Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: niuuxde
2. Imię: Patryk    
3. Wiek: 24
4. Link do profilu [rank.ngnw.pl]: https://rank.ngnw.pl/profil/76561198682613365?server=mirage2
5. Doświadczenie: Gram w Countera całkowicie już około ośmiu lat, więc rozpoznanie osoby wspomagającej się nie jest dla mnie żadnym problemem, grając w CS:GO byłem niejednokrotnie administratorem który robił co do niego należy i jak należy bez żadnych nadużyć. Wyznaję jedną zasadę na pozycji administratora - Rób to co ma robić admin a inne sprawy zostaw osobom odpowiedzialnym za to powiadamiając ich oczywiście.
6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] TAK
7. Znajomość CSS [0/8]: 5
8. SteamID: STEAM_0:1:361173818
9. Mikrofon: [TAK/NIE] TAK
10. Konto PRIME: [TAK/NIE] TAK
11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] TAK
12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Uważam, że jestem odpowiednią osobą na stanowisko administratora, ponieważ potrafię zachować spokój i obiektywizm nawet w trudnych sytuacjach. Znam zasady serwera i zamierzam egzekwować je w sposób sprawiedliwy wobec wszystkich graczy. Jestem aktywny, komunikatywny i chętnie pomagam innym. Zależy mi na utrzymaniu przyjaznej atmosfery oraz uczciwej rozgrywki po prostu sprawić, żeby każdemu grało się przyjemniej. Dlatego do obowiązków administratora podchodziłbym odpowiedzialnie i z pełnym zaangażowaniem. Miałem podanie pisać trochę później, lecz grając wieczorami praktycznie cały czas natrafiamy na osoby które się wspomagają, więc stwierdziłem że spróbuje.

https://ngnw.pl/topic/8949-podanie-na-admina-niuuxde/

Jestem na TAK - Aktywność Top, Wysoka Kultura
Widać zaangażowanie aby sie dostać do szeregów administracji ja jestem za tym aby poszlo pozytywne :)

https://ngnw.pl/topic/8949-podanie-na-admina-niuuxde/#findComment-39844

Hej hej 

Doświadczenie +

Css +-

Ogólnie masz pierwsze połączenie 3.07 około 23h. Daj się poznać bardziej ludziom oraz pograj bo czasami z kulturą u ciebie słabo wygląda. Na tą chwilę jestem na nie jak poprawisz kulturę na voice i na chacie, oraz godzinki same to zmienię swoje zdanie.

Pozdrawiam @ Gh0st

Zrzut ekranu 2026-04-23 212134.png

https://ngnw.pl/topic/8949-podanie-na-admina-niuuxde/#findComment-39848

4 godziny temu, Gh0st napisał(a):

Hej hej 

Doświadczenie +

Css +-

Ogólnie masz pierwsze połączenie 3.07 około 23h. Daj się poznać bardziej ludziom oraz pograj bo czasami z kulturą u ciebie słabo wygląda. Na tą chwilę jestem na nie jak poprawisz kulturę na voice i na chacie, oraz godzinki same to zmienię swoje zdanie.

Pozdrawiam @ Gh0st

To już dawno poprawione! Długo się nie widzieliśmy poza tym :) Dzięki za komentarz, pozdrówki. Widzimy się na M2💪

Edytowane przez niuuxde
https://ngnw.pl/topic/8949-podanie-na-admina-niuuxde/#findComment-39858