Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Odwołanie od kary - neoks

Rekomendowane odpowiedzi

Ilość otrzymanych ostrzeżeń: 1   / 2pkt "Zakaz nadmiernego, bezcelowego zgłaszania treści. Każde zgłoszenie musi być poparte konkretnym powodem mającym swoje odzwierciedlenie w regulaminie."
Miejsce otrzymania ostrzeżenia: profil na forum
Przedstaw swoją wersję wydarzeń: Dostałem ostrzeżenie na forum bez wielkiego powodu.

Po raz pierwszy zgłosiłem temat odwołania od bana, w którym gość został zbanowany niesłusznie i admin poproszony o rozpisanie dema nawet go nie odpalil - dokładne to samo osoba przytakująca i zamykająca temat, czyli osoba pisząca podanie do ubteam - a osoba, której później zgłosiłem te podanie do ubteam.

Drugie zgłoszenie było na temat przyjetej rekrutacji tego gościa z ubteam, gdzie gość już sie popisał i nie potrafi ani przejrzeć dema, jedynie przytakuje. Miałem możliwość i przychylność regulaminu - 64fzYHx.png
Trzecie zgłoszenie dotyczyło wiadomości pana admina na chatboxie, w której mu odpowiedziałem, który nadał mi bezpodstawnie ostrzeżenie z dwoma punktami. Cyrk na kółkach, bo gość żyje w internecie i we własnym świecie, udając, że tak nie jest, ale co złego to nie on.
Fakt faktem, jedynie trzecie i ostatnie zgłoszenie mogło dać powód do nadania ostrzeżenia, natomiast sam admin ma po prostu kija w dupe i żyje w internecie, ma zbyt wysokie ego i jest niedowartościowany - nie powinien być adminem, jeśli spożywa alkohol lub po prostu jego zachowanie wynika z innych, wczesnych traum z dzieciństwa, problemów podczas jego wychowania, etc.

Nie dość, że warn nie powinien być nadany, to jeszcze gość do degradacji, bo kto się panoszy, ten chuja ma w dupie.
Pozdrawiam

• Haha 2
  • Przykro mi 1
https://ngnw.pl/topic/7942-odwolanie-od-kary-neoks/

• A7X zmienił(a) tytuł na Odwołanie od kary - neoks
  • Administrator

Załączam wszystkie opisy zgłoszeń:

Spoiler

Zrzut ekranu 2026-02-11 o 18.52.38.pngZrzut ekranu 2026-02-11 o 18.52.44.pngZrzut ekranu 2026-02-11 o 18.52.55.pngZrzut ekranu 2026-02-11 o 18.53.18.png

1. Zaczynając od zgłoszenia w odwołaniu jednego z graczy.
To w kompetencjach gracza odwołującego się leży obowiązek ew. zgłoszenia werdyktu. Jeśli się z nim nie zgodzi - ma prawo się odwołać poprzez opcję "Zgłoś". Treści innych użytkowników, którzy nie są autorami odwołań mało, czy zespół UBT mało obchodzą.

2. Narracja: zgłosiłem treści za drugim razem, dopiero potem otrzymałem ostrzeżenie.
Oczywiście, zgłosiłeś post jednak nie za to otrzymałeś ostrzeżenie. Ostrzeżenie poszło za trzecie zgłoszenie, gdzie opis był zgłoszenia prezentował się następująco:

Spoiler

Zrzut ekranu 2026-02-11 o 18.55.04.pngZrzut ekranu 2026-02-11 o 18.55.20.png

3. Wchodzisz, cwaniakujesz, udajesz się za cholera wie kogo
Rzucasz się na chatboxie jakby dopiero jajka obrosły Ci włosami. Ledwo pojawił się jeden włosek, a nasz kolega jest bardzo walecznym użytkownikiem.  Gdyby nie to, że do takiego zachowania, które jest celowane we mnie mam dość spory luz  to pewnie otrzymałbyś kolejne +2 lub nawet +3 i blokadę na chatboxie. Na szczęście trafiłeś na mnie, nie na innego administratora.

Spoiler

Zrzut ekranu 2026-02-11 o 18.59.35.pngZrzut ekranu 2026-02-11 o 18.59.47.pngZrzut ekranu 2026-02-11 o 18.59.55.png

W skrócie: wyżej srasz niż dupę masz. Nie będziesz nikogo zaczepiał, nikogo obrażał (nawet w zgłoszeniach) i zgłaszał bezsensownie treści.

-
Edit poziom dalej trzymany:
Zrzut ekranu 2026-02-11 o 19.15.11.pngZrzut ekranu 2026-02-11 o 19.14.51.png

W zasadzie to szkoda naszego czasu.

• Lubię 5

TS3index.com

https://ngnw.pl/topic/7942-odwolanie-od-kary-neoks/#findComment-32974

• Administrator
Temat trafił do kosza

Treści zostały usunięte, gdyż nie spełniały wymogów naszego forum. Jeśli nie zgadzasz się z decyzją zgłoś ten post.

TS3index.com

https://ngnw.pl/topic/7942-odwolanie-od-kary-neoks/#findComment-32975

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?