Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Odwołanie się od bana, Grzegorz

GorgeFloyd

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick:  George Floyd (Monkey)

2. SteamID: STEAM_1:0:860592754

3. Nick admina banującego: Nie posiadam takich informacji

4. Opis sytuacji: 

Rundy Pistolowe: W rundzie pistoletowej skupiłem się na szybkim zajęciu kluczowych pozycji, takich jak mid lub B apartments. Sprawdziłem te obszary pod kątem obecności przeciwników i poinformowałem drużynę o ewentualnych ruchach.

Rundy Eco: W rundach eco starałem się grać defensywnie, trzymając się blisko mojej drużyny i używając podstawowego ekwipunku, aby oszczędzać pieniądze na przyszłe rundy.

Rundy Full Buy: W pełnych rundach zakupowych zajmowałem standardowe pozycje obronne, takie jak A site, B site lub Connector. Używałem granatów, aby kontrolować ruchy przeciwnika i zapewnić przewagę mojej drużynie.

Komunikacja: Regularnie komunikowałem się z moją drużyną poprzez voice chat, informując ich o mojej pozycji, ruchach przeciwnika oraz planowanych zagraniach. Starałem się koordynować działania z drużyną, aby maksymalnie zwiększyć nasze szanse na wygraną.

Strategia: Jeśli grałem po stronie Terrorystów, moim zadaniem było zdobywanie kluczowych punktów na mapie, takich jak mid control, oraz próby zajęcia bombsite'ów. Jako CT, skupiłem się na obronie bombsite'ów i utrzymaniu kontroli nad strategicznymi punktami mapy.

Problemy Techniczne: Podczas gry napotkałem pewne problemy techniczne z moją myszką, która czasami się zacinała i strzelała szybciej niż zwykle. Mogło to sprawiać wrażenie nieprawidłowego zachowania, jednak był to problem sprzętowy, na który nie miałem wpływu.

Wyniki: W trakcie gry udało mi się zdobyć kilka ważnych fragów, co pomogło mojej drużynie w wygraniu kilku rund. Choć gra nie zawsze szła po naszej myśli, starałem się grać zgodnie z zasadami fair play i nie używałem żadnych nieuczciwych środków.

12 minut temu, maTT napisał(a):

Ten clip jest wystarczający w dokonaniu decyzji o banie.

https://megawrzuta.pl/download/dfe54b43a489fafc4924c806055b28eb.html

Nie widzę nic nadzwyczajnego tutaj, napisałem ze miałem problemy z myszką a za cs2 jest jeszcze w fazie beta testów to wychodzą taki smaczki. 
Pozdrawiam  image.png.893cc155cfe01a9c50b443fef99d5d15.png

Werka.,

Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj. Ostatni raz ostrzegam, następny będzie już warn.

• Haha 2

Klip podesłany przez admina wskazuje na to, że grasz na rapidfire.
Poza tym, z ciekawości sprawdziłem twoje logi i nic nie pisałeś o problemach z myszką.

Podsumowując, ban słuszny. Nie kupuj cheatów, tylko odłóż sobie $ na lepszą mysz.

• Uwielbiam 2

image.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl