Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Podanie - IdoB

IdoB

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

1. Imię: Norbert

2. Wiek: 27lat

3. Link do Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198205185981/

4. Link do GT: https://www.gametracker.com/player/IdoB/51.68.135.106:27015/

5. Wybrany serwer: OM#1

6. Doświadczenie: Pełniłem funkcję opiekuna na innej sieci przez rok.

7. Ile czasu spędziłeś na serwerze?

Jak dobrze pamiętam od 10.07 gram na serwerze. Od tego momentu regularnie gram na serwerze.

8. Ile czasu poświęcisz serwerowi będąc Opiekunem?

Poświęcę tyle ile będzie potrzeba. Jestem dość elastyczny jeżeli chodzi o godziny, w których jestem online. W razie potrzeby zawsze mogę wejść na forum czy discord'a z telefonu.

9. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Pełniłem już tę funkcję, wiem "z czym to się je". Jestem dojrzały, nie podpalam się szybko. Staram się być zawsze obiektywny względem graczy, czy to kolegów "po fachu". Przez moją asertywność część ludzi mnie nie lubi - ma mi to za złe. Natomiast uważam, że pełniąc określone funkcje nie można dać sobie wejść na głowę. Nie ma u mnie "kolesiostwa" nawet jeżeli z jakimś graczem mam dobry kontakt, a potem on robi "syf" to jestem zmuszony zareagować, czego niestety pewne osoby nie rozumieją i mają mi za złe. Z uwagi na mój wiek i doświadczenie w pełnieniu tej funkcji nie musicie się bać o żadne wywyższanie z mojej strony - tak samo nic się nie zmieniło po tym jak dostałem admina (dalej dla niektórych mam kija w tyłku) ale nie odwaliło mi od "władzy". Podsumowując - uważam, że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko, zależy mi na dobru serwera, jak i sieci. Wierzę, że jako opiekun będę mógł pomóc i przyczynić się do rozwoju serwera.

10. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] TAK

11. Kontakt: Discord, steam, forum.

Edit: 

@ Zuzanka wszystko pięknie, ale raz mieliśmy okazję okazję rozmawiać na serwerze, do tego się wspólnie śmialiśmy xD

Natomiast jeżeli zamierzasz stać twardo przy tych kłamstwach, to poproszę jakikolwiek dowód.

@ Simon Riley  Odnośnie rzekomego wyzywania, to szkoda w ogóle odpowiadać.

Fajnie, że o jcovsky wspomniałeś. On jest idealnym przykładem na to, że u mnie nie ma kolesiostwa. Sprawdź sobie kolego, czy nie dostał ode mnie muta czy gaga, takie kolesiostwo że po mucie i gagu zaczął mnie do ludzi na pw wyzywać i pisać wyzwiska pod profilem, aż Ci wrzucę jednego screena :)  Nie reagowałem jedynie jak gadał z Tobą, wtedy co się obraziłeś i uciekłeś z serwera. Mogłeś sam zareagować skoro tak przeginał, problem w tym że powiedział Ci wtedy jedynie że Ci się slipy w tyłek wrzynają, dlatego taki spięty jesteś i fakt zaśmiałem się, bo było to po prostu śmieszne.

Tak masz rację, czasem gdy uważam że ktoś pluje jadem tylko dlatego, że zginął to dostaje ode mnie muta/gaga bez ostrzeżenia, tylko ja w przeciwieństwie do ciebie nie udaję, że tak nie jest. Od tego mamy mózg, żeby go używać, a nie robić wedle taryfikatora - jak małpka.

W Twojej odpowiedzi nie było słowa o mnie, to co miałem Ci udowadniać? Poprosiłeś koleżankę, żeby wypisywała głupoty i robicie z siebie pośmiewisko xD 

Edit2:

Nie wiem czy przekraczał granice wielokrotnie, nie jestem na serwerze 24/7. Przy mnie po usłyszeniu upomnienia do pewnego momentu umiał się zachować. Jak to w końcu jest, jak kogoś gagowałem, to gadałeś że mam "kija w dupie" jak nie gaguje, to mówisz że jestem zbyt pobłażliwy - zdecyduj się w końcu xD

Jeżeli właściciel mi powie, że mam nie myśleć samemu tylko jak małpka wszystko robić wedle taryfikatora, to na pewno się do tego ustosunkuje, do tego momentu zamierzam pozostać przy tym, że jako admini powinniśmy sami używać mózgu i czasem wychodzić poza schematy. Człowieku zresztą ty sam sie do tego nie zawsze zastosowujesz, wiec o czym my tutaj rozmawiamy xD

Odnośnie wołania, to tylko głupi ci uwierzy w to, że zuzanka sama przyszła i stwierdziła, że sobie nakłamie w moim podaniu xD

Co do Suzi i Yamato - Suzi poznałem na serwerze, jak się dowiedziała że złożyłem podanie na opiekuna, to się zapytała czy może mi dać na tak i to tyle było mojej ingerencji w to. Yamato z całym szacunkiem do niego, nie wiem kto to. Nigdy nie miałem przyjemności z nim pisać, to co napisał jest tylko i wyłącznie z jego własnej woli. 

Piszesz o sprawiedliwej rywalizacji.. różnimy się jednym - ja po złożeniu podania nikogo nie nakłaniałem do pisania u mnie na tak, czy do ciebie na nie. Natomiast ty próbujesz stworzyć jakąś krucjatę przeciwko mnie. 

To jest ostatni raz jak ci odpisuje, szkoda na ciebie tracić czasu, powodzenia :)

ddddd.png

Edytowane przez IdoB
  • Lubię 3
  • Haha 1
  • Uwielbiam 7

sygnatura.png

Wypowiem się jako pierwszy bo jakoś innym się nie spieszy:kekw2: 

-Jak dla mnie dość dużym plusem jest wiek jednak osoba która chce pełnić tak ważną i potrzebną rolę musi mieć jakieś pojęcie o tym jak wygląda życie i praca w większym zespole i jak bardzo różni i ”dziwni” potrafią  być ludzie.

- Chyba nikt o tym nie wie ale ja Idoba poznałem na poprzedniej sieci serwerów gdzie miałem admina ,pisze o tym dla tego że zawsze mogłem na nim polegać gdy czegoś nie widziałem Idob zawsze mi pomagał i nigdy z niczym nie miał problemu.

- Kolejna rzeczą która poruszę jest doświadczenie które moim zdaniem jest jedną z najważniejszy rzeczy na takim stanowisku jak opiekun jak sam Idob wspomniał w podaniu posiadał  opiekuna na poprzedniej sieci.

Jak dla mnie na TAK

Pozdrawiam:pikachushock:

Edytowane przez Space
  • Lubię 2
  • Uwielbiam 2

Jako, że nigdy się jakoś nie rozpisuje to musi być ten pierwszy raz.

To tak kultura jest w kratkę masz dni, że jesteś super miły, a masz też takie, że non stop nabuzowany chodzisz i wszystko cię irytuje .
Jeżeli chodzi o kwestie doświadczenia to masz go i to nawet w chu... steczke. Pomagałeś mi przy moich pierwszych krokach jako admin i za to dzięki wielkie.
Więcej nie mogę powiedzieć, bo aż tak dobrze cię nie znam Panie Norbercik.

Osobiście jestem tutaj neutralny, ale powodzenia w kandydaturze.

• Lubię 4

sygnatura mniejsza.png

Jestem na Tak

+1 do stażu 

+1 do aktywności 

+1 do wieku 

EDIT:

@ IdoB graliśmy razem na serwie jak jeszcze byłem adm grałeś nieźle i byleś kulturalny wiec gdy zauważyłem od bota na dsc że złożyłeś podanie to pomyślałem ze się wypowiem.

A odnośnie @ Simon Riley to ten typ już tak ma trzeba go olać tak jak ja to zawsze robiłem bo z nim sie nie dogadasz zawsze próbuje postawić na swoim nie koniecznie czy ma racje czy nie 

Edytowane przez Yamat0
  • Lubię 2
  • Uwielbiam 2

Jestem na tak.
Poznałam Norberta na serwerze, złapaliśmy dobry kontakt. Zawsze gdy mam jakiś problem, czy to na serwerze czy około csowy to mogę na niego liczyć. Jest dojrzałą i pozytywną osobą, wydaje mi się że sprawdziłby sie jako opiekun. Wiek, doświadczenie - jak dla mnie wszystko przemawia za tym, żeby dać mu szansę.

• Lubię 2
  • Uwielbiam 2

Jestem na NIE

Mimo ze posiadasz doświadczenie i jesteś straszy to nie uważałbym ze jesteś jakoś wielce dojrzały, wielokrotnie były akcje ze kogoś wyzywałeś na VC, szczególnie się to działo gdy ktoś podczas rozgrywki nie grał po twojej myśli i często wyżywałeś się na kolegach z teamu po tym jak umierałes. 

Mówisz o braku kolesiostwa, ale jcovsky to może więcej tak? Gdy Jcovsky wyzywa graczy to ty zamiast ustawić go do pionu to razem z nim śmieszkujesz z tego co mówi, wiec proszę cię nie mów ze nie ma u ciebie kolesiostwa. 

Przy okazji tak narzekałeś na kolesiostwo na naszym Mirku a jednak robisz to samo, troszkę hipokryzja z twojej strony.

Piszesz że zobowiązujesz się przestrzegać taryfikatora, no a jednak zapomniałeś chyba ze trzeba upominać graczy przed mute/gag, dosłownie widziałem więcej razy jak wystawiałeś blokadę na komunikacje bez ostrzeżenia niż z ostrzeżeniem

Przy okazji prosisz Zuzanke o dowody, a sam pod odpowiedzią na moje podanie żadnego nie podałeś, kolejny raz potwierdzasz że jesteś hipokrytą 

EDIT:

Jcovsky dostał od ciebie jednego mute'a, a z tego co mi chłopaki mówili to wielokrotnie przekraczał granice a ty nic z tego sobie nie robiłeś. I proszę nie mów mi ze się obraziłem i uciekłem z serwera, bo dosłownie wbiłem jak to mam w zwyczaju zagrać 3 rundy i wyjść z serwera bo nie mam weny do CSa, i ty wiesz ze tak robię i każdy kto gra na om, wiec skończ gadać o jakiejś ucieczce XD.

Z tego co mi się wydaje taryfikator po cos istnieje, każdy go przestrzega oprócz ciebie, zawsze powinno się dawać upomnienie, ale no zapomniałem że cala administracja nie ma mózgu tylko ty jesteś oświecony

Najśmieszniejsze jest to ze zarzucasz mi ze zawołałem Zuzanke, a sam zawołałeś Suzi czy Yamato, osoby które na forum się praktycznie nie udzielają. A Zuzanka napisała z własnej woli, ani jej nie prosiłem, ani nie nastawiałem na ciebie bo nie mam takiej potrzeby. Chce żeby nasza "Rywalizacja" była sprawiedliwa, i chce żeby każdy wypowiadał się o mnie czy o tobie w obiektywny sposób

@ Drosz Stary ja nawet nie bede ci odpowiadal bo jestes najmniej obiektywna osoba na tym forum, przy okazji wypowiadasz sie jak znawca mirka a twoja aktywnosc na nim wyglada nastepujaco:

image.png.5b7d0bb54a6a5da8942b335d2fd3d280.png

Wiem ze mnie nie lubisz ale stary daj sobie spokój

Edytowane przez Simon Riley
  • Lubię 1
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1

• Moderator

Jestem na TAK

+ Przede wszystkim kolega posiada doświadczenie które można powiedzieć jest bardzo dużym plusem jeżeli chodzi o serwer OM#1

+ Bardzo duża aktywność, po GT można stwierdzić, że zaangażowałeś się w rolę admina co też jest dużym plusem podczas składania podania na Opiekuna

+ Wiek... kolejny element tej układanki, dzięki któremu myślę iż w/w stanowisko na które aplikujesz swoje podanie będzie wypełniane dokładnie i sumiennie

+ kultura... ja ze swojej strony nie mogę powiedzieć złego słowa na kulturę, gdyż będąc na serwerze kiedy grał i @ IdoB  osobiście nie spotkałem się z brakiem kultury ze strony wnioskującego.

Podsumowując:

Uważam że jesteś godny zaufania i godny tej rangi. Kulturalny gracz który posiada doświadczenie i zarazem jest aktywny to jest to, czego powinno się wymagać od Opiekuna. 

Zdecydowane TAK   

@ Simon Riley  Ty bratku jesteś jakiś upoś. Twierdzisz że zawołał Yamat0, a gdzie jakieś dowody akurat na to? Wyobraź sobie że On jest adminem DC więc myślę, że dostał powiadomienie od Bota, że koleszka złożył podanie. Myślenie nie boli. Zresztą ja też dostałem powiadomienie i miałem napisać już wcześniej ale byłem zajęty prywatnymi sprawami. 

Słowa rzucane na wiatr bez żadnego pokrycia. Co można stwierdzić, że ewidentnie i umyślnie działasz na niekorzyść piszącego podanie. Jeżeli się mylę i masz pokrycie swoich słów, że "a sam zawołałeś Suzi czy Yamato" przedstaw je proszę jako dowód w sprawie.  

Na forum też widać jeżeli ktoś złoży podanie w jakimś dziale, więc jeżeli zobaczy się "znajomy" nick, który widywało się już gdzieś wcześniej, to normalne że idzie się zobaczyć i ewentualnie zostawić jakiś komentarz. Więc twoje powyższe stwierdzenie TOTALNIE NIE MA SENSU.

EDIT:

Nie ukrywam, nie lubię Cię bo masz siano zamiast mózgu, co pokazujesz nawet w swoim Edicie w którym mnie wspominasz... pokazujesz moje GT i po co? nie jestem adminem tylko zwykłym graczem więc się nie sp*szczam nad tym serwerem, a po drugie to nie ja wnioskuje o opiekuna xDDD. Po trzecie dodałem "ja ze swojej strony nie mogę powiedzieć złego słowa na kulturę, gdyż będąc na serwerze kiedy grał i @ IdoB  osobiście nie spotkałem się z brakiem kultury ze strony wnioskującego." więc w czym problem? 

Rozumiem że brak argumentów zmusił Cię do wstawienia mojego GT xD "Tonący brzytwy się chwyta" ale bez przesady :kekw2:

Myślenie nie boli. Pozdro

• Lubię 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1

Projekt bez nazwy.gif

+ wiek 

+ doświadczenie

+ aktywność na serwerze

- kultura czasami leży jak skibidi

ogólnie myślę że można dać szanse i poobserwować

• Lubię 3
  • Uwielbiam 2

image.png?ex=66c76fed&is=66c61e6d&hm=962

roses moment

+ Aktywność, na pewno na duży plus,  jest często widoczny na serwerze. Widoczne jest to również na GT.
+ Wiek
+ Doświadczenie, czyli na pewno ważna cecha na takim stanowisku.
+ Kultura, podczas przebywania na serwerze nie słyszałem, żeby @ IdoB  kiedykolwiek odnosił się w niekulturalny, lub jakkolwiek zły sposób do graczy

Jako gracz nie mam do niego żadnych zastrzeżeń i uważam, że warto dać mu szansę, ponieważ moim zdaniem zasługuje na to 

Jestem na TAK

Edytowane przez Janas
  • Lubię 2
  • Uwielbiam 2

Na nie powodów dość dużo ale wymienie kilka:

-konflikty z graczami adminami

-nie umiejętność rozpisywania demek

- nie umiejętności pracy w zespole ( po zachowaniu i odpowiedziach na opinie innych mozna stwierdzic)

- wątpię ze umiesz cos robić przy serwerze typu (edycja pluginów, edycja piosenek i różnych innych itp ) 

Do kosza z tym podaniem. 

Jak juz szukać osoby na opiekuna to z umiejętnościami który obciąży @  EXTREMAAAAA od technicznej strony jak i zarządzaniu. 

• Haha 9

• Właściciel

Tu sie nie bede rozpisywal, jak przy poprzednim podaniu bo zwyczajnie nie mam tak wielu obiekcji, kultura do podszlifowania to na pewno,  nieco mniej cynicznych tekstow i bedzie okej.

Na plus doswiadczenie, wiek - licze, ze z wiekiem tez idzie dojrzalosc. Nie bede ukrywac, nie chcemy rotowac opiekunami co pol roku itd. wiec liczymy na dluzsza i udana wspolprace.

Podanie przyjmujemy i zakladamy okres probny 30 dni - zglos sie do Mateusza w temacie opiekuna, jesli mi sie uda - porozmawiamy dzis we trojke.

• Lubię 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl