Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Podanie na moderatora - A7X

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator

Imię: Piotr

Wiek: Jeszcze zaliczam się pod dwójeczkę z przodu ^^ 29 latek mam.

Napisz coś o sobie: No to jak już wiecie, nazywam się Piotrek. Wiekowy ze mnie facet, 29 latek, lecz trzydziestka już blisko, kwestia paru miesięcy :/. Ogólnie to jestem raczej z tych osób co raczej wolą siedzieć więcej w domu, niż imprezować, nie pale, nie pije alkoholu. Lubię sobie w gierki popykać i nie tylko. Interesuje się mechaniką samochodową, również pracuję w tym zawodzie. Oprócz mechaniki samochodowej i gier komputerowych, uwielbiam słuchać muzyczki, jak i również ją tworzyć. Gram na gitarze i troszkę na pianinie, lecz to drugie  bardziej tak miernie. Co do gatunku muzycznego, słucham większości piosenek co wpadną mi w ucho, ale topką jest metal - wiecie, że metal nie polega jedynie na darciu mordy? :D. Mój nick w sumie to skrót od nazwy zespołu Avenged Sevenfold, polecam ich serdecznie. Wcześniej byłem znany na forum jako Sosna, jeśli chcecie się dowiedzieć o mnie troszkę więcej to zapraszam do przeczytania wywiadu, który przeprowadziła ze mną Werka. Więc to na tyle, nie chcę tutaj swojego życiorysu podawać. :p 

Staż na forum: W sumie to już ponad rok. 

Ile czasu dziennie możesz poświęcić na forum? Głównie w godzinach wieczorowych, ile czasu? Nie chcę skłamać, ale wystarczająco, by wywiązać się ze swoich obowiązków. Dodam, że nie udało mi się opuścić nawet jednego dnia bez odwiedzenia forum :D. A to dość sporo biorąc pod uwagę ilość czasu mojego stażu na forum.

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]: 7/10, myślę, że moje prace na forum są w miarę estetyczne.

Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?: Większość wymagań spełniam, nie wiem jedynie jak z poparciem forumowiczów, więc liczę na Wasze wsparcie <3. Pełniłem funkcje moderatorskie jak i administracyjne na innych forach, IPS nie jest mi obcy, jedynie kwestia przyzwyczajenia, i nauczenia się nowych opcji, bo z tego co wiem, to moderator może tutaj dodawać rangi, bez potrzeby używania ACP.(Tak, wiem, że mod nie ma dostępu do ACP, więc nie musicie później tego mi wypominać :p) Szybko się uczę, jestem osobą, która wywiązuje się ze swoich obowiązków. Nie toleruje również kolesiostwa, więc zapewniam Was, że będę każdego traktować tak samo, bez żadnej faworyzacji. 

• Lubię 8
  • Uwielbiam 6
https://ngnw.pl/topic/7293-podanie-na-moderatora-a7x/

Jestem jak najbardziej na tak! Uważam, że spełniasz wymagania i można dać szanse.

+Wiek

+Posiadasz doświadczenie i pełniłeś tę funkcję.

+Pełnisz już tutaj funkcję UBT, Redaktora, jak i Opiekuna DD2#2.

+Staż na forum, więc większość osób Cię kojarzy.

+Udzielasz się na chatboxie.

• Lubię 1
  • Uwielbiam 1
https://ngnw.pl/topic/7293-podanie-na-moderatora-a7x/#findComment-28631

• Junior Admin

Twoje podanie zostało przyjęte!

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją - zgłoś ten post.

Pozytywna wiadomość przypięta przez uwuwewue,

Zostajesz przyjęty na okres próbny trwający 14 dni. Skontaktuj się ze mną przez Discord w celu odbycia rozmowy. Ranga zostanie nadana po jej zakończeniu.

• Lubię 5
  • Uwielbiam 1

https://ngnw.pl/topic/7293-podanie-na-moderatora-a7x/#findComment-28666

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?