Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżonego: majki

Opis sytuacji: sytuacja wyglada tak ze chlopo se podsluchuje wszysrko co gracze mowia tzn jestem ct chlop po tt zaczyna mi pierdolic zebym nie przeklinal gdzie 2 minuty wczesniej mowil ze nie podluchuje tego co druga druzyna mowi co moim zdaniem jest do dupy z racji takiej ze gra jesli chce adminowac serwa to albo widz i niech se slucha a nie ze on podsluchuje kazde info wszystko i to wykorzystuje grajac xd

Powód: imo admin nie stosownie sie zachowuje

Dowody: nie mam za bardzo dowodow bo nie ma jak tego zrobic screena ale no ogolnie przenosi sie na okrągło mi wywalił muta wiec mozecie raczej looknac sobie to w logach serwera pozdrawiam

Edytowane przez Lott
  • Haha 1
https://ngnw.pl/topic/7518-skarga-majki/

• MLK. zmienił(a) tytuł na Skarga - Majki
  • Administrator

Czekam na jakieś odniesienie się do treści, która widnieje w temacie. @ Majki

TS3index.com

https://ngnw.pl/topic/7518-skarga-majki/#findComment-30019

Odnosząc się do sytuacji opisanej powyżej, zwracałem uwagę na wulgarny język i kulturę wielokrotnie. Zostałem zwyzywany od "pojebów" dlatego nałożyłem mute na tego gracza ze względu na naruszanie regulaminu i etyki serwera. 

Pozdrawiam Majki

https://ngnw.pl/topic/7518-skarga-majki/#findComment-30025

odnosze sie do tego Majki co piszesz nie nazwalem cię "pojebem" jedna rzecz 2 rzecz ze albo grasz albo administujesz na serwie i nie podluchujesz wszystkiego co mowi druzyna przeciwna. nie pozdrawiam czesc pa

wspomne tez ze sprute o język miałeś tylko do mnie a reszte miałes głęboko w duszy

Edytowane przez Lott
https://ngnw.pl/topic/7518-skarga-majki/#findComment-30026

Nikt poza tobą nie używał wulgarnego języka a jak wspomniałem zwracałem uwagę na kulturę po czym dostawałem przytakiwanie i dalsze wyzywanie graczy. Nie podsłuchuje nikogo, był to zwykły zbieg okoliczności i polecam stosować się do regulaminu, jeżeli proszę raz, drugi i trzeci i jest to dalej powielane to niestety trzeba ponieść tego konsekwencję wykonuje tylko swoją pracę.

Pozdrawiam Majki

https://ngnw.pl/topic/7518-skarga-majki/#findComment-30027

wszystko wszytkim ale nie bylo biegiem okolicznosci ze slyszales caly czas jak np victoria secret tak samo wulgarnie sie odnosil do przeciwników jak i w twoim mniemaniu ja będac po stronie tt slyszac wszystko o czym rozmawialiśmy po ct więc no 

pozdrawiam 

dopomnę tylko też że w tej rundzie ktora jest teraz nie zwróciłeś uwagi jakoś na wulgarny język osobie ktora na chacie pislaa rozne rzeczy więc jesli "tylko wykonuje swoją prace" to wykonuj ją dokladnie 

Edytowane przez Lott
https://ngnw.pl/topic/7518-skarga-majki/#findComment-30028

skoro starasz się być neutralny dla wszystkich to w takim razie dlaczego kilku osobom nawet słowa nie powiedziałeś na wulgarny język a do mnie za słowo od razu spruta wytłumacz mi jedno nie bylem jedyna osoba ktora wulgarnie mowila i na vc i na chscie pisemnym to w takim wypadku czemu nikomu innemu nie zwróciłeś uwagi?

https://ngnw.pl/topic/7518-skarga-majki/#findComment-30032

• Administrator

W tym temacie zrobił się jakiś dziwny burdel. Prosiłem tylko i wyłącznie o jedną wypowiedź admina, a pojawiła się inna masa gówna, wylewu żali i czystego spamu. Już wczoraj przejrzeliśmy logi z działań administratora pod kątem podsłuchiwania: nic więcej oprócz wczorajszego działania nie ma.
-

15 godzin temu, Lott napisał(a):

Opis sytuacji: sytuacja wyglada tak ze chlopo se podsluchuje wszysrko co gracze mowia tzn jestem ct chlop po tt zaczyna mi pierdolic zebym nie przeklinal gdzie 2 minuty wczesniej mowil ze nie podluchuje tego co druga druzyna mowi co moim zdaniem jest do dupy z racji takiej ze gra jesli chce adminowac serwa to albo widz i niech se slucha a nie ze on podsluchuje kazde info wszystko i to wykorzystuje grajac xd

To, że administrator jest w przeciwnej drużynie i teoretycznie nie ma możliwości "posłuchania" zwalnia Cię z utrzymania kultury i odpowiedniego słownictwa na serwerze? Oczywiście, że są pewne narzędzia, które pomagają mu kontrolować przeciwną drużynę w odpowiedni sposób i jeśli są jakieś zgłoszenia lub podejrzewanie o łamanie regulaminu: ma prawo do skorzystania. Poniżej załączam przykładowe wpisy z chatu z ostatniego tygodnia na serwerze:

Lott? | skins.army | NGNW.PL napisał na czat: dymam ci matke za te granat
Lott? | skins.army | NGNW.PL napisał na czat: po chuja tego smoka rzucasz
[próba nwroda po zasłoną dymną] Lott? | skins.army | NGNW.PL napisał na czat: znaczy sie nuggetsy
Lott? | skins.army | NGNW.PL napisał na czat: ty chuju
Lott? | skins.army | NGNW.PL napisał na czat: wasz ojciec se z tej novy w leb strzelil jak sie dowiedzial ze kurwa ktora ruchal tydzien wczesniej jest w ciazy
Lott? | skins.army | NGNW.PL napisał na czat: chuj wam do pyska z tymi zeusami xd
Lott? | skins.army | NGNW.PL napisał na czat: z tym zeusem pierdolonym
Lott? | skins.army | NGNW.PL napisał na czat: kys
Lott? | skins.army | NGNW.PL napisał na czat: kys psie z tym zeusem
Lott? | skins.army | NGNW.PL napisał na czat: zabij sie psie
Lott? | skins.army | NGNW.PL napisał na czat: zabij sie psie jebany
Lott? | skins.army | NGNW.PL napisał na czat: powies sie
Lott? | skins.army | NGNW.PL napisał na czat: zabij sie
Lott? #CASEHUG skins.army napisał na czat: i chuj ci w oko
Lott? #CASEHUG skins.army napisał na czat: ty ruro niedomyta
Lott? #CASEHUG skins.army napisał na czat: ty smieciu
Lott? #CASEHUG skins.army napisał na czat: ty smieciu bity
Lott? #CASEHUG skins.army napisał na czat: ty chuju
Lott? #CASEHUG skins.army napisał na czat: ty kurwo
Lott? #CASEHUG skins.army napisał na czat: kys
Lott? #CASEHUG skins.army napisał na czat: marekmarucha stary cie w pizde rucha pecie zapluty
Lott? #CASEHUG skins.army napisał na czat: pysk kurwo
Lott? #CASEHUG skins.army napisał na czat: kurwo jebana
Lott? #CASEHUG skins.army napisał na czat: kys

W sumie można powiedzieć: Kto mieczem wojuje, od miecza ginie. W tym momencie wyszło, że jednak te blokady, wyciszenia i obserwowanie nie było przypadkowe: miały uzasadnienie ze względu na wcześniejsze zachowanie wpisy lub słowa rzucane na voice. Na konto nakładam blokadę 7 dniową VOICE / CHAT - mógłbym nadać bana, ale po co? VOICE/CHAT będzie bardziej uciążliwe niż blokada na wszystkie serwery NGNW.

TS3index.com

https://ngnw.pl/topic/7518-skarga-majki/#findComment-30056

• Administrator
Skarga została odrzucona

Przedstawione dowody i argumenty nie stanowią o winie oskarżonego. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją, zgłoś post.

TS3index.com

https://ngnw.pl/topic/7518-skarga-majki/#findComment-30057

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?