Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Skarga na drosz

Ptychu

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick oskarżonego:drosz 

2. Opis sytuacji: Dostalem bana na 1h za nic podobno za podawanie sobie info na innych komunikatorach. Kolega jeszcze spi na chacie sie wyzywaja i sam musze mu pisac ze ma zwrocic uwage kolegom 

3. Powód:Ban na 1h

4. Dowody:Szkoda ze akurat z moim zadnym kolega nie gralem akurat i nie mialem komu podawac info poza tym bylem offline na dc/ts 

Czekam na jakies dowody

• Haha 1

• Moderator
40 minut temu, Ptychu napisał(a):

Dostalem bana na 1h za nic podobno za podawanie sobie info na innych komunikatorach.

Dobrze. w takim razie wytłumacz mi się z tego: 

Będąc z Shinigami w drużynie, ani razu nie było takiego info... gdy twój kolega przeszedł do enemy zaczęło się dawanie takiego info, oczywiście poprzednich sytuacji nie zdążyłem nagrać poprzez sprawy prywatne, ale te dwie zdążyłem. 

Jeżeli nie wytłumaczysz się z tego to zgłoszę Cię jako czitera . 

28 minut temu, Ptychu napisał(a):

Kolega jeszcze spi na chacie sie wyzywaja i sam musze mu pisac ze ma zwrocic uwage kolegom 

Chłopaku, jak sam zauważyłeś... jeżeli masz jakąś rundę to najpierw ją kończysz. Tak było i w moim przypadku. Skończyłem rundę bądź umarłem (w tym momencie nie jestem pewien tego na 100%) ale napisałem na czacie żeby była kultura. Opiekun, właściciel czy inna osoba mająca permisje może wyciągnąć logi i sobie to sprawdzić. Po tym jak napisałem że proszę o kulturę towarzystwo się uspokoiło. A to że Ty powiedziałeś że złożysz skargę, ja śmiało odpowiedziałem Ci żebyś to robił, bo już w tym momencie miałem na Ciebie klipy. Przy okazji nie wiem czy to pisałeś czy mówiłeś, ale wprost drwiłeś sobie słowami: "przecież nigdy nie byłem adminem"  i jeszcze jeden tekst którego w tym momencie nie pamiętam, nawiązując do twojego degrada. 

37 minut temu, Ptychu napisał(a):

Kolega jeszcze spi na chacie

W tym też jest ułamek racji, też pisałem na czacie że "rozmawiam ze swoją kobietą, gram, i robię kopiuj wklej" coś w tym stylu napisałem.  Był taki moment kilkuminutowy w którym miałem zdjęte słuchawki i wyłączony mikrofon.

Projekt bez nazwy.gif

Tak jak pisalem juz misiu kolorowy nie gralem w tam tym momencie z zadnym z moich kolegow a to, ze gadalem sobie z shinigami na voice po tero to nie znaczy ze jestesmy kolegami bo gadalismy jakies glupoty do beki i nawet nie wiem kto to jest 

Napisales, ze bedac z shinigami w druzynie ani razu nie bylo takiego info jakos na pierwszym klipie widac jak shinigami jest ze mna w druzynie( w terro) a skad mialem info po prostu tak z dupy powiedzialem sobie, ze wyjdzie z rampy do beki  mape wczesniej tak samo mowilem takie random info czy w to uwierzysz zostawiam to juz  tobie :) 

Odnoszac sie do twojego drugiego klipa skad wiedzialem ze chlop jest na schodach przy drewnie wiedzialem bo z ktoregos z naszych na povie bylo slychac jak enemy dobiega czy biega po tych schodach i ze stanol przy drewnie a skad wiedzialem ze chlop jest gleboko rampa poniewaz enemy spuszowalo rampe i tam naszych zabili  i mieli bombe wiec wiadome ze tam beda (podstawowe info grajku)

A o ten chat juz nie pamietam jak to dokladnie bylo nie chce juz drazyc tego tematu 

A ten degrad to beka ale nie wazne 

Pisalem na szybko POZDRO   Whats Up Fist Bump GIF by G2 Esports

• Właściciel

Mnie klipy przekonują, co do zasadności bana o dawanie sobie info poza team, może na jakimś komunikatorze głosowym. Argument z serwera, który użyłeś "przecież na discord jestem offline" no to takim tokiem rozumowania idąc, to ja nigdy na voice z nikim nie rozmawiałem, bo też jestem zawsze offline.

Tak samo tłumaczenie tego beką, niestety trochę też się nie skleja w całość z tą sytuacją.

Cytat

a skad wiedzialem ze chlop jest gleboko rampa poniewaz enemy spuszowalo rampe i tam naszych zabili  i mieli bombe wiec wiadome ze tam beda (podstawowe info grajku)

Jeśli paka leży "głęboko" na rampie, to nie wiem dlaczego przy 3 CT vs 2 TT ktokolwiek miałby obstawiać schody, skoro może wyłapać z dżungli albo bezpośrednio ze skrzyni z connectora po podejściu na cicho, jakby to było obstawiona rampa do boku i TT/pałac i jakieś CT na ticket, czy wprost TV/mid od BS B, żeby odciąć im drogę do planta, to okej... no ale weźmy poprawkę, że to serwer, a nie premier/mm i nie musi tu być logicznej taktyki.

Cytat

Kolega jeszcze spi na chacie sie wyzywaja i sam musze mu pisac ze ma zwrocic uwage kolegom 

Drosz dwukrotnie upomniał o kulturę kolejno 23:13 i 23:36, potem w sytuacji, w której podkreślałeś brak kultury, Drosza nie było na serwerze, więc tutaj nie biorę dalszej części pod uwagę.

Podsumowując, wygląda, że było, jak było i zgadzam się z opinią admina, może to troll, może nie - nie ma narzędzi, ani możliwości, żeby mieć 100% pewności, co do tego, jednak klipy potwierdzają zasadność bana, więc winy admina nie widzę. Jeśli to troll, to nie wiem, co ma na celu prowokowanie administracji, chłopaki mają pilnować porządku, a nie jeszcze skupiać się na czyjejś niewyżytej ambicji.

Cytat

A ten degrad to beka ale nie wazne 

Komu beka temu beka, nam trochę tak, bo "komendy ogarniam" "byłem adminem" a potem sytuacje zweryfikowały i ignorancja na zachowaniu kultury na serwerze. Nie chcę wywlekać niczego, bo to nasze sprawy wewnętrzne, ale dawno nie było osoby, która na okresie próbnym wyleciałaby za kilka złamanych punktów regulaminu admina, więc wnioski nieco nasuwają się same. No cóż, nie myli się też ten, kto nic nie robi.:jasperokejka:

Zachęcam do grania fair-play i czerpania radości z gry :jaspersalut:

• Lubię 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
OCCL22p.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl