Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Podanko na moderatora ( Warto spróbować)

Tosia

Rekomendowane odpowiedzi

1. Imię: 
Krystian 

2. Wiek: 
23

3. Napisz coś o sobie:

Cześć wszystkim. :twitchunity: 

Mam na imię Krystian lat 23.

Pochodzę z małego miasteczka na Lubelszczyźnie. 

Nazywam się Krystian.

Mam 23 lat. Mój wzrost to 169 i ważę 68 kilogramów.

Pracuje w szpitalu na stanowisku dystrybucja posiłków.  

Znajomi mówią na mnie Krysia lub Tosia tego drugiego przezwiska nienawidzę : /.

Jestem wielkim  fanem Kiza , Kukona ,  , Kubańczyka ale najbardziej lubię Szpaka.  

Uwielbiam się uśmiechać i śmiać z byle czego. Uwielbiam także motory to moje życie lubię szybką jazdę.
Mam swoje lepsze i gorsze dni, ale jak chyba prawie każdy. 

4. Staż na forum:

Jestem dość krótko ,  ale zawsze aktywny dla pięknego forum NGNW.PL 

19 Lipca
Czas online 
10h 32m 10s  

5. Ile czasu dziennie możesz poświęcić na forum?
Jeśli mam dużo czasu wolnego jestem cały czas dostępny. Czy to w nocy czy to w dzień. Nawet w Czasie pracy mam zawsze czas zajrzeć na nasze piękne forum. 

6. Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]: 

Takie 7 dałbym. 

7. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie?

Chęć pomocy obecnej kadrze Administracji w codziennych obowiązkach formułowych.
Do cs wracam po przerwie przeszło 3 letniej, jestem osobą pomocną, więc chciałbym coś pomóc, niż

Jestem osobą, która charakteryzuje się wysokim poziomem zaangażowania i odpowiedzialnością.

Jestem komunikatywny, zorganizowany i dokładny.

Znam się na technologii i narzędziach potrzebnych do zarzadzania panelem moderatora i pilnowania forum, a także na problemach na forum , które mogą wystąpić  w czasie składania podań,  i innych różnych spraw w działach .

Uważam, że mam wszystkie posiadam  niezbędne umiejętności, aby zostać dobrym moderatorem forum.

Jestem zmotywowany, aby dostarczać najlepsze usługi i produkty,  z mojej strony oraz zapewnić doskonałe doświadczenia i pomoc dla  użytkowników forum.  
Kolejnym argumentem jest to że mam dużo wolnego czasu.

Codziennie wchodzę na forum. 

Pozdrawiam NGNW.PL Tosia :classic_love: 

Jestem na NIE

- Staż, ledwo co dałeś się poznać użytkownikom, a już piszesz podanie na moderatora.
- Nie spełniasz wymagań
- Doświadczenie
- Mało przekonujące podanie
- Konfliktowy (chodzi głównie o Twoją ostatnią propozycję związaną z Redakcją)
- Praktycznie nikt cię nie zna
- Ogromny minus ortografia "Takie 7 dałbym.". Jeśli to jest 7 to damie się często udziela na forum. Dowody załączę w linku:
 https://imgur.com/a/twq55YW

Apropo "Znajomi mówią na mnie Krysia lub Tosia tego drugiego przezwiska nienawidzę : /." Nie lubisz jak ludzie się do ciebie tak zwracają a masz taki pseudonim na forum. (To już tak na marginesie)

Z poważeniem MasterMind

• Haha 2

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

-"Jestem wielkim  fanem Kiza , Kukona ,  , Kubańczyka ale najbardziej lubię Szpaka." - za to powinien wlecieć perm a ty chcesz moderatora?

-znajomość ortografii i interpunkcji dajesz 7/10 a wstawiasz spację przed kropką i przecinkiem. O składni zdań nawet nie ma co wspominać bo jest tragedia.

-masz nick jak kobieta

-"Mój wzrost to 169 i ważę 68 kilogramów" - ban

• Haha 14

• Administrator
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Podanie odrzucam z kilku prostych powodów:

- Ortografia i interpunkcja to nieporozumienie - spacje przed przecinkiem, dwa po sobie, błędy chociażby w odmianie wyrazów. ("Jestem wielkim  fanem Kiza , Kukona ,  , Kubańczyka ale najbardziej lubię Szpaka.  ") <- przykłady z interpunkcją.
- Twoje uzasadnienie jest najprawdopodobniej wygenerowane przez AI ("Jestem zmotywowany, aby dostarczać najlepsze usługi i produkty,  z mojej strony oraz zapewnić doskonałe doświadczenia i pomoc dla  użytkowników forum.").
- Nie spełniasz wszystkich wymagań.
- Jesteś dość sprzeczną osobą i miałabym problem z przekazaniem Ci odpowiedzialności za forum. 

No a poza tym, rekrutacja jest zamknięta. 

• Lubię 1
  • Haha 2
  • Uwielbiam 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl