Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: ★ 𝓒𝓵𝓸𝓾𝓭 ★ 爆
Imię: Adam
Link do profilu [rank.ngnw.pl]: (MIRAGE 1): https://rank.ngnw.pl/profil/76561199855365999?server=mirage , (MIRAGE 2): https://rank.ngnw.pl/profil/76561199855365999?server=mirage2 , DO CAŁOŚCI: 76561199855365999
Doświadczenie: na mainie 547h, alt 146h, w csa jestem dojebany 
Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE]: NIE 
Znajomość CSS [0/8]: 6 (znam komendy do admina).
SteamID: https://steamcommunity.com/profiles/76561199855365999/
Mikrofon [TAK/NIE]: TAK
Konto PRIME [TAK/NIE]: TAK
Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE]: TAK
Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Często gram na serwerze po szkole i zauważam, że czasami nie ma admina, a ktoś ewidentnie psuje grę (np. spinbot).  :AngryCat:  Chciałbym móc wtedy zareagować i pomóc utrzymać porządek na serwerze. Gram praktycznie codziennie po powrocie ze szkoły, więc często jestem online. Potrafię też obsługiwać komendy admina. Gram doslownie 24h i naprawde jako admin stale bym oczyszczal serwer z toksycznosci i cheaterów NIE DAJE MUTOW KICK)OW I BANOW ZA NIC I ZE MI SIE WYDAJHE  ZE TO CHEATER

Edytowane przez rq1234
  • VIP

cześć witam siemanko!
patrząc po tym jak sie zachowujesz na serwerze to jakaś masakra 

klniesz jak szewc dostawałeś nie raz muta gag 

co do wieku nawet nie spełniasz wymagań masz 15lat a wymagane jest 17lat 

wiek (--)

znajomość css (+/-)

kultura leży i woła o pomoc (--)

podsumowując 

jestem na nie 

• Lubię 1
  • Uwielbiam 1

to_ngnw.thumb.png.93be77476cfe44d341a32aa88c1f9d82.png

• Redaktor

Witam!

Od razu zaznaczę, że jestem na nie.

Twój wiek jest dużym minusem, nie dojrzałeś do tej roli w mojej opinii. Kultura leży totalnie (sam byłem świadkiem Twoich "odpałów") ,wystarczy zajrzeć w logi, jesteś strasznie "wybuchowy". Na jednym z kont vac, doświadczenie również mnie nie przekonuje, wątpię byś był gdziekolwiek dopuszczony do pełnienia takiej funkcji. Ciężko czyścić serwer z "toksyków" samemu będąc złym przykładem pod tym względem dla innych.

Edytowane przez flusha

Siema

-Nie spełniasz wymagań co chodzi o wiek masz 15 a powinieneś miec byjamiej 17.(--)

-Wiek (--)

-Znajomość CSS(--)

-Podpinam sie co chodzi o zachowanie na serwerze (poprostu nie jesteś dojrzały)  @ GUCIO BONK

JESTEM NA NIE

image.png.4bf2a836bcd83beff7b224b0c53ff47d.png

• UNBAN™ CS2 & CS:GO

Cześć!

Przeczytałem Twoje podanie i twoja pewność siebie graniczy z arogancją, a określanie samego siebie jako „dojebany” w CS-a w oficjalnym podaniu o funkcję publiczną świadczy tylko o jednym – o Twoim kompletnym braku dojrzałości emocjonalnej.

Chcesz „oczyszczać serwer z toksyczności”? To brzmi jak ponury żart, biorąc pod uwagę fakt, że to Ty jesteś jednym z najbardziej toksycznych elementów tej społeczności. Twoja lista kar to nie jest „wypadek przy pracy”, to Twoja stała wizytówka. Seryjne gagi i muty za brak kultury i klnięcie jak szewc całkowicie Cię dyskwalifikują. Nie potrzebujemy w administracji kogoś, kto sam nie potrafi zapanować nad własnym językiem i prymitywnymi odruchami.

Dodatkowo kwestia wieku – masz 15 lat, a wymagane jest 17. Regulamin to zbiór zasad, a nie luźna sugestia, którą możesz zignorować, bo „grasz 24h na dobę”. To, że spędzasz całe dnie przed komputerem, nie czyni Cię odpowiedzialnym kandydatem, a raczej osobą, która nie ma dystansu do gry. Administracja to funkcja dla ludzi z chłodną głową i autorytetem, a Ty na ten moment prezentujesz jedynie poziom, który zmusza innych do Twojego mutowania.

Wiek (-) – Brakuje Ci dwóch lat do minimum, a mentalnie dzieli Cię od tego stanowiska przepaść.
Doświadczenie (-) – Znajomość komend admina przy zerowej samokontroli jest bezużyteczna. Narzędzia w rękach osoby niestabilnej to recepta na katastrofę.
Kultura osobista (-) – Dno i kompletny brak szacunku do współgraczy. Twoja kartoteka kar mówi o Tobie wszystko, czego musimy o Tobie wiedzieć.

Podsumowując:
Jestem zdecydowanie na NIE. Zanim następnym razem złożysz podanie, najpierw popracuj nad swoim wychowaniem, bo na ten moment jedyne, co robisz, to psujesz atmosferę na serwerze.

Zrzutekranu2026-04-17172433.thumb.png.b6aafa7f70faa05b5024a5b2ac7ee0b5.png

Jestem na nie,

- Zachowanie

- „nie byłem adminem” CSS 6/8 XD 

• Lubię 1

Zrzutekranu2026-03-15192121.png.6804b17a226ecb96ab0ea9edc6127569.png

• Opiekun UNBAN™ CS2 & CS:GO
Podanie zostało odrzucone

Możliwość ponownego udziału w rekrutacji nastąpi za 5 dni. Jeśli się nie zgadzasz zgłoś ten post.

• Uwielbiam 1

KIRO_TO.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?