Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Podanie - Simon Riley

Simon Riley

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię: Oliwier

2. Wiek: 16

3. SteamID:  STEAM_0:0:506305494

4. Staż na forum i serwerach: cos około półtora miesiąca

5. Znajomość SourceBans [0/6]: 1, jednakże wszystkiego szybko się nauczę

6. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na forum? nawet i kilka godzin dziennie, zależy ile czasu spedzam przed komputerem danego dnia

7. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Bo jestem dość znany w community, znam się na CS'ie, bez problemu rozpisze czy ocenie demko pod kątem tego czy ktoś jest odpalony lub nie. Mam duży zapal do pracy, i dopóki mi się chce to robię bardzo dobra robotę.

Edytowane przez Simon Riley
  • Haha 2
  • Uwielbiam 1

• Moderator
Opublikowano (edytowane)

- Znajomość SB

3 godziny temu, Simon Riley napisał(a):

Mam duży zapal do pracy, i dopóki mi się chce to robię bardzo dobra robotę.

- Podejście (mogłeś sobie to zdanie odpuścić i nie pisać tego... Czyli jak Ci się nie będzie chciało to nie będziesz robił "dobrej roboty"?)

- czas spędzany na forum (z twojego czasu spędzonego na forum wynika że w przeciągu ostatniego tygodnia spędziłeś na forum 1,3h oczywiście na chwilę obecną)

+/- staż na forum (w wymaganiach jest napisane: "miesiąc stażu oraz 50 postów." Staż na forum się zalicza, ale brak minimalnej ilości postów)

Pomijając te minusy (myślę że zostanie to nadrobione) jestem mimo wszystko na TAK przyda się osoba w UNBAN™, ponieważ ostatnimi czasy sporo jest odwołań i brak szybkiej reakcji.

Dlaczego jestem na TAK?

+ brak szybkiego rozpatrywania odwołań (przyda się osoba która będzie szybciej reagować na odwołania, aby odciążyć właściciela)

+ przyda się osoba kompetentna która będzie dobrze sprawować powierzone mu funkcje 

+ znany i kulturalny 

Edytowane przez Drosz
RoseS,

Podaj co najmniej 3 argumenty, dlaczego jesteś na tak!

• Uwielbiam 1

Projekt bez nazwy.gif

Mimo iż chciałbym być na tak, to nie mogę, ponieważ:

- staż

- znajomość SB

- wymagania

-/+ wiek

+ praktyczny brak pomyłek przy 100 banach nadanych w ciągu lekko ponad miesiąca

Obecnie jest +/- 1 odwołanie dziennie. Jest Extremaaa oraz Roses, którzy zazwyczaj zajmują się odwołaniem w ciągu godziny. Pracy jest tyle, że na Was 3 byłoby to za mało, a poza tym minusy, mimo iż bym chciał nie jestem wstanie znaleźć więcej + aby być na tak. Jestem na NIE

Edytowane przez NiGeeeL

image.png?ex=66c76fed&is=66c61e6d&hm=962

roses moment

-Staż
-znajomość SB 
- Moim zdaniem za mało roboty jest na tylu UBT, jest Extream i Rosesito którzy jak na razie dawają radę.

Jestem niestety na NIE.

Edytowane przez MasterMind

Jeden chyba z nielicznych adminow Mirage ktory robi cos na tym serwerze.

+ Staz ma drugi najwiekszy z obecnych adminow Mirage patrzac po postach (do 50 postow mu duzo nie brakuje),

+ Aktywny na forum i serwerze na ktorym pelni funkcje,

+ Cos ogarnia gierke,

+ Mimo wylapywania lep ze scouta jeszcze mi nie dal perma,

- W teorii malo odwolan ale zawsze to moze sie zmienic jak zaczniecie walic bany na oslep,

- Sourcebans (? komendy znasz a panel webowy to kazdy duren ogarnie),

- Z ta rozpoznawalnoscia w community to troche klamie bo w spolecznosciowki gram z 10 lat i chlopa pierwszy raz widze tutaj. Ale w sumie to ja jestem jedna noga w grobie.

Moze i malo roboty ale mozna zawsze odciagnac Mateusza ktory i tak nic nie robi :kekw2:

Imo dac mu szanse to chlopak sie poduczy.

• Uwielbiam 3

Jestem na Tak

+1 do kultury 

+1 do stażu 

+1 do rozpoznawalności

+1 aktywności

-1 mało odwołań 

Dać mu szanse

( Nawet jak się nie dogadujemy to i tak jestem za)

Edytowane przez Yuta
  • Uwielbiam 3

Jestem neautarlny

+/- aktywność

- znajomość sb

+/- Wiek 

Wszystkiego można sie nauczyć kwestia chęci. Wiek nie ma tu nic do znaczenia. 

Myślę że okres próbny można dać

• Uwielbiam 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl