Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z gry:  MegaTron
SteamID: STEAM_0:1:883278309
Serwer: Zombie Plague
Osoba banująca: KacpiX Majstereśśś
Powód blokady: auto bh
Opisz sytuację: Gram jak zwykle i nagle dostałem bana pod tytulem auto bh gdzie mozna zauwazyc na demku ze nie uzywalem auto bh ani nic tego typu rzeczy , admin proboje odbić piłke na mnie dlatego ze na niego nakablowałem i chce sie odegrać ale dał nie podstawnownego bana , chce jezeli bedzie sprawdzanie i bedzie wszystko dobrze to prosze o ukaranie admina Kacpix majstereśśśśśśśś

Edytowane przez MegaTron
  • Haha 1
https://ngnw.pl/topic/7740-odwolanie-od-bana-megatron/

• MegaTron zmienił(a) tytuł na odwolanie od bana megatron

@  Kacpisiek   Masz 24h na rozpisanie demka.

/edit

@  Kacpisiek  Obejrzałem demko i patrząc na tą jedną czasówkę, która kompletnie nie przypomina abh nie dostrzegłem nieprawidłowości w gameplayu gracza... Musiałoby to być serio obvs, żebym zostawił bana na podstawie tej jednej czasówki. Za mało przedstawionych dowodów do tego na hltv, które jak wiemy wszyscy, lagi ma troszkę za mocne, by stwierdzić po jednej czasówce demka, że gracz lata odpalony... 

https://ngnw.pl/topic/7740-odwolanie-od-bana-megatron/#findComment-31540

• A7X zmienił(a) tytuł na Odwołanie od bana - MegaTron
11 minut temu, A7X napisał(a):

@  Kacpisiek   Masz 24h na rozpisanie demka.

ja nie umiem sorki 

Ostrzeżenie przypięte przez A7X,

Nie wypowiadaj się we własnym odwołaniu, jeśli chcesz coś dodać użyj opcji "edytuj". 

• Haha 1
https://ngnw.pl/topic/7740-odwolanie-od-bana-megatron/#findComment-31541

Hej witam. Nie muszę się nawet zbytnio rozpisywać.

27minuta29 sekunda   wszystko ładnie widać strzelam mu serie w głowę a on dalej skacze jak porypany jakby nic sobie nie robiła jego postać ,za to że dostaje serie w głowe cały czas.HLTV-2601091318-zm_gbox5.dem.zipHLTV-2601091318-zm_gbox5.dem.zipHLTV-2601091318-zm_gbox5.dem.zip

Nie rozumiem dlaczego piszesz odwołanie skoro dobrze o tym wiesz ,że używałeś ,przyznałeś mi się kiedyś że używasz jak jeszcze nie byłem adminem. I też słyszałem ,że byłeś z banowany wcześniej za auto bh więc widzę ,że się nie uczysz na swoich błędach.

Jesteś takim typem człowieka ,że wręcz się zastanów najpierw nad sobą ,a nie nad kimś ,bo dla mnie jesteś cwaniaczek z bańką w nosie fifa rafa a co do czego jak masz ponieść konsekwencje to się bronisz rękoma i nogami.

To ,że jesteś bezczelnym kłamczuchem i chorągiewką  to już każdy z  serwera wiedział.

Edit/

Rozpiska jest adekwatna do tego jakiego dostał bana za auto bh i skacze. 
A ty dobrze o tym wiedziałeś i nie zbanowałeś go  też powinieneś dostać perma za takie coś.

Dla mnie karygodne zachowanie. Sami się przyznaliście o tym na dsc ,a potem zaczeliście usuwać wiadomość z niego XDDD.

Zrzutekranu(2).thumb.png.089ac6167b2abcf0b72f4436a25ce6ac.png

To tylko podkreśla kompetencje tych dwóch panów.

Edytowane przez Kacpisiek
https://ngnw.pl/topic/7740-odwolanie-od-bana-megatron/#findComment-31544

Panie kolegoooo witam cie serdecznie adminie @  Kacpisiek

Co z tego ze walisz heady skoro kazdy skacze i moze skakac jak pojebany  i to jest twoj powod takie coś. TO NIE JEST UZASADNIENIE BANA :kekw2:

AHA TO JEST ROZPISKA BY KACPISIEK :image.thumb.png.6ce57c3e458227571f9bdeaa6638939b.png(

DODAM INFORMACJE : TAKIE ZE JEST TAKIE COS JAK UNIK NA ZM ALBO WYTRZYMAŁOŚĆ DOSTAJESZ JE POPRZEZ ZDOBYTE PUNKTY LUB MISJE I TO DAJE DUZO JAKO ZM PRZY STRZELANIU W HD

Edytowane przez DiegoAkaZabijaka
DODALEM INFORMACJE

Ostrzeżenie przypięte przez uwuwewue,

O słuszności bana decyduje członek UBTeamu, a nie admin. Dodatkowo na forum obowiązuje zakaz używania wulgaryzmów w tematach. #werbalne

• Uwielbiam 1
https://ngnw.pl/topic/7740-odwolanie-od-bana-megatron/#findComment-31545

Gracz został odbanowany

Nie znaleziono nic, co wskazywałoby na nieczystą grę, możesz wracać na serwer. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją to zgłoś ten post.

• Haha 1
https://ngnw.pl/topic/7740-odwolanie-od-bana-megatron/#findComment-31546

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?