Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Podanie na Administratora

Kubazie12

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick:Killur NGNW.PL

2. Imię:Jakub

3. Wiek:22

4. Link do GT:https://www.gametracker.com/player/killur%20ngnw.pl/51.68.135.106:27015/   ,  https://www.gametracker.com/player/killur%20MIRAGE.BLADYMIRAGE.PL/51.68.135.106:27015/  , https://www.gametracker.com/player/killur/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie: byłem pare razy adminem na popularnej sieci serwerów cs go,   komendy admina do przypomnienia i będę śmigał 

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] TAK

7. Znajomość SM [0/8]: 4

8. SteamID:STEAM_0:1:761092107

9. Mikrofon: [TAK/NIE] TAK

10. Konto PRIME: [TAK/NIE] NIE    niestety nie posiadam konta prime ponieważ nie gram  gier rankingowych bo najzwyczajniej w świecie nie mam na to czasu , gram tylko na waszym serwerze bo jest tam fajna atmosfera  a także gram w inne gry i No z logicznego punktu widzenia nie potrzebny mi prime  i nie opłaca mi się go kupować 

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] TAK

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? ostatnimi czasy jestem codziennie na serwerze, potrafię rozpoznać graczy  którzy używają wspomagaczy a także umiem upilnować porządku i kultury na serwerze 

Sorry, ale admin w csgo bez prime... XD

Faktycznie często go widuję na serwerze, ale nic poza tym, na forum mało się udziela nie mówiąc o TS3. 

Jak kupisz primea to będę na tak ^_^

• Lubię 1

fff18f090b12f7dde16c6410a8131fa1.jpg

Za mało wszystkiego, kompletnie cię nie kojarzę, gt tylko z ostatnich 5 dni co jak na taki wynik jest pokaźne ale to za krótki okres, literówki, błędy oraz najważniejsze chyba, ten nieszczęsny PRIME.

Jestem na nie obecnie

Pozdrawiam  :pepe_hm:

46a767da8dd8f780f9b0d4fb32e6044d.jpg

Dobra no to tak:

+ Zacznę od wieku 

+ Za bycie Adminem 

-/+średnia Znajomość komend, ale komend można się nauczyć więc to nie jest największy problem

- Na tych trzech GT które podałeś Jest bardzo przeciętna aktywność z tego co policzyłem jest to nieco ponad 12h co jest dla mnie zbyt mało,

jeśli posiadasz inne konta które mają więcej trochę godzin byłbym wdzięczny gdybyś je tutaj zamieścił 

- Niestety ale Admin bez Prime w moich oczach nie przejdzie 

- Na forum zerowa aktywność 

Podsumowanie: 

Popraw Aktywność Forum, zrób trochę więcej godzin oraz Najważniejsze Kup Prime tyle. 

Jestem na NIE. Pozdrawiam

• Lubię 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl