Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Skarga grzesiu2000

Kaszi

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Kaszi

Nick oskarżonego: grzesiu2000

SID oskarżonego (komenda status): celowe utrudnianie gry

Godzina i data przewinienia: 08.09.24 - 12:32:48

Opis sytuacji: Tym razem postaram się szybko odpowiadać (ostatnia skarga została zamknięta z niby powodu braku zainteresowania z mojej strony, nie siedzę 24h na stronie a po jednym dniu temat został odrzucony). Nasz admin grzesiu2000 za bardzo Cię rozkręcił. Moja taktyka w TT to zawsze rzucam smoke za anarchię, żeby wymusić na CT wyrzucenie HE w anarchię a później wchodzę. Ten "admin" tak jak wspominałem jest skaczącą małpeczką i próbuje wyjść pierwszy z anarchi, chociaż to CT normalnie powinno być pierwszym na longu.. Wali mi banem bo go zabijają, śmieszne to. To po co są te smoke? Chyba po to żeby je rzucać???? Będę to robił nadal.

Dowody (demo, SS, świadkowie):  hltv-2409081146-de_dust2 
Uwagi (opcjonalne): Proszę o ukaranie tego "admina" za nadużywanie "władzy". Proponuję tydzień, żeby ochłonął. 

hltv-2409081146-de_dust2.zip

onajN,

*Dowody w postaci demka proszę o podanie dokładnych czasówek

• Haha 1

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

A ja proponuję żebyś przestał się zachowywać jak dzieciak. Twoja „taktyka” polega na przeszkadzaniu tym co sobie wypracowali ciężką pracą przewagę nad innymi. Jak mnie nie ma w tt to nikt nie rzuca takich smoków, a już na pewno nie ty. I tak wszyscy admini zbyt długo dla Ciebie byli pobłażliwi. Wyzywasz non stop ludzi, którzy robią strefy na spadochronie, a następnie movement z duckiem na scrollu od skaczących małpeczek, mówisz innym żeby tych osób nie podnosili albo specjalnie zaczynasz reanimację i przerywasz pod koniec paska żeby inni nie mogli podnieść. Ten dzień odpoczynku dobrze Ci zrobi. Przemyśl w tym czasie swoje zachowanie bo jak się nic nie zmieni to w końcu dostaniesz perma bo takich toksycznych zachowań na serwerze nie potrzebujemy

• Lubię 5

@ onajN *Dowody w postaci demka proszę o podanie dokładnych czasówek   - przecież jest napisane data i godzina, minuta i nawet sekunda. To miało miejsce chwile przed. Jak sobie zobaczysz całe demko chociaż w to wątpie to zobaczysz że robie to nie tylko wtedy jak "admin" grzesiu 2000 jest w TT.

Jak już widzę że lajkujecie sobie posty to raczej starta mojego czasu :)

ale proszę, dodaje demko i ok. 6 minuty demka. Proponuje obejrzeć również wcześniejsze rundy bo zawsze tak robię i będę robić. A to, że kulawej małpie coś nie pasuje to nie mój problem.

hltv-2409081227-de_dust2-1725791220-1725792420.zip

Edytowane przez Kaszi
onajN,

Używaj opcji edytuj jak chcesz coś dodać

Po drugie masz jasno napisane, żeby podać czasówki z demka, a nie czas, w którym dostałeś bana 

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Cytat

Moja taktyka w TT to zawsze rzucam smoke za anarchię, żeby wymusić na CT wyrzucenie HE w anarchię a później wchodzę.

Niestety muszę Cię zmartwić, ale tutaj takie bajki nie przejdą, bo jak dobrze wiemy CT od razu rzuca HE nie patrząc czy leci smoke czy nie :Notlikethis:

Cytat

Wali mi banem bo go zabijają

grzesiu2000 -12:32:05- 'say' "kaszi jeszcze raz rzuc tego smolka to odpoczniesz troszke"

Dostałeś upomnienie od admina, ale i tak nic sobie z tego nie zrobiłeś co widać na klipie https://streamable.com/3g4ko1 jak rzucasz go celowo żeby innym utrudnić grę, a tak btw to jest prawidłowy link do demka --> DEMKO 

Przemyśl swoje zachowanie na serwerze, bo wiecznie nie będzie ono tolerowane, skargę oczywiście odrzucam. Ban słuszny 

• Lubię 2
  • Uwielbiam 4

Zrzut ekranu 2024-08-18 171104.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl