Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Odwołanie do bana

xhausted

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick: xhausted

2. SteamID: nie pamiętam jak sie sprawdza, aczkolwiek tu link do profilu https://steamcommunity.com/profiles/76561199737036813/ 

3. Nick admina banującego: pyzooo

4. Opis sytuacji: Gram w csa, mój dzień bo wszystko siada i dostaje banicje, oczywiście jeżeli byłby to gracz z primem i miałby 500 godzin na koncie nic by się nie stało, ale zaufanie wśród adminów, jest bardzo niskie. Mam nadzieje, że są dema z gier, ponieważ jestem doświadczonym graczem , spędziłem wiele godzin w tej grze a to że na koncie mam tylko 3h to powód, że stworzyłem je wczoraj. Nie rozumiem czemu ban tak dokładniej, nie gram jak jakiś idiota na wh który peekuje wcelowany tylko sprawdzam możliwie każdą pozycje na której mógłby być przeciwnik oraz trzymam idealnie celownik(Nie wiem jak to do końca brzmi ale jestem w 100% legitny, nie wiem czy to coś da ale mam wciąż włączanego steama z wszystkim w konsoli, możemy się połączyć na discordzie a ja wszystko pokaże). Łatwo rozpoznać gdzie są ludzie jeżeli się ogarnia trajektorie granatów oraz ma się słuchawki... Bardzo bym prosił o unbana, ponieważ na tym koncie kupiłem już vipa i pare gierek na steamie, a niedługo będę kupował prime'a a to w sumie jedyny server na którym sobie popykam od czasu do czasu.

Edytowane przez xhausted

0;46 spojrzenie sie na rampe gdzie byl przeciwnik (wh)
3;00 dobrze wiesz ze przeciwnik znajduje sie akurat w tym miejscu , przeciwnik nie wydal zadnego dzwieku oczywiste wh
12;29 caly resp idziesz shifta wiedzac ze przeciwnik jest na boxach (prawdopodobnie wh pod przycisk)
14;00 skad nagle wiesz ze gosc jest w dzungli? 
14;15 sprawdzasz sobie przez sciane gdzie jest przeciwnik ale cos nie wyszlo
15;37 przez sciane sprawdzasz gdzie jest przeciwnik ale udajesz ze nic o nim nie wiesz
20;55 dobrze wiesz ze przeciwnik znajduje sie pod schodami ale kolejny raz starasz sie ukryc ze nie wiesz o nim

LINK DO DEMKA: http://870514.node27.pukawka.pl/dem-de_mirage-1720975240-1720977940.zip

17 minut temu, pyzooo napisał(a):

W każdym razie już idę oglądać demko, nie dostane bana będąc czystym

Werka.,

Brak zapoznania z regulaminem forum, skutkuje nadaniem Warna. Trzeba używać opcji "edytuj". +1 za spam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl