Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Skarga na CJ

doggystyle

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick oskarżonego: ✪ CJ. NGNW.pl

2. Opis sytuacji: Gram na serwerze po czym wbija jakiś gość o nicku "Bo Sinn" wychwala sie kim on kurwa nie jest za przeproszeniem i ciśnie z kazdym po koleji kto sie odewzie, no to postanowiłem sie dołaczyć w styuacji brały jeszcze 2 inne osoby o nicku "pyzooo" , "abu" i "amore mio" teksty leciały jakie leciały wiadomo typowa tyralnia.  Wszystko było by w porządku jeżeli admin zachował by bezstronność i nie faworyzował swoich serwerowych kolegów :) dając bana na czat głosowy tylko 2 osobą(doggy style, amore mio) z wszystkich osób które sie wyzywały.

3. Powód: Niesprawiedliwość admina

4. Dowody: http://870514.node27.pukawka.pl/dem-de_mirage-1731521898-1731524719.zip

• Haha 4

Generalnie to sprawa wygląda tak:
Dostałem informacje na pv, że Amore mio i doggystyle lecą równo (wyzwiska).
Włączyłem adminvoice'a i słyszałem głównie waszą dwójkę jak tworzycie "tyralnie".
Zawołałem po tym @ CJ. , żeby zerknął "okiem".
Sytuacja była zbyt dynamiczna, żeby wszystkich zdążyć spisać.
Ale jakimś magicznym sposobem jak was obu wyciszyliśmy to zapanowała cisza.
Zatem nie widzę, żeby była tu jakaś faworyzacja.

• Lubię 2

sygnatura mniejsza.png

Więc tak, sytuacja z mojej strony wyglądała w ten sposób, że graliśmy wraz z Weezardem po ct, Weezard dostał wiadomość na priv, że po tt się wyzywają plus dostaliśmy informacje na admin chacie po czym Weezard włączył adminvoice i powiedział żebym też posłuchał co się dzieje. Po usłyszeniu jak się wyzywa grupka graczy zdecydowaliśmy się zmutować dwie osoby które nam wyskakiwały najczęściej czyli gracz "doggy style" oraz "amore mio", po mute tych dwóch osób wszyscy się uspokoili i nie mieliśmy listy reszty graczy. Nie było w tej sytuacji żadnej faworyzacji, ponieważ z żadnym z graczy się nie znamy.

• Lubię 2

CJV3.png

@ IdoB Moim zdaniem to logiczne, że dwójka tych ziomków zrobiła sobie jedną wersje zdarzeń i napisali praktycznie to samo, zaczął się podpruwać do nas jakiś gość to go cisneliśmy jak należy a dziwnym trafem akurat tylko nas wyłapali gdzie wyzywało nas z 3-4 osoby. Jest to po prostu pokazanie, że admin jest wyżej w hierarchi i będzie banował kogo i jak mu się podoba tak samo jak było to w przypadku banów za "cheaty" który dostałem dwukrotnie a kolega raz, za każdym z tych razy zostaliśmy odbanowani bez dowodów, więc teraz jest to kolejny raz gdzie goście robią coś przeciwko nam bo odjeżdzamy umiejętnościami i nie mogą nas ukarać banami za "cheaty".

• Haha 4

""Włączyłem adminvoice'a i słyszałem głównie waszą dwójkę jak tworzycie "tyralnie". "" No to prosze Cię pobierz demo i zobacz co sie działo na serwerze przed tym jak my zaczęlismy wyzywać i jak reszta graczy sie do siebie odnosiła i czy tylko faktczynie nasza 2 było slychać.

Co to za wytłumaczenie  "zdecydowaliśmy się zmutować dwie osoby które nam wyskakiwały najczęściej czyli gracz "doggy style" oraz "amore mio", " ADMIN POWINIEN BYC OBIEKTYWNY, jezeli gosc wyzywa mnie i w druga strone to czemu tylko jeden zostaje ukarany? 

Po za tym tu sam sie przyznałeś  "Po usłyszeniu jak się wyzywa grupka graczy" ze słyszałeś tez wyzwiska innych :D

Drosz,

Następnym razem, jeżeli chcesz coś dodać to edytuj swój pierwszy wpis. Nie róbmy spamu.

• Haha 2

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

W związku z tym, że dowodem jest link do demka, na którym nie ma głosu graczy i mogę jedynie bazować na tym czego dowiedziałem się ze skargi/wypowiedzi adminów - nie widzę zasadności aby karać kogokolwiek z nich. Sytuacje na serwerze potrafią się zaognić w mgnieniu oka i potrzebna jest wtedy szybka reakcja. Możliwe że jest tak jak napisałeś @ doggystyle  i wyzywał się ktoś jeszcze, natomiast jeżeli admini reagowali dynamicznie na to co się dzieje, to mogli jakiegoś nicku nie zauważyć, a jeżeli zapanowała cisza po mutach na Tobie i amore to nie widzę podstaw do ukarania ich, bo najwidoczniej udzielaliście się najwięcej - pamiętaj admini to też ludzie, nie roboty.

@ jarek   Jak ktoś zaczyna się do was "podpruwać" to nie wyjaśniacie go również wyzywając, a zgłaszacie to na u@ do adminów, bądź na !report. Nie zrobiliście tego, zamiast tego woleliście się z nim wyzywać, to czego oczekujecie? Jedyną osobą, która zgłosiła na u@ był Bo sinn i to on zgłaszał, że wy go wyzywacie. Bo sinn dostał godzinę przed waszymi blokadami na komunikacje muta, więc w jaki sposób admini mieliby go faworyzować? Tak samo teoria o tym, że admini się na was mszczą za to, że dobrze gracie jest co najmniej mocno naciągana, bo jest wielu dobrych graczy którzy najzwyczajniej w świecie nikogo nie obrażają i analogicznie mutów nie dostają. Dodatkowo kolejne muty/gagi na wasze konta będą stopniowo 2x większe, bo czytając wasze logi, w szczególności twoje @ jarek  to kulturą nie grzeszycie. 

Podsumowując - serwer służy do grania i dobrej zabawy, nie do wyzywania się.

Nie mogę ukarać nikogo więcej z graczy za obrażanie, czy adminów za "faworyzowanie" bo nie mam na to żadnych dowodów. Na następny raz nagrajcie klipa, to będziemy mieli o czym dyskutować, bo z demka niczego się nie dowiemy.

@ CJ.  @ Weezard  zdaję sobie sprawę, że niekiedy trudno jest wszystko "wyłapać", ale na następny raz starajcie się być bardziej dokładni.

• Lubię 3
  • Uwielbiam 3

sygnatura.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl