Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wspiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Sprawdź swoje postępy w panelu rankingowym

Wejdź na stronę rankingu, wybierz serwer, wpisz swój nick i zobacz, jak sobie radzisz, sprawdzając swoje statystyki.

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej monet podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub monet

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP i ciesz się dodatkowymi benefitami.

#21 Pod ostrzałem - EXTREMAAAAA

Temat zostanie automatycznie zablokowany o 10:00

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktor

CroxDTp.png

Cześć! Oto kolejny odcinek serii, w której użytkownicy anonimowo dzielą się swoimi opiniami o innych.
Dziś pod ostrzałem jest  @  EXTREMAAAAA :monkeypls:.

image.png

Czy uważasz, że @  EXTREMAAAAA  dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków?

#użytkownik1: W kwestii sieci nie mam żadnych zastrzeżeń.
 #użytkownik2: Ciężko ocenić, czy właściciel dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków. Na pewno widać, że sieć z miesiąca na miesiąc dynamicznie się rozwija - pojawiają się nowe współprace i kolejne inicjatywy. 
 #użytkownik3: Oczywiście, że tak. Mati to bardzo sumienna osoba. 
➤ #użytkownik4: Z mojego punktu widzenia wygląda to bardzo dobrze.
 #użytkownik5: Wywiązuje się w 100, a nawet w 120%.

image.png

Czy jest coś, co Twoim zdaniem powinien w sobie zmienić?

➤ #użytkownik1: Uważam, że nie. 
➤ #użytkownik2: Żeby bardziej dotrzymywał słowa w kwestii grania :P.
➤ #użytkownik3: Raczej nie.
➤ #użytkownik4: Raczej nie. Wyluzowany partner, jak trzeba potrafi pokazać pazur. Oby więcej takich ludzi.
➤ #użytkownik5: Trochę myślenie zero-jedynkowe jest u niego problemem. 

image.png

Gdybyś mógł/a mu zadać pytanie mając gwarancję odpowiedzi, to o co byś spytał/a?

➤ #użytkownik1: Czy uważasz, że powiedzenie „Duży but, duży fi*t” ma odzwierciedlenie w rzeczywistości? :kappa2:
➤ #użytkownik2: Czy wybaczyłbyś Idobowi?
➤ #użytkownik3: Zaprosisz na ślub? :kappa2:
 #użytkownik4: Czy aktualnie jesteś zadowolony z funkcjonowania administracji? 
➤ #użytkownik5: Który moment z życia forum wspominasz z największym uśmiechem?

image.png

Co Cię w nim najbardziej denerwuje?

➤ #użytkownik1: O dziwo nic :kekw2:.    
➤ #użytkownik2: Najbardziej denerwuje mnie jego mała ilość empatii. 
➤ #użytkownik3: Jego trucie tyłka lub zlecanie jakieś pracy w najmniej spodziewanych momentach.
➤ #użytkownik4: Nic, none, nothin, nada.
➤ #użytkownik5: Nie ma rzeczy, którą mógł(a)bym wskazać. 

image.png

Co chciał(a)byś mu anonimowo przekazać?

➤ #użytkownik1: Idob Ci nigdy nie wybaczy!
➤ #użytkownik2: Życzę zdrówka i dużo pieniędzy by pozbyć się tych cholernych kredytów i mieć to z głowy :pepe_salute:.
 #użytkownik3: Nie zmieniaj się (chyba, że na lepsze :KEKW: )! 
➤ #użytkownik4: Kiedy zrobimy razem rundkę po torach?
➤ #użytkownik5: Zagraj w końcu tego premiera z nami!

image.png

Serdecznie dziękuję wszystkim za odpowiedzi i widzimy się już niebawem!

https://ngnw.pl/topic/8972-21-pod-ostrzalem-extremaaaaa/

• UNBAN™ CS2 & CS:GO

Mati sigiemka :pepe_ez:, ale dalej czekamy na tego obiecanego premiera!!!

https://ngnw.pl/topic/8972-21-pod-ostrzalem-extremaaaaa/#findComment-40139

• Właściciel
Cytat

#użytkownik5: Trochę myślenie zero-jedynkowe jest u niego problemem. 

rozkrokiem nie stanę, czarne albo białe

Cytat

#użytkownik1: Czy uważasz, że powiedzenie „Duży but, duży fi*t” ma odzwierciedlenie w rzeczywistości? :kappa2:

mój but 46 2/3 albo 47, a f.... - tak, ma to odzwierciedlenie w rzeczywistości :kappa2: 

Cytat

➤ #użytkownik2: Czy wybaczyłbyś Idobowi?

Cracking Up Lol GIF
nie mam mu czego wybaczać, niech sobie kroczy swoją drogą, rozdział zamknięty - a zakończenie on wybrał

Cytat

➤ #użytkownik4: Raczej nie. Wyluzowany partner, jak trzeba potrafi pokazać pazur. Oby więcej takich ludzi.

:pepe_love:

Cytat

#użytkownik3: Zaprosisz na ślub? 

nie, bo nie wiem kogo miałbym zaprosić :aha:
ujawnij się anonimie!  :jasperczekanie:

Cytat

#użytkownik4: Czy aktualnie jesteś zadowolony z funkcjonowania administracji? 

ogólnie tak, ale sierpień będzie bardzo ważnym miesiącem :Awkward:

Cytat

#użytkownik5: Który moment z życia forum wspominasz z największym uśmiechem?

tak szczerze? chyba przełom CS:GO na CS2, bo był moment, że prawie podjęliśmy decyzję "no to kończymy" ale potem pojawił się pewien bodziec, który szczególnie mnie od tej myśli odciągnął
jeśli spojrzymy w jakim miejscu jesteśmy - świetna decyzja i to jest chyba największy moment, który sprawia mi uśmiech i radość, że sieć nadal trwa i za kilka miesięcy będzie mogła świętować kolejne urodziny

Cytat

➤ #użytkownik2: Najbardziej denerwuje mnie jego mała ilość empatii. 

po innych odpowiedziach miałem teorię graniczącą z prawdą kim możesz być, ale teraz nie jestem pewny :kekw2:
na pewno mam więcej empatii i wyrozumiałości niż rok czy dwa wcześniej, czy muszę być niesamowicie empatyczny? na szczęście nie, abym był niesamowicie obiektywny i sprawiedliwy, bo to raczej ważniejsze cechy przy sieci i życiu, a nadal mam aspekty nad którymi chciałbym popracować u siebie i nie... nie jest to empatia   :jasperzoom:

Cytat

#użytkownik4: Kiedy zrobimy razem rundkę po torach?

przebiegnijmy się przed nadjeżdżającym pociągiem!!
nie no, nie :kappa2:

Cytat

➤ #użytkownik5: Zagraj w końcu tego premiera z nami!

@ Slopeusz czytałem to dwie godzinki temu i tak czuję, że mogłeś brać w tym udział, ale jednocześnie wiem, że mam z kilkoma osobami parę zaległych meczów... nie wiem kiedy to nadrobimy, ale słowa dotrzymam (tylko trochę z opóźnieniem) XD totalnie nie po drodze jest z graniem ostatnimi czasy, brakuje czasu na życie, a gdzie granko - priorytet na dopięcie sieciowych tematów i warunków współprac. Szanuje Was za cierpliwość w tej kwestii :jasperczolko:

dzięki za Wasz udział w zabawie! jak coś krytykować też można, chętnie poczytam anonimową konstruktywną krytykę, bo wiem, że nie każdy podbije na PW z problemem, więc gdyby była kolejna edycja EXTREMY pod ostrzałem, to dajcie sobie trochę zdrowego upustu też - jeśli czujecie taką potrzebę albo coś może być zrobione lepiej :kappa2:

OCCL22p.jpg

https://ngnw.pl/topic/8972-21-pod-ostrzalem-extremaaaaa/#findComment-40141