Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Podanie ADM

MONCICHUJ

Rekomendowane odpowiedzi

1. 1. Nick:MONCICHUJ 
  2. 2. Imię:Wiktor 
  3. 3. Wiek:16 
  4. 4. Link do GT:https://www.gametracker.com/player/MONCICHUJ/51.68.135.106:27015/ 
  5. 5. Doświadczenie:     Gram    dosyć   sporo      na    serwisie    a    admin    mam    jako    takie     doświadczenie.
  6.  6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE]:     TAK 
  7. 7. Znajomość SM [0/8]:5/8 
  8. 8. SteamID:76561199480572346 
  9. 9. Mikrofon: [TAK/NIE]:TAK 
  10. 10. Konto PRIME: [TAK/NIE]:TAK 
  11. 11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE]:TAK 12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?:   Ponieważ   jestem   osobą     sumienną    i     lubię    pomagać    a   także    chce     chronić     serwer     od    cheaterow

Jestem na nie, dlatego, że nawet go nie kojarzę, ani razu nie widziałem na serwerze TS3 ani żeby udzialał się na forum jako  aktywny gracz. Tak naprawdę to zwykły randomowy gracz, którego nikt nie zna, ciężko więc zatem wystawić inną opinię na temat tego podania.
  • Lubię 1

fff18f090b12f7dde16c6410a8131fa1.jpg

Jestem na nie, dlatego, że nawet go nie kojarzę, ani razu nie widziałem na serwerze TS3 ani żeby udzialał się na forum jako  aktywny gracz. Tak naprawdę to zwykły randomowy gracz, którego nikt nie zna, ciężko więc zatem wystawić inną opinię na temat tego podania.

na     ts3    mnie   n ie    ma      i    nie    udzielam    sie    na     forum    lecz    sporo     gram    na     serwerze     ale     dziekuje     za     objekcję      i     odpowiedź  :)x

W zasadzie podobna sytuacja jak w poprzednim podaniu, wszystko git ale to gt...

Wstrzymał bym się z decyzją do czwartku/piątku, jeżeli aktywność (nie tylko serwerowa) będzie zadowalająca będę na tak.

Aktualnie na nie. Pozdrawiam :)

• Lubię 1

+ Że byłeś Adminem

- Godziny są mało zadowalające ( Jeżeli poprawisz godziny nie tylko serwerowe to jestem za okresem próbnym )

+ Wiek jest w miarę 

Mówię jeśli zobaczę poprawę w gt i nie tylko jestem skłonny dać okres próbny na ten moment 

jestem na NIE

Pozdro

• Lubię 1

- nie kojarzę cię wgl z serwera

- godzin jeszcze brakuje

- brakuje udzielania się na forum, dc, serwerze itd.

+ byłeś adminem

+ wiek może być

[] brak większej ilości pozytywów

Aktualnie na NIE

• Lubię 1
46a767da8dd8f780f9b0d4fb32e6044d.jpg

+byłeś adminem

+znasz podstawowe komendy

-mało godzin na serwerze (jeśli sytuacja się tutaj poprawi byłbym za okresem próbnym)

-na serwerze widziałem cię może 2 razy

-nie widziałem, abyś udzielał się na dc, forum lub ts3

Narazie jestem na nie

• Lubię 1

• Właściciel

Podanie wstrzymane do czwartku. Popraw aktywność na serwerze i forum.

Daj się poznać, napisz chociażby przywitanie, czy zajrzyj na czat.

Decyzja w czwartek.

• Lubię 1
OCCL22p.jpg

Sprawa wygląda tak, dostałeś warna za:

caps + >3 wiadomości na chatbox

Jako, że admin nie może mieć ostrzeżenia na koncie, PODANIE ODRZUCAM. Jeśli dalej chcesz dołączyć musisz je odpracować.

Gdy odpracujesz ostrzeżenie będziesz miał możliwość złożyć podanie ponownie po 5 dniach.

podanieodrzucone.png
  • Lubię 4
00NeQVq.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl