Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Rekomendowane odpowiedzi

• VIP

1. Imię: Jan 
2. Wiek: 25
3. SteamID:STEAM_0:1:423333446
4. Staż na forum i serwerach:10 miesięcy    
5. Znajomość AmxBans/SourceBans [0/6]:5
6. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na forum? 2/3
7. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Uważam, że warto wybrać mnie, ponieważ jestem osobą zaangażowaną, odpowiedzialną, ponieważ jestem osobą aktywną oraz Chcial bym dołączyć do UB Teamu, aby pomóc w rozwiązywaniu problemów graczy i mieć realny wpływ na funkcjonowanie serwera oraz  ogarniam. Jestem aktywny  na serwerze, znam zasady 

• Lubię 4
  • Uwielbiam 1

to_ngnw.thumb.png.93be77476cfe44d341a32aa88c1f9d82.png

https://ngnw.pl/topic/8195-podanie-na-ubt-cs2-csgo-gucio-bonk/

• MLK. zmienił(a) tytuł na Podanie na UBT CS2 & CS:GO - GUCIO BONK
  • UNBAN™ CS2 & CS:GO

Cóż można rzec, mamy tutaj człowieka odpowiedzialnego na odpowiedzialne stanowisko, gościa kompetentnego chciałbym dodać. Gucio zna się na gierce i każdy go zna, dodatkowo duża aktywność i zaangażowanie w rozwój sieci i forum. Rozpisywać się dużo nie będę bo każdy wie jaki gucio jest. Dodatkowo jeszcze większa chęć pomocy na naszej kochanej sieci. Nic tylko brać póki ciepłe

Jestem na TAK

Pozdro 
Slopeusz

• Lubię 3
  • Uwielbiam 2

https://ngnw.pl/topic/8195-podanie-na-ubt-cs2-csgo-gucio-bonk/#findComment-34883

• UNBAN™ CS2 & CS:GO

Cześć Janek!
Moim zdaniem Janek to idealny kandydat, żeby realnie pomóc w funkcjonowaniu serwera. Gość ma zapał, zna regulaminy na pamięć i po prostu chce mu się pomagać innym. Takich ludzi nam trzeba!

Prawdziwy „człowiek renesansu”: Gość ogarnia wszystko. Z jednej strony merytoryka i znajomość zasad na poziomie „profesor”, a z drugiej – po prostu świetny, wyluzowany kompan do gry. Rzadkie połączenie.
Staż i doświadczenie: 10 miesięcy na forum to nie są rurki z kremem. Janek zdążył już wrosnąć w tę społeczność, a znajomość AmxBans/SourceBans na poziomie 5/6 mówi sama za siebie – chłop wie, gdzie klikać, żeby ban był sprawiedliwy, a UB zasłużony.
Kultura i vibe: To typ „przyjemnego gracza”. Nie sieje fermentu, nie tiltuje się bez powodu, a w UB Teamie potrzeba właśnie kogoś z taką chłodną głową i dystansem do świata.
Wiek: 25 lat to ten złoty środek – wystarczająco dużo, żeby mieć olej w głowie, i wystarczająco mało, żeby wciąż mieć zajawkę na grę.

Znam Janka z serwera i powiem Wam krótko: jestem zdecydowanie na TAK.

• Lubię 4
  • Haha 1

Zrzutekranu2026-04-17172433.thumb.png.b6aafa7f70faa05b5024a5b2ac7ee0b5.png

https://ngnw.pl/topic/8195-podanie-na-ubt-cs2-csgo-gucio-bonk/#findComment-34907

• Opiekun serwera CS2 [SUPERMOCE]

Moim zdaniem nie nadajesz się za bardzo do pełnienia funkcji ubt. Masz wybuchowy charakter, co będzie zaburzało ocenę sytuacji podczas rozpatrywania odwołania, z kultura też różnie bywa i się ostatnio o tym przekonaliśmy.  Jedyny plus jaki tu widze to wiek i znajomość source bansa , ale ważniejszą rolę gra to, co u ciebie brakuje.

Jestem na NIE.

Edytowane przez Hans Kloss NGNW.pl
  • Lubię 2

hanskloss.thumb.png.f9434a990709770c61f0fd0e09b456d4.png

https://ngnw.pl/topic/8195-podanie-na-ubt-cs2-csgo-gucio-bonk/#findComment-34934

• Moderator

Cześć Janek!
Słuchaj jako admin się sprawdzasz, tutaj nie mam żadnych przeciwskazań.
Ale... No właśnie jest to "ale", mianowicie jak wskazał ciut za ostro @ Hans Kloss NGNW.pl , to masz cięty język do graczy (w pełni to rozumiem), ale w momencie jak pojawi się ticket od gracza, który będzie chciał UB, obawiam się, że możesz napisać parę "czułych" słówek. Tak samo jak ocena demek. Nie chodzi mi tutaj o sam brak posiadania umiejętności, co bardziej kierowanie się emocjami.
Z plusów to napewno to co wymienili moi poprzednicy: wiek, staż i znajomość SB.
Tak podsumowując moją wypowiedź, to na razie dałbym trochę na wstrzymanie z tym podaniem, w celu poprawienia panowania nad swoimi emocjami.

Na obecną chwilę jestem na NIE, ale nie oznacza to, że jestem "na nie" na zawsze.

• Lubię 3

https://ngnw.pl/topic/8195-podanie-na-ubt-cs2-csgo-gucio-bonk/#findComment-34940

Moim zdaniem na ten moment nie jesteś najlepszym kandydatem do pełnienia funkcji UBT. Masz dość wybuchowy charakter, co może utrudniać spokojną i obiektywną ocenę sytuacji podczas rozpatrywania odwołań od banów. Z kulturą wypowiedzi również bywa różnie, co było już ostatnio zauważalne. Na plus można zaliczyć Twój wiek oraz znajomość SourceBansa, jednak w tej roli ważniejsze są także inne cechy, których obecnie trochę brakuje.

Jako admin radzisz sobie dobrze i tutaj nie mam większych zastrzeżeń. W codziennej administracji da się to jeszcze zrozumieć, natomiast w przypadku rozpatrywania odwołań od banów istnieje obawa, że odpowiedzi mogą być zbyt emocjonalne. Podobnie przy ocenianiu demek – nie chodzi o brak umiejętności, ale o możliwość podejmowania decyzji pod wpływem emocji.

Podsumowując, na razie wstrzymałbym się z przyjęciem podania. Warto najpierw popracować nad spokojniejszym podejściem i panowaniem nad emocjami, co w przyszłości może znacząco zwiększyć Twoje szanse.

Jestem na Nie

Edytowane przez KOMOSIAK
  • Lubię 2

clideo_editor_5980fe0d9a03454491a92275fc

https://ngnw.pl/topic/8195-podanie-na-ubt-cs2-csgo-gucio-bonk/#findComment-34999

Cześć Janek
patrząc na Twoje zgłoszenie, widać że masz odpowiednie doświadczenie i ogarniasz temat, więc pod tym kątem wszystko wygląda w porządku.

Mam jednak pewien znak zapytania co do kontaktu z graczami. Bywają sytuacje, w których reagujesz zbyt emocjonalnie i to może być problem przy sprawach takich jak odwołania od banów czy sprawdzanie demek, gdzie liczy się chłodna głowa i bezstronność.

Oczywiście nie można pominąć Twoich mocnych stron, jak staż, wiek czy znajomość SB to zdecydowanie działa na plus.

Na ten moment uważam jednak, że lepiej jeszcze trochę popracować nad opanowaniem i podejściem do takich sytuacji. Dlatego aktualnie jestem na NIE, ale z czasem może się to zmienić. 👍

• Lubię 2
https://ngnw.pl/topic/8195-podanie-na-ubt-cs2-csgo-gucio-bonk/#findComment-35000

• Opiekun UNBAN™ CS2 & CS:GO
Podanie zostało odrzucone

Możliwość ponownego udziału w rekrutacji nastąpi za 5 dni. Jeśli się nie zgadzasz zgłoś ten post.

Informacja przypięta przez Kiro,

Witam :pepe_heyhey:

Niestety ale na ten moment muszę odrzucić twoje podanie głównie ze względu na twój charakter i kulturę, jako admin radzisz sobie bardzo dobrze i tam nie mam żadnych zastrzeżeń do tego masz bardzo duży staż jak i doświadczenie ale musisz trochę popracować nad swoimi emocjami, kolejna sprawa to chłopaki z obecnego składu UBT są na nie a ich zdanie jest dla mnie bardzo ważne.
Jeżeli ogarniesz swoje emocje i kulturę to wierze że będziesz super kandydatem na UBT.

Pozdrawiam @ Kiro

• Lubię 1
  • Dzięki 1

KIRO_TO.png

https://ngnw.pl/topic/8195-podanie-na-ubt-cs2-csgo-gucio-bonk/#findComment-35001

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?