Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Rekomendowane odpowiedzi

Nick oskarżonego: GUCIO BONK
Opis sytuacji: Dostałem Gag'a na 12h za przeklinanie 
Powód: gag za coś czego nie ma w regulaminie
Dowody: image.thumb.png.e23b4432eeb4144d4fc1f94ba2a3e0f1.png 

Niby w regulaminie jest że: 

Cytat

Kwestie nieporuszone w regulaminie będą rozpatrywane indywidualnie przez Administrację i sukcesywnie opracowywane w regulaminie

ale moim zdaniem jest to niedorzeczne żeby za przeklinanie był gag. W takim razie każdy ma swoje za uszami nawet administratorzy. Niektórzy przeklinają ile popadnie ja jestem własnie bardziej cenzuralną osobe także szczerze nie rozumiem tego gag'a

Edytowane przez MaciuX1
https://ngnw.pl/topic/8860-skarga-gucio-bonk/

• VIP

Cześć witam. 

Godzinę temu, MaciuX1 napisał(a):

Niby w regulaminie jest że:

ale moim zdaniem jest to niedorzeczne żeby za przeklinanie był gag. W takim razie każdy ma swoje za uszami nawet administratorzy. Niektórzy przeklinają ile popadnie ja jestem własnie bardziej cenzuralną osobe także szczerze nie rozumiem tego gag'a

Odnosząc się do nałożonej kary (gag), informuję, że została ona zastosowana zgodnie z punktem 2.2 regulaminu:

"Zakaz obrażania graczy i rodziców graczy. (1 ostrzeżenie = upomnienie | 2 ostrzeżenie = MUTE/GAG 60–1440 min. | 3 ostrzeżenie = BAN 10–60 min. | 4 ostrzeżenie = MUTE/GAG PERMANENTNE)"

Dodatkowo, na podstawie punktu 3.2:

"W przypadku wielokrotnego łamania jednego punktu regulaminu przez gracza, admin ma prawo wydłużyć karę dwukrotnie, np. graczX dwukrotnie został zbanowany na 30 minut za zbyt wysoki ping, wówczas admin ma prawo wydłużyć kolejną karę dwukrotnie, a więc nałożyć godzinnego bana."

W związku z powtarzającym się łamaniem regulaminu przez gracza, kara została wydłużona i nałożono gaga na 12h.

Poniżej przesyłam dowody w postaci zrzutów ekranu. Powód jaki został nadany, najbardziej pasował mi wtedy do sytuacji jaka się działa. Jest on może nie końca poprawny merytorycznie, natomiast odzwierciedla on minimalną część dlaczego została nałożona kara

image.webp

image.png

• Lubię 2
  • Uwielbiam 2

to_ngnw.thumb.png.93be77476cfe44d341a32aa88c1f9d82.png

https://ngnw.pl/topic/8860-skarga-gucio-bonk/#findComment-39326

• Właściciel

Patrząc po logach, to polecam adminom kolejne kary nadal wydłużać dwukrotnie, bo wiadomości pokroju:
image.png
albo

image.png

czy też
image.png (ciekawe jakie masz teksty po przebudzeniu :kappa2:)
albo jeszcze

image.png

o i jeszcze to
image.png
bo przy tym się pośmiałem nawet
coś trzeba dodawać jeszcze? według mnie nie, nie widzę podstaw, aby mieć zastrzeżenia do @ GUCIO BONK - dobra robota, nadmierny brak kultury zawsze będzie karany.

• Lubię 1
  • Uwielbiam 5
OCCL22p.jpg

https://ngnw.pl/topic/8860-skarga-gucio-bonk/#findComment-39327

• Właściciel
Skarga została odrzucona

Przedstawione dowody i argumenty nie stanowią o winie oskarżonego. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją, zgłoś post.

• Uwielbiam 4
OCCL22p.jpg

https://ngnw.pl/topic/8860-skarga-gucio-bonk/#findComment-39328

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...
Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl
Obecnie przeglądasz stronę jako Gość!
Nie masz z tego powodu dostępu do większości funkcjonalności! Chcesz mieć do nich dostęp?