Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Podanie na UBT CS2 - MasterMind

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię: Oskar
2. Wiek: 17
3. SteamID: STEAM_0:0:530863645
4. Staż na forum i serwerach: 2 lata niedługo będzie
5. Znajomość AmxBans/SourceBans [0/6]: 2/6, lecz szybko się uczę
6. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na forum? Na forum, jeśli faktycznie jestem potrzebny to będę aktywny wtedy kiedy będzie potrzeba, więc prawie zawsze będę pod ręką.
7. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Po rezygnacji kolegi @ Weezard  nastąpiła luka w UBT, pomimo, że jest kolega @ Hans Kloss NGNW.pl to chciałbym mu pomóc, a jak wiemy zawsze w parze pracuje się raźniej i zawsze możemy podzielić się doświadczeniami lub przemyśleniami na temat np. Odwołania. Mam spory staż w CS2 jak i starego naszego CSGO, dlatego rozróżnianie normalnego gracza od cheatera nie stanowi dla mnie absolutnie żadnego problemu (chodź wiemy, że zawsze zdarzają sie pomyłki, bo przecież robotami nie jesteśmy). Jak na razie nie mam żadnego bana nieprawidłowego (dwa wiszą na ten moment) więc pomyłki u mnie nie zdarzają się zbyt często. Jestem osobą aktywną i bardzo zaangażowaną w role, którą pełnię (jeśli życie prywatne na to pozwala). Jestem osobą odpowiedzialną  i zawsze subiektywnie spoglądam na gracza. Jestem Adminem OM1, więc doświadczenie Jako administrator posiadam, więc rozpatrywanie takowych odwołań nie stanowi dla mnie problemu. Jestem jedną z osób na forum, która jest bardziej rozpoznawalna, poprzez moją aktywność w postach (Ostatnie czasy takie nie było, lecz wróciłem ponownie. Wcześniejsze sprawy prywatne nie umożliwiały mi takiej aktywności jak zawsze), Więc zawsze jestem kojarzony na serwerach czy forum. 

Liczę na pozytywne rozpatrzenie mego Podania.

Pozdrawiam serdecznie.  MasterMind

Edytowane przez MasterMind
  • Lubię 3
  • Uwielbiam 4
https://ngnw.pl/topic/7419-podanie-na-ubt-cs2-mastermind/

• Moderator

Po pierwsze jak śmiesz wzywać mnie! Zajebistość w czystej postaci!

Po drugie:

-Staż na forum zacny
-Dobre bany
-Znajomość SB to tam wielki ...UJ, wyszkolą Cię w jeden księżyc
-Aktywny, odpowiedzialny itp itd (przestanę, żeby Ci jeszcze ego nie wywaliło).

Jestem na tak

• Uwielbiam 2

https://ngnw.pl/topic/7419-podanie-na-ubt-cs2-mastermind/#findComment-29429

• N-WORD

Boski oski, a więc tak
+  staż
+ czas przegrany na serwerach
+ coś tam się na czitosach znasz 
- sb (nauczysz się chyba, że cie nie wezmą /bywa)

Na tak dla tego gentleman'a :jasperpyk:

• Uwielbiam 2

image.png

https://ngnw.pl/topic/7419-podanie-na-ubt-cs2-mastermind/#findComment-29443

• Opiekun serwera CS2 [SUPERMOCE]

+ duża aktywność i rozpoznawalność

+ doświadczenie jako admin + dobre oko do cheaterów

+/- znajomość sb (ale to jest na tyle proste ze nawet małpa załapie)

Jestem na tak .

• Uwielbiam 2

hanskloss.thumb.png.f9434a990709770c61f0fd0e09b456d4.png

https://ngnw.pl/topic/7419-podanie-na-ubt-cs2-mastermind/#findComment-29447

• RENEGAT

+ Duża aktywność na serwerze 

+ Admin OM1

+ Sprawia wrażenie osoby godnej zaufania

Jestem na tak

• Uwielbiam 2

spacer.png

https://ngnw.pl/topic/7419-podanie-na-ubt-cs2-mastermind/#findComment-29453

• Opiekun UNBAN™ CS2 & CS:GO
Podanie zostało przyjęte

Od tego momentu masz 48 godzin, aby zgłosić się po odbiór grupy oraz uprawnień. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją to zgłoś ten post.

Informacja przypięta przez Kiro, (edytowane)

Jesteś aktywny na serwerach CS2 jak i na forum do tego masz dobre oko do cheaterów, co do słabej znajomości SB jestem w stanie przymknąć na to oko, SB samo w sobie jest proste a najważniejsze w UBT według mnie jest to ile czasu jesteś w stanie na to poświęcić. 

Podanie przyjmuję, odezwij się do mnie na dc. 

• Uwielbiam 1

KIRO_TO.png

https://ngnw.pl/topic/7419-podanie-na-ubt-cs2-mastermind/#findComment-29583

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?