Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Hud plus top15 zamiast top10 i % skilla

^NONAME^SkilleD^

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanooo wszystkim co wy na to żeby zmienić trochę hud i np dodać kd ratio kolor niebieski zmienić na jakiś inny bo ciulowo wygląda jak na moje WHITE POGRUBIONY np

może by zrobił coś z topka zamiast tego % skilla to eff aff jeśli się nie mylę to tego nie ma w tej topce a jak na moje ten % skilla Chvjowo działa nie przekroczysz 60% nawet jakbyś kręcił kd ratio 5 // jakby się udało to wprowadzić to przy okazji nie zapomnijcie o rankstatsie wtedy 

Miałem nie pisać o granatach ale jak na moje svip i VIP - smoke z granatów ludzie którzy będą potrzebowali tego smoke to mogą go kupić i rzucić żeby odciąć sobie pozycję nie potrzebny jest limit na te smoke każdy VIP i svip i tak ma zawsze 16 k$ więc będzie ich stać a rzucanie tego na całej mapie aby rzucić w ciul utrudnia grę innym graczom na low PC + wszystkie pozycje są odcięte na całej mapie nigdzie nie idzie wychylić ni nic bo wszędzie jest po 5 smoke rzuconych patrząc nawet na bramę mid 6 smoke co rundę tam leci 

Zmiana tego dd2 zwykłego na snowa na zmianę idą święta więc Czm by nie dodać i umilić trochę grę graczom którzy grają po 3 h ciągiem i widzą ciągle ten piasek na całej mapie 

Jak wpadnę jeszcze na jakiś pomysł to będę edytował narazie tyle 👌👌

• Lubię 2

• Moderator

Do pierwszej części propozycji się nie odniosę, bo i tak nigdy w topce nie będę :KEKW: A tak poważnie, mi to nie przeszkadza. Dla mnie nie ma sensu zmieniać - jest okey.
Nie rozumiem jaki limit na SMOKE? Taka gra, po to są smoke żeby ich używać, to tak jakby zabronić skanowania górnego, bo każdy skanuje. Dla mnie usuwanie smoke z VIPa czy SVIPa jest po prostu bez sensu.
Święta dopiero za 1,5 miesiąca, nawet śniegu nie ma jeszcze. Myślę, że w grudniu na pewno taka mapka będzie :) 

• Lubię 3

image.png.9e56505a0c51ba3a17d47fd4e6866869.png

Nic nie zmieniajta chopy. 

Jak ja będe widział swoje k/d w hud cały czas to codziennie będe musiał nową myszke kupować (nią zazwyaczaj rzucam jak mi nie idzie).Takie widoczne k/d będzie mnie tylko dobijało za każdym razem:classic_biggrin:

Tak to u mnie będzie wyglądało po każdej mapie :tensesmash:

Co do mapy zimowej to będzie pewnie,ale dopiero w grudniu(tak jak panowie wyżej pisali)

Granaty też niech zostaną tak jak są.

Edytowane przez PeOes
  • Lubię 2
  • Haha 1

HUD i tak mam wyłączony więc mi obojętne co się tam znajduje

Procent skilla da się w ramach jednej mapy zrobić koło 60. Ja wczoraj na tej mapie około 23 co byłem przed tobą miałem 53 z hakiem

granaty jak na moje mogą zostać tak jak są. Jeśli ktoś rzuca jakieś nielogiczne sg to zawsze możecie nam zgłaszać na u@ takich delikwentów

Do zimowych propozycji pewnie będzie temat pod koniec listopada i zostaną wprowadzone na początku grudnia. Teraz nie ma sensu się tym zajmować 

• Lubię 4

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

1 zdanie odnośnie hud: Wg mnie hud jest spoko jeśli chodzi o wygląd, jest przejrzysty.  W sumie kda można dodać, ja akurat patrzę na te cyferki więc spoko

może by zrobił coś z topka zamiast tego % skilla to eff aff jeśli się nie mylę to tego nie ma w tej topce a jak na moje ten % skilla Chvjowo działa nie przekroczysz 60% nawet jakbyś kręcił kd ratio 5 - to akurat wg mnie jest spoko, wyrożnia się troche na tle innych serwerów, ja jeśli już to bym dodał oprócz obecych informacji jeszcze wiersze z procentem HS i właśnie kda, wtedy to wgl by było na bogatości, aczkolwiek nie wiem czy sie pomieści :D Odnośnie jeszcze skilla, to trzeba sie natrudzić ale da się, jedna z moich mocarnych mapek, gdzie miałem prawie 58 gdzie 28 to awp. Z awp jest łatwiej.

254AA0CD00001.thumb.jpg.b5f5463fab93d033841e65d9fbb9d760.jpg

Miałem nie pisać o granatach ale jak na moje svip i VIP - smoke z granatów ludzie którzy będą potrzebowali tego smoke to mogą go kupić i rzucić żeby odciąć sobie pozycję nie potrzebny jest limit na te smoke każdy VIP i svip i tak ma zawsze 16 k$ więc będzie ich stać a rzucanie tego na całej mapie aby rzucić w ciul utrudnia grę innym graczom na low PC + wszystkie pozycje są odcięte na całej mapie nigdzie nie idzie wychylić ni nic bo wszędzie jest po 5 smoke rzuconych patrząc nawet na bramę mid 6 smoke co rundę tam leci - Ja bym nie przesadzał, co jakiś czas jest zadyma ale wg mnie nie tak często. Były już tutaj przypadki, gdzie gracze specjalnie pod nogi rzucali smoke i wyciągaliśmy z tego konsekwencje więc jeśli zauważysz, że ktoś to robi specjalnie, to zgłaszaj nam to i postaramy się pomóc.

Zmiana tego dd2 zwykłego na snowa na zmianę idą święta więc Czm by nie dodać i umilić trochę grę graczom którzy grają po 3 h ciągiem i widzą ciągle ten piasek na całej mapie - Pewnie na grudzień dostaniemy taką mapkę

Edytowane przez Mykmyk
  • Lubię 6

Co do tego to jestem na nie , ale co do tego huda to mozan byloby zrobic opcje wybrania sobie kolorku takiego Huda i dodac w koncu Top 15 w Kosach , albo jakies Top Stat Track moze , z najwieksza iloscia zabojstw z danej broni ? 

• Lubię 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl