Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z gry:  luso 
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198279386724/
Serwer: Mirage #1 

Szkoda, że w ten sposób witam się na forum, myślałem, że będzie to w innych okolicznościach. Odwołuję się od bana na Mirage i proszę o rozpisanie demka. 

Jestem zdziwiony cała sytuacją, bo grałem spokojnie meczyk i nagle dostaje bana za radar hacka. Jak widać po moim profilu nie gram w tą gre od dzisiaj 

https://ngnw.pl/topic/7723-odwolanie-od-bana-luso/

• Opiekun serwera CS2 [SUPERMOCE]

@ smakuwa rozpisz demo. Masz na to 24h.

• Lubię 3

hanskloss.thumb.png.f9434a990709770c61f0fd0e09b456d4.png

https://ngnw.pl/topic/7723-odwolanie-od-bana-luso/#findComment-31427

https://tv.ngnw.pl/proxy/3/dem-de_mirage-1767890013-1767892574.zip
2:15-2:22- Wallhack (po zabiciu gracza na krześle celownik odrazu poszedł na ścianę żeby zabić odrazu gościa który do niego podbiega mimo że go nie było słychać przez strzały)
5:19- 5:25- Aimbot (w 1/4 widać jak celownik leci odrazu z randomowego miejsca na głowe przeciwnika, tak samo w tej sytuacji wallhack na gościa w jungli)
13:01-13:06- Bardzo dziwna akcja, coś typu jakby aimlock mu zwariował (mógł to być lag demka)
13:39-13:44- Radarhack (sprawdzenie pozycji w której znajdował się przeciwnik gdzie go wcześniej widział i automatyczne wcelowanie się w miejsce w którym peeknął)
14:26-14:43- Wallhack (wcelował się w shorta i czekał aż chłop peeknie, czekał na dwoch kolejnych aż peekną, po chwili zwątpił i odpuscił)
15:32-15:46- Wallhack+Aimbot (Widać ruchy myszką jak czeka kiedy dwóch gości wskoczy na cara, przed zabiciem drugiego gościa widać w 1/4 jak celownik automatycznie idzie prosto na głowe)
17:08-17:21- Wallhack (Pierwszy raz widzę żeby ktoś tak na pewniaka leciał z AWP i w dodatku nie trafiał wiedział gdzie przeciwnik jest ustawiony i gdzie sie w celować)
18:21-18:46- Wallhack (Widzi ze 3 osoby krócą B więc postanawia nie wchodzić na dywany i zostaje przy Underze, Dziwne przecież rundę wcześniej wbiegał to B taki poczuty)
18:50-19:06- Wallhack (Odrazu goście zaczeli cofać na shorta i wbija poczuty na dywany i wie kiedy gdzie peeknie przeciwnik, Dziwna akcja jak na moje. Hansio sprawdź to samemu)
22:36-22:45- Wallhack (Czeka aż wychyli się zza fire'ów mimo że przeciwnik nie oddał żadnego strzału i nie dał sygnału że w tej pozycji się znajduje)
26:22-26:30- Wallhack (Mimo wcześniejszej sytuacji na midzie stwierdził ze jak strzeli gościowi przez ścianę heada to będzie śmierdział, postanowił zmienić pozycje celowania wcelował się w under'a w którym przebiegał przeciwnik nie zdążył oddać strzału, więc postanowił cofnąć do conectora i go zabić)
27:55-28:03- Wallhack (Tej sytuacji rozpisywać nie muszę jedno wielkie XD dla mnie)
29:41-29:58- Wallhack (Tego też nie muszę rozpisywać bo widać wszystko na demku)
 Dalszej części demka nie widzę sensu rozpisywać, myślę że rozpisałem najciekawsze momenty gry tego ancymona. Moim zdaniem ban jest słuszny.

Z poważaniem smakuwa_

• Lubię 3
  • Haha 1

...

https://ngnw.pl/topic/7723-odwolanie-od-bana-luso/#findComment-31450

Odniosę się pokolei do akcji bo jak widzę tą rozpiske, to mam wrażenie, że była robiona na volume 0 i bez radaru. Chce też dodać , że gram długo w tą grę i ma się też doświadczenie i wyczucie gdzie jest i jak gra przeciwnik(game sens)  (Nie widziałem punktu w regulaminie zabraniajacego mi się odnieść - w razie co jestem też otwarty żeby pogadać na dc o tych akcjach) - Dodatkowo patrzac na cały mecz jest tam wiele rund które wykluczaja wallhacka, wiec jak rozumiem miałem włączać i wyłączać go. Słyszałem też zarzuty, że mam kupione konto i nie mam faceita, chetnie tez rozwieje te wątpliwości - 

Podsyłam FC - konto przypisane do mnie tylko na stranach i wyszukiwaniach typu csrep itd nie pokazuje bo w cs2 nie zagralem zadnego faceita tylko w csgo https://www.faceit.com/en/players/luso___/cs2

2:15- 2;22 -  Gość tupie i biegnie na pełnej na blisko, wiec patrze shorta - 

5:19 - 5.25 - ogladalem w 1/4 i jedyne co to był dobry strzał w którym zescopowalem inne miejsce i dałem flicka, jungla imo normalny flick

13;01-13;06 -  nie widzę, żadnego aimlocka nawet 1/4 - jedynie strzał był szybki

13;39 - 13;44 - podpunkt bardzo na siłe - wysstarczy obejrzeć clip - i użyć słuchawek

14:26-14:43 - mamy plan na A - jest pełno ludzi żywych w ct - jest kontrola kuchni przez gościa w oknie, wiec jedynym słusznym rozwiązaniem jest wcelowanie się w shorta - w tej akcji pominales to, że chwile później będąc w oknie odscopowałem patrzenie leadera gdy wychylal na mnie przeciwnik Zitersu a pozniej patrze shorta a nie leadera w ktorym jest przeciwnik

15:32-15:46 - wcelowanie normalne po kolei peekowanie kazdej pozycji, widać moją reakcje gdy zobaczyłem kawałek reki wiec się wcelowałem na góre pomimo tego, że przeciwnik był na dole, później po prostu flick na głowę - normalne strzały na wyższym poziomie gry

17:08-17:21 - Tutaj zupełnie nie rozumiem gdzie widzisz pewne peekowanie, sprawdziłem kazda pozycje pokolei a pozniej po prostu widziałem na ekranie ludzi - w dodatku A jest praktycznie zajete wiec moge grac szybciej, odnosnie Zitersu w kuchni, on gra B kojarze, jego game style wiec tak myślalem ze moze na mnie polować

18:21-18:46 - Jestem off timing - w drugiej częsci rundy rotuje z A plus mam smoka oczywiscie, że nie wlece tam jak idiota, nie ma żadnej kontroli tej części mapy wiec muszę być czujny

18:50-19:06 - Słuchawki ponownie, słysze gościa rotującego na shorcie plus A jest zajete i paka wlatuje - ruszam do przodu widze goscia wiec sie wcelowuje i nagle kroki 2 gości na shorcie wiec ide ich zlapac w plecy - normalna akcja jak uwzgledni się sluchawki

22:36-22:45 -  Baimless gra runde w runde identycznie, wiec wiedziałem ze on tu peeknie - Rush rampa runde w runde leci flesz, przebija smoka i aimowo ogrywa ludzi - to było strikte zagranie zeby zabic Baimlessa co robie bardzo często - myśle ze Baimless jest swiadomy ze łapie go często na rampie i patrze jego skroty - a pozatym powiedzenie ze nie bylo zadnych strzalow jest klamstem bo strzelil na rampie

26:22-26:30 - Wcelowuje sie do mida zeby zlapac kogos kto leci na boxy - zmieniam pozycje zeby nie grac przewidywalnie co runde - zaczynam patrzec undera bo slysze flesh daleko wiec mam czas na wcelowanie sie - gdyu widze moly uciekam odruchowo bo nikt nie przebiegnie(nie jestem przyzwyczajony ze przez moly mozna biegac)

27:55-28:03 - Strzał w okolicach prawej czesci mida wiec peekuje na goscia od razu - pozniej spray prefire bo slysze goscia plus widze go na mapie  bo baimless do niego strzela - normalna akcja na wyzszym poziomie

29:41-29:58 - to jest akcja z której byłem dumny podczas meczu - Po 1 ten gosciu co runde latał do okna, wiec polowałem na niego - 2 po prostu kurde slychac ze wskoczył do okna, wiec trzeba sprawdzic

Jak dla mnie jest to czyste - ale rozumiem podejrzenia - tak jak mowiłem jestem otwarty zeby na dc pogadać - gram długo w tą gre i pół życia grałem teamowki i essea, wiec potrafie w to grac i czasami moze to dziwnie wyglądać

Ostrzeżenie przypięte przez  EXTREMAAAAA, (edytowane)

Nie komentuj swoich odwołań, czekaj na decyzję UBT. 
Chcąc cos dodać użyj opcji #edytuj w swoim pierwszym wpisie.

https://ngnw.pl/topic/7723-odwolanie-od-bana-luso/#findComment-31451

5 godzin temu, smakuwa napisał(a):

2:15-2:22- Wallhack (po zabiciu gracza na krześle celownik odrazu poszedł na ścianę żeby zabić odrazu gościa który do niego podbiega mimo że go nie było słychać przez strzały) | -
5:19- 5:25- Aimbot (w 1/4 widać jak celownik leci odrazu z randomowego miejsca na głowe przeciwnika, tak samo w tej sytuacji wallhack na gościa w jungli) | -
13:01-13:06- Bardzo dziwna akcja, coś typu jakby aimlock mu zwariował (mógł to być lag demka) | -
13:39-13:44- Radarhack (sprawdzenie pozycji w której znajdował się przeciwnik gdzie go wcześniej widział i automatyczne wcelowanie się w miejsce w którym peeknął)  | -

14:26-14:43- Wallhack (wcelował się w shorta i czekał aż chłop peeknie, czekał na dwoch kolejnych aż peekną, po chwili zwątpił i odpuscił) | -
15:32-15:46- Wallhack+Aimbot (Widać ruchy myszką jak czeka kiedy dwóch gości wskoczy na cara, przed zabiciem drugiego gościa widać w 1/4 jak celownik automatycznie idzie prosto na głowe) | -
17:08-17:21- Wallhack (Pierwszy raz widzę żeby ktoś tak na pewniaka leciał z AWP i w dodatku nie trafiał wiedział gdzie przeciwnik jest ustawiony i gdzie sie w celować) | -

Dalej nie ma sensu oglądać gdyż ponieważ 7 akcji na 13 świadczy o tym ze gracz jest czysty. Jest to ponad połowa, więc gracz dostaje unbana.

• Uwielbiam 1

https://ngnw.pl/topic/7723-odwolanie-od-bana-luso/#findComment-31463

Gracz został odbanowany

Nie znaleziono nic, co wskazywałoby na nieczystą grę, możesz wracać na serwer. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją to zgłoś ten post.

https://ngnw.pl/topic/7723-odwolanie-od-bana-luso/#findComment-31464

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?