Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Podanie UBT - RoseS

RoseS

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię: Bartosz

2. Wiek: 17

3. SteamID: STEAM_0:0:185654268

4. Staż na forum i serwerach: Forum: miesiąc bez jednego dnia. Serwer: Ponad miesiąc

5. Znajomość SourceBans [0/6]: 2/3

6. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na forum? Jestem codziennie na forum po kilka razy. Myślę, że jestem w stanie być nawet 2h w zależności od zapotrzebowania.

7. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Mam duże chęci rozpatrywać demka oraz dużo wolnego czasu. Oprócz admina na mirage nie mam żadnych obowiązków. Posiadam aktualnie 74 bany, co jak na tak krótki czas myślę, że jest całkiem dobrym wynikiem. Nie było żadnego odwołania ani skarg z powodu niesłusznego bana bądź złego zachowania. Aktualnie nikogo nie ma w ubt, a same odwołania sprawdza właściciel i myślę, że mogę bez obaw mogę go zastąpić. Mam ogromne doświadczenie w cs2 gdzie mam prawie 5 tysięcy godziny przegranych głównie na serwerach społeczności. Znam dużo rodzajów cheatów do cs2. Wydaję mi się, że jestem osobą godną zaufania i dam radę sprawować rolę UNBAN™.

• Uwielbiam 3

image.png

- Znajomość SourceBans 
- staż na forum/serwerze
- twoje "Dlaczego ja" w zadnym przypadku nie przekonuje zebyś mógł zostać na ten moment UNBAN™

• Administrator

Ja jestem na tak, dlaczego?

- jesteś bardzo zaangażowany w sieć i rozwój serwera, zgłaszasz dużo rzeczy i w tym temacie można na Ciebie liczyć

- mimo krótkiego stażu, Twoja aktywność jest większa niż osób, które są tutaj 2x dłużej niż Ty

- SB jest do poprawy, ale wierzę, że szybko się nauczysz

W końcu dysponujemy demkami, więc jakiś UBT realnie się przyda i będzie miał zajęcie. Póki co, tylko @  EXTREMAAAAA rozpatruje odwołania, więc cieszę się, że ktoś będzie mu mógł pomóc i trochę odciążyć. 

• Uwielbiam 1

Jestem na TAK
+ Aktywność na forum
+ Zaangażowanie
+ Ilość wolnego czasu
+ Brak osób w ubt
+ Brak odwołań na twoje bany
A teraz przejdźmy do minusów:
- Staż na forum
- Znajomość sb (znam cię i wiem że szybko ogarniesz)

Edytowane przez MasterMind
  • Uwielbiam 1

Jestem na TAK

+Aktywność 

+Spora ilość czasu

+Zaangażowanie 

-mała wiedza o SB, na pewno ogarniesz :D

Powodzenia,

nivo

• Uwielbiam 1

Na TAK

+ Aktywność.

+ Zaangażowanie w serwer oraz forum.

+ Extrimowi przyda sie pomoc.

-SB (ale wszystkiego z czasem się nauczysz)

• Uwielbiam 1
00NeQVq.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl