Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

[#3] Wywiad - RoseS

NiGeeeL

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano (edytowane)

T2WadCm.png

Cześć! Witam serdecznie i kłaniam się nisko. Dzisiejszym wyjątkowym gościem naszego wywiadu będzie mój najserdeczniejszy przyjaciel oraz opiekun dwóch serwerów sieci, UBT, a także moderator @ RoseS .

Kolor biały - ja

Fioletowy - RoseS

Belka z linią.png

- Witam, Bartoszu! Jest mi niezmiernie miło gościć tak przystojnego człowieka jak Ty. Bardzo się cieszę, że znalazłeś czas, aby dać się lepiej poznać forumowiczom. Na początek, proszę, opowiedz nam trochę o sobie, o swoich zainteresowaniach i codziennym życiu.

- Witam Cię, Filipie! Na początek powiem coś więcej o sobie. Nazywam się Bartosz, mam 17 lat i moimi największymi pasjami są motoryzacja oraz muzyka. Po wakacjach zaczynam trzecią klasę technikum. Moje hobby to jazda na crossie, słuchanie muzyki oraz jej tworzenie. Często spędzam wolny czas, doskonaląc swoje umiejętności w tych dziedzinach, co daje mi dużo radości i satysfakcji.

- Motoryzacja – myślę, że każdy ma swój wymarzony samochód. Jaki jest Twój wymarzony samochód i motocykl? Może masz jakieś konkretne modele, które szczególnie Ci się podobają? Opowiedz nam trochę więcej o swoich motoryzacyjnych marzeniach.

- Jeśli chodzi o samochód, to moim marzeniem jest Bugatti Chiron. Uwielbiam jego design, osiągi i technologię, którą oferuje. Co do motocykla, to moim ulubionym jest BMW S1000RR. Chociaż nie jest to może moje największe marzenie, to bardzo lubię ten model za jego moc, styl i osiągi, które naprawdę robią wrażenie.

- A jakie są Twoje preferencje muzyczne? Jakiej muzyki słuchasz i kto jest Twoim ulubionym artystą? Może masz jakieś szczególne wspomnienia związane z muzyką? Opowiedz nam, jak muzyka wpłynęła na Twoje życie i jakie emocje w Tobie budzi.

- Słucham głównie rapu, a moim ulubionym artystą jest Cheatz. Zacząłem go słuchać dzięki kolegom, którzy pokazali mi jego twórczość, gdy miałem około 11-12 lat, na kilkudniowym wyjeździe. Od tego czasu jestem jego fanem. Znam praktycznie każdy jego utwór, do tego stopnia, że mogę nie znać tytułu, ale znam cały tekst. Mam wiele dobrych wspomnień związanych z jego muzyką, dlatego nigdy nie zmienię zdania.

- Podzielam Twoje zdanie. Dzięki Tobie zacząłem słuchać jego utworów i również bardzo mi się podobają. Jak już jesteśmy przy temacie muzyki, to jakie są Twoje plany na przyszłość? Czy zamierzasz dalej zajmować się muzyką, czy raczej skoncentrujesz się na kierunku, który wybrałeś w technikum? Czy masz zamiar iść na studia?

- Obecnie nie mam pojęcia, aczkolwiek przewiduję, że skończę pod latarnią. A tak na poważnie, to raczej skłaniam się ku muzyce. Nie po to wybrałem technikum, aby po nim iść na studia. Nie wytrzymuję w technikum, a co dopiero na studiach. Nie ma możliwości, abym spędził jeszcze minimum trzy lata na dalszej edukacji, skoro jest mi to niepotrzebne.

- Czy jesteś zadowolony ze swojego wyboru szkoły średniej, czy zamieniłbyś ten kierunek lub szkołę na coś innego, na przykład liceum albo zawodówkę?

- Niestety, nie jestem praktycznie w ogóle zadowolony, ale zapewne nic lepszego bym nie wybrał. Pewnie, gdybym głębiej poszukał, może bym znalazł coś lepszego, ale niekoniecznie. Wcześniej zależało mi na informatyce, ale strasznie mocno się przeliczyłem. Nie zmieniłbym jednak szkoły, bo do innej miałbym dalej, a poza tym, zostają jeszcze znajomi, których szkoda było by stracić. Są naprawdę sztywnymi gitami.

- Precyzując, jaka dziedzina w muzyce pociąga Cię najbardziej? Jeśli jest taka, to może wytłumaczysz niewtajemniczonym, na czym ona polega?

- Na samym początku pracowałem nad produkcją bitów, ale nie dość, że średnio mi one wychodziły, to jeszcze nie miałem z nich żadnej satysfakcji, a na siłę nie mam zamiaru tego robić. Więc na razie zostaję przy mixie. Temat jest strasznie rozległy i nie chcę mi się tego tłumaczyć, bo zapewne nikogo nie będzie to interesować, a nawet jeśli kogoś by to zainteresowało, może szybko wyszukać informacje o tym w internecie.

- Coś niecoś kojarzę, ale to nie moja bajka. Powiedz nam, na jakim sprzęcie pracujesz, aby wszystko miało odpowiednie audio?

- Posiadam słuchawki studyjne AKG (przez co nie słyszę kroków w CS :cryingpepe:), do tego niedawno zakupiłem Rode NT1 (taki czarny jak Ty) oraz interfejs audio Focusrite Scarlett 2i2 4th Gen.

- Sprzęty fajne i niezawodne. Teraz pytanie z innej beczki – czy potrafisz gotować? Może masz jakieś ulubione danie, które chciałbyś się nauczyć przygotowywać?

- Niestety, nie potrafię gotować. W kuchni jestem jedynie, gdy idę "plantować pakę na B". Ale zawsze chciałem nauczyć się kilku potraw, które mógłbym przygotować w przyszłości.

- Pewnie nie raz plantowałeś pakę, w końcu ile masz tysięcy godzin spędzonych w grze... Możesz nam opowiedzieć, jak to wszystko się zaczęło?

- Obecnie mam 5 tysięcy godzin spędzonych w grze, ale jeśli policzyć moje inne konta, to pewnie dochodzimy do sześciu tysięcy. Uwzględniając tylko serię Counter-Strike...

- Może teraz powiesz nam, jak trafiłeś na nasze forum i dlaczego jesteś tak zaangażowany w rozwój sieci? Co Cię motywuje do takiej aktywności i poświęcania tyle czasu na rozwój społeczności?

- MasterMind zaprosił mnie na serwer. Szukałem serwera i koniec końców to właśnie na NGNW zacząłem grać. Lubię mieć niskie uid (kto ma widzieć ten wie) i chcę pomóc rozwijać community. Sprawia mi to ogromną przyjemność i satysfakcję, widząc, jak sieć rośnie i zyskuje nowych członków. Moje zaangażowanie wynika z chęci tworzenia miejsca, gdzie każdy gracz może się dobrze bawić i czuć się częścią społeczności. 

- Mi też. Czy posiadasz jakieś zwierzęta? (Koza się nie liczy, xD). Może masz jakieś ciekawe historie związane ze swoimi zwierzętami? Jakie zwierzęta najbardziej lubisz i dlaczego?

- Mam dwa koty i jednego psa. Ogólnie wolę koty, czuję, że są mi bardziej przyjazne. Moja jedyna historia związana z kotem to kiedy grałem w CS'a do 4 rano, a rano mama zapytała mnie, co robiłem w nocy, na co mój kot odpowiedział "bingo, bango, bongo ,bish, bash, bosh".:kitpow: Koty są bardziej niezależne i spokojne, co mi bardzo odpowiada. Każde ze zwierząt posiada jednak swój urok i cenię sobie ich obecność.

- Ja wolę psy, ale koty też są git. Powiedz nam w końcu, ile masz rang na forum i która jest dla Ciebie najważniejsza? Która z nich daje Ci najwięcej satysfakcji i dlaczego? Jakie masz plany na przyszłość związane z forum?

- Najcenniejsza jest dla mnie ranga opiekuna Only Mirage. Potem jest UBT, ponieważ lubię to robić, a moderator, którym jestem od niedawna, jest swego rodzaju uzupełnieniem. Łącznie mam pięć rang. Nadal będę angażował się w rozwój forum i pomagać w jego rozbudowie, aby stało się jeszcze lepszym miejscem dla graczy.

- Ja mam trzy, ale za to jakie... Zbliżając się do końca, zapraszam Cię na szybkie strzały.

- Netflix czy YouTube?

- YouTube

- Discord czy Teamspeak?

- Discord

- Automaty we wtorek czy sobotę?

- We wtorek to podstawa, ale w sobotę też fajnie wyskoczyć!

- Kawa czy energetyk?

- Kawa

- Duża stawka i mało obrotów czy mała stawka i dużo obrotów?

- BIG WIN JACKPOT!!!

- Rozmowa z typu "poważne". Dziękuję Ci za udzielenie mi wywiadu (rozmowa jak codziennie, tylko ubrana w odpowiednie słowa xD).

- Nie ma za co, była to dla mnie czysta przyjemność.

Belka z linią (1).png

Edytowane przez NiGeeeL
  • Uwielbiam 5

image.png?ex=66c76fed&is=66c61e6d&hm=962

roses moment

• Administrator

Super wywiad! Wreszcie można nieco poznać tego skrytego Rosesika. :crazycat:

• Uwielbiam 2

• NiGeeeL zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl