Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Seria [3] Przed kamerą - Moderator forum Drosz

Rekomendowane odpowiedzi

image.png.e12ecd9bb883f65074d9f089ad7bf667.png

Cześć zapraszam  gorąco do poznania naszego moderatora forum @ Drosz  

Dziękuje ci za zgłoszenie się samemu do kolejnej seri pytań.

Odpowiedzi naszego moderatora są zaznaczone zielonym kolorem. 

Kim chciałbyś zostać?

W przyszłości dobrym ojcem.

Jaka jest najstraszniejsza rzecz, jaką kiedykolwiek zrobiłeś?

Urbexy o północy ze znajomymi w miesjcach "nawiedzonych".

Jaki jest twój ulubiony film/serial/ulubiona książka?

Seriali jest kilka ale godne polecenia to: Lucufer oraz Teen Wolf.

Gdzie chcesz pojechać na wakacje?

Majorka - bardzo oklepane, ale gdzieś mi to od maleńkiego siedzi z tyłu głowy .

Masz rodzeństwo?

Mam młodszego brata @ Yamat0 .

Masz jakieś zwierzę? 

Mam 4 psy: 1 rasy Cane Corso, 2 kundelki oraz 1 pinczer miniaturowy (ratlerek) który jest domowym pieskiem. Również jak się nie mylę są 2 koty, które nie boją się tych mniejszych piesków a nawet razem się bawią. 

Lubisz śpiewać/tańczyć?

Nie lubie, ale umiem ::kekw2:.

Ulubiony owoc?

Mango.

Co pijesz najczęściej?

Zdecydowanie kawa.

Gdyby został ci jeden dzień życia, co byś zrobił?

Bawił bym się w szybkich i wściekłych.. ludzka wyobraźnia nie zna granic😈.

Ulubiona mapa w cs?

Kiedyś było to Inferno, teraz Ancient/Anubis.

Jaka jest Twoja ulubiona piosenka ? 

Kurcze, nie mam takiej konkretnie ulubionej. Słucham wszystko co w ucho wpadnie... aczkolwiek ostatnio przez dłuższy czas słucham: Pr8bl3m - Molly.

Skoro życie jest krótkie  czemu robimy tyle rzeczy których niecierpimy i dlaczego nie robimy tego co najbardziej kochamy

"Życie jest krótkie" - to są stereotypy.. tak samo jak twierdzenie przez starsze osoby, że jak ktoś ma tatuaże to kryminalista (osobiście się z tym dość często spotykam). Wracając do tematu, gdybyśmy robili tylko to co lubimy, to po pewnym czasie najzwyklej by nam się to znudziło, a gdy jest naprzemienne to się nie nudzi i jest jakieś urozmaicenie.

Wolisz odnieść porażkę Czy nigdy czegoa nie spróbować

Wolę odnieść porażkę.

Wtrakcie robienia czego tracisz poczucie czasu

Zazwyczaj to granie w gry na na komputerze.

Jakie masz dobre nawyki

Nigdy nie idę pierwszy :200iq:.

Których złych nawyków chciałbyś się pozbyć

Idziesz ulicą i patrzysz na d... ładne panie xD.

Najlepsze wspomnienie z dzieciństwa

Umawianie się z kolegami na boisku i granie w piłkę aż do nocy.

Jaką chciałbyś mieć supermoc?

Zatrzymywać czas.

Czy uważasz że Unia Europejska powinna zostać zniszczona? 

Oczywiście że tak! Mam nadzieję że Pan Grzegorz Braun zrobi porządek z tym Euro kołchozem.

Ile waży kilogram chleba?

Tyle samo co kilogram pióra.

Czy ktoś wnerwił Cię do tego stopnia że go pobiłeś?

Nie raz... ale raz za mocno, bo później były srogie problemy... ale to sprawy prywatne.

Było minęło.

Czy byłbyś w stanie popełnić w pełni świadomie przestępstwo? 

Robię to dość często xD.

Czy znasz kogoś, kogo chciałbyś się pozbyć?

Znalazłoby się kilka osób.

Masz milion złotych. Co kupujesz?

Ciężkie pytanie, bo jest milion pomysłów.. ale z racji tego że jestem fanem motoryzacji, to inwestuje w auta i otwieram wypożyczalnię. 

Jaka jest najbardziej wstydliwa rzecz, jaką kiedykolwiek zrobiłeś?

Jest kilka rzeczy których się żałuję, ale nie mam takiej najbardziej wstydliwej.

Czy masz jakieś fantazje?

Oo kolego, nie wiesz o co pytasz xD mam zdecydowanie za dużo 🤭.

Co myślisz o relacji "friends with benefits"?

Aktualnie to jest nie dla mnie, gdyż mam dziewczynę. Jednakowoż myślę, że gdybym nie miał to całkiem fajna taka relacja, a że jak sama nazwa mówi: "friends..." to możesz mieć i kilka takich przyjaciółek, aby żeby mieć siłę 😅.

Co myślisz o "przygodach na jedną noc"?

To już inna sprawa, to już podchodzi pod takie... ku*wienie się. Wyobraź sobie codziennie z kimś innym, nie wiesz kim jest ta druga osoba, czy zdrowa czy nie... prędzej czy później jakiegoś syfilisa lub jak trafisz kumulację, to cały pakiet chorób wenerycznych dostaniesz.

Co chciałbyś zmienić na świecie?

Odpowiedź jest prosta: Ludzi.

Czego nie lubisz w innych ludziach?

Takich typowych "kozaczków" ... sebixy z osiedla którzy myślą, że w internecie są anonimowi, nikt ich nie znajdzie i mogą wypisywać i robić co chcą... a w realu podejdziesz do takiego, to szybciej spier... niż Ty możesz sobie wyobrazić... ewentualnie cwaniak w grupie.. ale jak jeden czy dwóch dostanie to reszta też... zostawia "kolegów" i biegną chyba na promki do żabki xD.

Więc ja mam straszne uczulenie na takie... odpady społeczne, a że w internecie nic nie ginie... to wystarczy poświęcić chwilę czasu i wiesz kiedy nawet chodzą do kibla xD.

Gdybyś mógł przenieść się w czasie, gdzie byś się znalazł?

Polska lata 90 kiedy to był złoty czas polskiej gangsterki/mafii.

Co myślisz o naszym forum?

Przyjemne miejsce do odreagowania i pośmiania się czasami

Kogo nie lubisz na forum?

Szczerze? Nie ma osoby której nie lubię, ale drażni mnie czasem @ Simon Riley takim cwaniactem... ale robi dobrą robotę. Czasem jest spoko a czasem mam wrażenie że odpala mu się tryb cwaniaka.

Kto twoim zdaniem jest toksyczny?

Kiedyś @ MasterMind  teraz nie wiem... chyba każdy reprezentuje sobą godny poziom.

Kto twoim zdaniem powinien dostać bana?

@ Werka.  @  EXTREMAAAAA  xDD a tak serio to nikt.

Kto twoim zdaniem powinien dostać awans?

Ci co powinni dostać to dostali, oczywiście wiadomo... że każdy zaangażowany w rozwój forum i serwerów użytkownik może się starać o daną posadę, aczkolwiek moim zdaniem powinno też paść kilka degradów.. ale to zostawię tylko dla siebie.

Osoba, która się najszybciej denerwuje  ? 

Zdecydowanie @ Yamat0

Twoim zdaniem kto jest największym leniem ?

Odpowiedź jest jedna: @ Werka.

Ulubiony przyjaciel na sieci ? 

Nie mam przyjaciół 🥺.

W kim się podkochujesz na forum ?

W sobie, jestem je*anym narcyzem.

Z kim na nocną wyprawę autem ?

Nie wiem czy mogę tu wszystkich oznaczyć xD ale z każdym.. nie widzę żadnych przeszkód, każdemu należy się odrobina zaufania.

Z kim na browarka ? 

Nie piję alkoholu, ale jest pewien osobnik z którym już nawet na ten temat rozmawiałem.

Nominowane osoby przez @ Drosz  to : 

@  EXTREMAAAAA  , @ Werka.  ,@  damie @ RoseS  ,@ NiGeeeL  ,@ dzajann , @  Yoshiii  @ PrestoN , @ Cr3st  

Zapraszam bardzo serdeczenie.

Edytowane przez Tosia
  • Haha 1
  • Uwielbiam 3

• Drosz zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl