Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Podanie o Admina om

madS

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick:  M A D S

2. Imię: Kacper

3. Wiek:  16 (zaraz 17)

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/M A D S/51.68.135.106:27015

5. Doświadczenie: Nie posiadam

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] Nie

7. Znajomość SM [OPISZ SWOJE DOŚWIADCZENIE, CZY POTRAFISZ BANOWAĆ Z UŻYCIEM KOMEND ITP.]:  Nie ale szybko się uczę

8. SteamID: STEAM_0:1:752853526

9. Mikrofon: [TAK/NIE] TAK

10. Konto PRIME: [TAK/NIE]   TAK

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE]  Tak

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Ponieważ  jestem osobą aktywną na serwerze i chciał bym zapobiec cheaterą oraz utrzymać kulturę serwerową, uważam że mam wysoką kulturę osobistą, chciał bym się sprawdzić w nowej roli administratora 

Dziękuję i pozdrawiam:classic_biggrin:

Edytowane przez madS
  • Lubię 1

• madS zmienił(a) tytuł na Podanie o Admina om

+ Wiek
- Doświadczenie
+ GT
- SM
+ z moim rzadkim graniem na serwerze często cię widzę

Mimo, że nie posiadasz doświadczenia ani nic to myślę, że można dać ci szanse. W końcu kiedyś to doświadczenie trzeba nabyć 

Jestem za OKRESEM PRÓBNYM

Edytowane przez MasterMind
Drosz kazał..
Drosz,

Jeżeli wypowiadasz się w podaniu, podaj co najmniej 3 argumenty, dlaczego jesteś na tak, lub na nie.

• Lubię 2
  • Uwielbiam 2

- doświadczenie

+ GT

- mikrofon masz, a chyba nigdy nie słyszałem żeby go używał

- jak dla mnie admin ze słabą ortografią to słaba wizytówka serwera

W sumie nic o Tobie nie wiem, poza tym że grasz na serwerze,  na tę chwilę jestem na nie.

• Uwielbiam 1

sygnatura.png

mikrofon kupiłem dosłownie wczoraj jeśli chodzi o orto na serwie to pisze po prostu szybko i nie patrzę na to

Drosz,

Pierwsze ostrzeżenie... nie komentuj swojego podania.. jeżeli chcesz coś dodać to edytuj swój pierwszy post.

+wiek

+gt

-mikrofon

-doświadczenie 

-podanie (spójne składanie zdań nie jest twoją mocną stroną #no offense#)

Moim zdaniem powinieneś podpatrzyć jak koledzy z serwera działają i jakie decyzję podejmują, żeby obiektywnie rozpatrywać każdą sytuację czy to na serwerze czy to na forum. Na chwile obecną jestem na nie.

Pozdrawiam serdecznie - kenu $$$

Edytowane przez kenuNNNN

• Właściciel

Dużo celnych reportów przemawia za przyjęciem tego podania i daniem szansy na okresie próbnym.

Discord znasz, zgłoś się.

• Lubię 1
OCCL22p.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl