
https://ngnw.pl/topic/7289-podanie-na-ubt-chmiel/#findComment-28554

• Administrator

Odrzucam podanie na prośbę użytkownika.

• Haha 1
  • Uwielbiam 1

TS3index.com

https://ngnw.pl/topic/7289-podanie-na-ubt-chmiel/#findComment-28567

• Administrator

Twoje podanie zostało odrzucone!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją - zgłoś ten post.

TS3index.com

https://ngnw.pl/topic/7289-podanie-na-ubt-chmiel/#findComment-28568

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?