Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Odwołanie się od Bana PabloEscobar

PabloEscobarLHR g4skins

Rekomendowane odpowiedzi

Nick PabloEscobarLHR g4skins 

ID Steam: 76561199742465662

Nick Admina Simon Riley

Opis sytuacji : Dostałem Bana za WH gdzie nie gram na |WH potiwerdzi to sporo adminów Weezard czy Mixkumisku

Dostałem bana nie grając byłem na spect nie wiem nawet o co chodzi 
NIE POZDRAWIAM ADMINA Który dał Mi tego bana gdzie nawet mn nie sprawdził 

• Haha 4

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Śmiech na sali kurwa xd Tyle gram i chlop mi bana jebie jak byłem n spect xd Dobrych macie tutaj adminów xd Co kurwa po tej bani co ci zajebałem to Mi bana zajebałeś naucz się grać albo sprawdzać Ludzi bo z tego co widzę to się do tego nie nadajesz 

EXTREMAAAAA,

Wulgaryzmy i spam.

+1

• Haha 9

I jak tu się nie wkurwić mój ulubionyu SERWER Kurwa mać coś ty SIMON odjebał ja się pytam ? jak nie dostane UB to uwierz że cie osobiscie znajde :D 

EXTREMAAAAA,

Wulgaryzmy, spam.

+1

• Haha 8

Smiech to byl jak demko ogladalismy

http://870514.node27.pukawka.pl/dem-de_mirage-1728318752-1728321085.zip

Na poczatku zwrocilbym uwage na ogolny wyglad gameplayu osoby zbanowanej i potem zwrocil uwage na to jakie pestki sadzi

6:44-6:58 - zwroccie uwage na goscia z palacow i na to jak podejrzany w idealnym momencie obkreca sie na goscia z palacu

7:08 - u chlopak idzie rampe, poczekac na niego czy nie?

7:59 - nade idealnie w timing

8:24 - taki czas reakcji przy takim gameplayu? ciekawe

9:40 - nie ma nikogo w apsach? no to lecimy na +w z kosa w reku przez apsy

9:52 - gracz widzi oponenta na zakrecie i od razu puszcza +w i uzywa shifta, przy okazji w "ciekawy" sposob strzela do goscia ktory wchodzi do tv

12:00 - rushujemy rampe na kosie nie boimy sie niczego

12:20 - caloksztalt akcji

17:50 - mysle ze ta akcja rozwiewa wszystkie wątpliwosci

Pozdrawiam z rodzinka, BI AJ DZI SAJMON RAJLI

ps. zapraszam do gdanska :)

Edytowane przez Simon Riley
  • Lubię 2
  • Uwielbiam 1

6:44 +/- 

7:08 - 

7:59 +/-

8:24 +

9:40 +

9:52 +/-

12, 12:20 +

17:50 +

w międzyczasie wpadły mi w oko takie akcje jak poniżej

7:30 dziwne info i dziwny strzał

10:35 dziwne, w poprzedniej rundzie rashował, nagle jest wcelowany jak przeciwnik czeka

11:20 nagle decyduje sie wejść w smołka, jak przeciwnik wchodzi, potem słyszy strzały i udaje zdziwionego

Gracz spalony.

• Lubię 2
  • Uwielbiam 3

sygnatura.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl