Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Szybka rekrutacja na opiekuna serwera ONLY MIRAGE

EXTREMAAAAA

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel

Rozpoczynamy dziś szybką rekrutację na opiekuna serwera ONLY MIRAGE, rekrutacja tak szybka, że nie ma sensu zmieniać koloru kłódki na zielony, bo mamy nadzieję, że potrwa ona maksymalnie dwa dni i zostanie wyłoniony kandydat do tej roli.

Wymagania są następujące:

• Mutacja, konto PRIME, sprawny mikrofon.
  • Minimum 16 lat, wysoka kultura osobista, niekaralność na serwerze.
  • Co najmniej dwa miesiące stażu na serwerze oraz wyróżniająca się aktywność na nim.
  • Zdolność rozpoznawania graczy używających wspomagaczy.
  • Znajomość i przestrzeganie: regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów. 
  • Sprawiedliwe traktowanie administratorów serwera; sumienne rozliczanie i wynagradzanie zgodnie z przyjętymi zasadami.
  • Brak blokady VAC w CS 1.6 i CS:GO. Przychylność graczy i administracji serwera.
  • Aktywność na forum; minimum dwa tygodnie stażu oraz 25 postów.

I wzór jest następujący:

Cytat

1. Imię: 

2. Wiek: 

3. Link do Steam: 

4. Link do GT: 

5. Doświadczenie: 

6. Ile czasu poświęcisz serwerowi będąc Opiekunem?

7. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?

8. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE]

W tym temacie podania składają osoby wyłącznie zainteresowane funkcją opiekuna serwera.

Administracja serwera oraz pozostali forumowicze nieskładający podania nie wypowiadaj się tutaj - tak, jak ma to miejsce podczas szybkiej rekrutacji na admina. Opiniowanie podania odbędzie się na serwerze Discord.

• Uwielbiam 1
OCCL22p.jpg

1. Imię: Bartosz
2. Wiek: 17
3. Link do Steam: https://steamcommunity.com/id/4tyst4loading/
4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/roses/51.68.135.106:27015/
5. Doświadczenie: Doświadczenie mam duże wielokrotnie byłem adminem na innych sieciach. Aktualnie admin serwera oraz ubt. W obu tych rangach myślę, że sobie dobrze radzę. Kiedyś miałem własny serwerek, ale bardziej z zajawki.
6. Ile czasu poświęcisz serwerowi będąc Opiekunem? W zależności od tygodnia, ale na pewno nie będzie problemu z norma myślę, że nawet +10h
7. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Sądzę, że jestem osobą dojrzałą pomimo mojego wieku, nie ma ze mną problemów na randze admin oraz ubt i nie będzie ich też na opiekunie. Wiem czego mogą oczekiwać ode mnie gracze oraz administracja. Jest potrzebna osoba, która będzie czuwać nad adminami, którzy ostatnio mają gorszy okres z banami. Mam ponad 100+ banów, z czego miałem tylko 1 odwołanie, za co jeszcze raz przepraszam, bo zrobiłem to pochopnie. Na serwerze jestem już dość długo, gracze mnie znają i nie posiadam z nikim konfliktów. Na forum udzielam się dużo, bo zależy mi na rozwoju sieci. Z extremem mam bardzo dobry kontakt, wie, że zawsze może na mnie liczyć i vice versa. Jestem w stanie zdjąć z niego trochę obowiązków, ale i tak nie będzie wiedział, w co włożyć ręce :classic_biggrin:. Posiadam bardzo dużo wolnego czasu, który mogę wykorzystać w pożyteczny sposób. Może teraz coś krótko o mojej osobie. Jestem Bartosz i mam 17 lat. Mieszkam nieopodal Krakowa od urodzenia. Jestem osobą w miarę spokojną, towarzyską, jeśli trzeba to i kulturalną oraz nie mam problemów z emocjami. Chodzę do technikum jako informatyk. Na samym starcie myślałem, że to będzie to, ale jednak to nie było to :kekw2:. Moją przyszłość wiążę z muzyką, uwielbiam jej słuchać oraz robić rzeczy typu. mix/master. Wiem, z czym to się je i mam w planach zajmować się tym w dorosłym życiu oraz za dużo kasy na to straciłem, żeby teraz ot, tak odpuścić a tak naprawdę to czuję to w głębi siebie. Z moich innych zainteresowań mogę wymienić tu motocykl, rower oraz oczywiście gierki. Spędzam z kolegami dość dużo czasu na mirage, jesteśmy tam paczką adminów pilnujących serwera i dobrze bawiącym się przy tym na discord (uprzedzając wątpliwości, nie dajemy sobie infa :pepe_okey:). Trochę odbiegłem od tematu, więc na tym zakończę, bo nie chcę pisać o niczym. Liczę na pozytywne rozpatrzenie podania. Pozdrawiam.

8. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] Tak

EXTREMAAAAA,

Zgodnie z @  damie  przyjmujemy, zgłoś się do mnie na Discordzie.

• Haha 1
  • Uwielbiam 3

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl