Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Propozycja redakcja

Tosia

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick:tosia

2. Przedstaw swoją propozycję/opisz zgłaszany błąd:

W dziale redakcji jak można zauważyć nic się ciekawego nie dzieje. Widząc po tematach które są tam odnośnie tylko sportu. 

Więc Wychodzę z propozycją , aby rozkręcić redakcje

Propozycja dodać dział  który będzie nazywał 

Przed kamerą

Mogę zająć sie owym działem  już mam jedną osobę która odpowiedziała na serie pytań myślę że dużo osób będzie chętnych .

Można także po odpowiedziach nominować każdą dana osobę lecz dana osoba nie musi brać udziału w tym. 

Będzie kilkanaście pytań  dość ciekawych do których będzie trzeba odpowiedzieć i wtedy owy sposób powstanie temat przed kamerą.

Możesz poznać osoby z którymi grasz

@ Drosz  

Familiada:

ostatni temat 22 lipca odziwo wczoraj temat został dodany. 

Dział : Szybkie strzały

Ostatni temat o wym dziale to 7  Maja 2023 r 

Mamy większą połowę roku 2024 i nic tam nie dzieje się.

Dział : Wywiady:

24 lipca

Jeden temat od nigela dwa od werki 

Dział zapomniany?

Dział Typowanie

Po finale euro dział zapomniany.

Dzial Artykuły

Od 17 maja nigell dodal tylko 3 tematy.

17 lipca wera dodała artykuł 

Odstępy dość spore 

W redakcji sie jest na 100% i coś sie w niej robi piszę tematy a nie zamula dział

Nasi Redakorzy śpią tyle użytkowników z którymi mozna zrobić ciekawe tematy wywiady i wiele innych

Edit

@ Drosz ja nie konfitura by od razu lecieć i pisac skargę. 

Dział redakcji powinien działać na wysokim poziomie żeby można poczytać różnorodne tematy pośmiać się  jak i zarazem poznać członków forum. 

Przejrzałem wszystkie tematy w redakcji i zarazem przeczytałem i stwierdziłem że jest dość nudno tam.

Edytowane przez Tosia
  • Lubię 1
  • Uwielbiam 1

• Tosia zmienił(a) tytuł na Propozycja redakcja
  • Moderator
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Tosia napisał(a):

W dziale redakcji jak można zauważyć nic się ciekawego nie dzieje. Widząc po tematach które są tam odnośnie tylko sportu. 

W dziale redakcji nie ma tematów tylko sportowych. Masz plebiscyt, familiade, pytanie dnia, artykuły, ciekawostki, wywiady są robione i kilka innych rzeczy które są i będą nowo dodane. Więc nie wiem czy nie pomyliłeś działów.

Druga sprawa odnośnie tematu "przed kamerą" myślę że spoko pomysł ale to już bardziej do ustalenia z @ Werka.

Edit:

Wszelkie skargi/problemy kieruj do Werki, Ona jest naczelnym redaktorem jak i zarazem opiekunem redakcji. 

Druga sprawa jak łatwo zauważyć familiada jest dodawana co poniedziałek, raz w tygodniu od miesiąca czasu. Tak samo jak artykuły bądź ciekawostki są dodawane w konkretny dzień. Niektóre tematy zostały dopiero uruchomione, przywrócone do działania. Mamy konkretny zakres działań i się tego trzymamy.

Tak jak pisałem wyżej, wszelkie zażalenia proszę kierować do Werki.

@  Tosia

Edytowane przez Drosz
  • Lubię 1

Projekt bez nazwy.gif

2 godziny temu, Tosia napisał(a):

1. Nick:tosia

2. Przedstaw swoją propozycję/opisz zgłaszany błąd:

Więc Wychodzę z propozycją , aby rozkręcić redakcje

Propozycja dodać dział  który będzie nazywał 

Przed kamerą

Mogę zająć sie owym działem  już mam jedną osobę która odpowiedziała na serie pytań myślę że dużo osób będzie chętnych .

Można także po odpowiedziach nominować każdą dana osobę lecz dana osoba nie musi brać udziału w tym. 

Będzie kilkanaście pytań  dość ciekawych do których będzie trzeba odpowiedzieć i wtedy owy sposób powstanie temat przed kamerą.

Możesz poznać osoby z którymi grasz

@ Drosz  

Familiada:

ostatni temat 22 lipca odziwo wczoraj temat został dodany. 

Dział : Szybkie strzały

Ostatni temat o wym dziale to 7  Maja 2023 r 

Mamy większą połowę roku 2024 i nic tam nie dzieje się.

Dział : Wywiady:

24 lipca

Jeden temat od nigela dwa od werki 

Dział zapomniany?

Dział Typowanie

Po finale euro dział zapomniany.

Dzial Artykuły

Od 17 maja nigell dodal tylko 3 tematy.

17 lipca wera dodała artykuł 

Odstępy dość spore 

W redakcji sie jest na 100% i coś sie w niej robi piszę tematy a nie zamula dział

Nasi Redakorzy śpią tyle użytkowników z którymi mozna zrobić ciekawe tematy wywiady i wiele innych

Cos w tym troszke jest , ja to jestem bardzo chetny zeby zajac sie z @ dzajann dzialem Typowanie bo swieci pustkami co do reszty to sie tym nie interesuje.

damie,

temat nie dotyczy typerki, tylko propozycji uzytkownika i admina @  Tosia wiec trzymajmy sie rzeczowych odpowiedzi, propozycja na lige typera zostala przyjeta z tego, co wiem

• Lubię 3

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Bez sensu jest ten dział, jak mamy ciekawe wywiady od Pana Nigela np. Więc po co mu robotę zabierać.

Jak dla mnie propozycja bez żadnego sensu, bo nudna i mamy już takie coś od Nigelka kochanego 🙋

Jestem kategorycznie na nie.

• Lubię 4
  • Haha 1

Jestem pierwszym redaktorem (nie licząc werki, która sama to ciągnie od początku) na forum. Zostałem przyjęty w maju, od czerwca udało mi się wznowić plebiscyt. W lipcu zostały wznowione wywiady, a w sierpniu wystartują miesięczniki (pierwszy miesięcznik na początku września, który podsumuje sierpień). Przyjęta została propozycja typowań. Codziennie pojawia się coś w redakcji, więc myślę, że jest to zbędne.

Jestem na NIE. Mamy z @ Drosz i tak sporo na głowie, a Werka również ma sporo pracy związanej z forum

• Lubię 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 3

image.png?ex=66c76fed&is=66c61e6d&hm=962

roses moment

• Administrator

Co do propozycji - odrzucam. Uważam, że jest ona chaotyczna, nie wiadomo nadal, jaki format i jak ma wyglądać ta “zabawa”. Ponadto, nie wyobrażam sobie, żeby serię w działach redaktorskich prowadził nie-redaktor.  Przemyślimy dodanie innych serii, bo ta Twoja odpowiadała formie mini wywiadu. 

Teraz się odniosę do Twoich następnych zażaleń, które prowadzą do wniosku, że “u nas to jest stypa w redakcji”. Gdybyś choć trochę się wysilił, wydedukowałbyś, że poszczególne rzeczy trafiają na forum w konkretne dni. Tak planuję pracę @ NiGeeeL i @ Drosz , żeby wszystko chodziło jak w szwajcarskim zegarku, na forum nie brakowało treści do aktywności, a przy tym panował porządek. Łatwo Ci było wywlekać jakieś daty wyżej, to ja Ci chętnie skrócę, jak wygląda przeciętny tydzień w redakcji. 
Poniedziałek - Lotto + Familiada
Wtorek - Pytanie na dziś
Środa - Artykuł (Pytanie na dziś - nie zawsze)
Czwartek/Piątek - Pytanie na dziś
Sobota - Ciekawostka + Pytanie na dziś
Niedziela - Pytanie na dziś.
Nuda, co nie? Strasznie mało tego. Do tego wpada Typowanie, które jest wrzucane na 2 dni przed jakimś wydarzeniem, np. dwa dni przed FAME MMA, na razie raz w miesiącu wpada wywiad - ale to też ciężko wszystko dostrzec, jak się jest od paru dni na forum. 

“W redakcji sie jest na 100% i coś sie w niej robi piszę tematy a nie zamula dział”
“Nasi Redakorzy śpią tyle użytkowników z którymi mozna zrobić ciekawe tematy wywiady i wiele innych” - Hmm, czyli wszystko, o czym wyżej wspomniałam, to zamulanie? Dobry Panie! :KEKW: Lepiej śmiecić działy nikogo nie interesującymi rzeczami, byle posty się zgadzały, prawda? Wypraszam sobie, żeby w ogóle zwracać uwagę moim chłopakom i posądzać ich o “spanie” - nie są tutaj na etacie, oprócz zajmowanych rang, prowadzą także życie poza komputerem, a i tak dają z siebie dużo i proponują ciekawe rozwiązania do redakcji. To, że pewnych rzeczy nie widać, nie znaczy, że ich nie ma. Proces wprowadzania jakiś nowych serii czy formatów trwa, bo trzeba zrobić logo, trzeba przemyśleć zasady - ale nie, lepiej zarzucić, że jest tragedia! 

Żeby zaspokoić Twoje poczucie misji redaktorskiej powiem tyle, że kolejne wywiady się szykują, jeden jest na finishu, miesięcznik wpadnie we wrześniu, gdzie będzie można zobaczyć podsumowanie sierpnia. Zapytasz dlaczego tak późno? Stosunkowo od paru dni zaczął się większy ruch na naszym forum i po prostu będzie o czym pisać. Wcześniej wiedliśmy spokojniejszy tryb tutaj, było mniejsze zaangażowanie w różne rzeczy wśród użytkowników, dlatego z pewnych rzeczy należało zrezygnować, żeby tego wszystkiego nie robić na marne. Tyle ode mnie. 

• Lubię 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl