Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Podanie na admina - Drosz

Drosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

1. Nick: シDroszシ

2. Imię: Michał

3. Wiek: 26

4. Link do GT: GameTracker najlepszego ProPlayera wszechczasów (klik)

5. Doświadczenie: Posiadam duże, byłem adminem na innej sieci serwerów jeszcze przed NGNW.pl, oraz na tutejszym serwerze na który aplikowane jest podanie

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] TAK

7. Znajomość CSS [0/8]: 7,5/8

8. SteamID: STEAM_1:0:675541621

9. Mikrofon: [TAK/NIE] TAK

10. Konto PRIME: [TAK/NIE] TAK

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] TAK

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? Zacznijmy od tego, że jestem weekendowym graczem. Z racji tego, że weekend to czas odpoczynku, zazwyczaj ciężko jest z dostępnymi adminami (oczywiście nie umniejszając żadnemu). Normę godzin jestem w stanie wypełnić "na spokojnie". Teraz przejdźmy do konkretów: będąc tu już adminem, miałem 100% skuteczność banów i ani jednego odwołania (jeżeli to ma jakiekolwiek znaczenie). Jestem szybszy niż "cziter" :kekw2: to znaczy... zanim zdąży oddać strzał to już On nie żyje i z wielką frustracją wychodzi z serwera tak szybko, że aktywny admin nie zdąży nadać mu bana xD. Raczej jestem kulturalną osobą, ale nie ukrywam, że czasem się wymknie jakaś soczysta "ku*wa" xD, jestem po prostu dobry w tą grę.. w końcu 26 y.o Talent :leonardo:, miły, szczery, przystojny i w dodatku skromny :kitpow:. Czasem mi się odkleja, jak niektórzy mogą zauważyć, ale jak to się mówi "pie*dolnięty zawsze uśmiechnięty", także humor mnie nie opuszcza xD. Jeżeli trzeba to i potrafię być stanowczy, czasem wyrozumiały a jeszcze czasem pobłażliwy. Myślę, że idealnie nadaję się na tą funkcję i niech tylko któryś spróbuje dać "NIE" to klepnę warna za "działanie na niekorzyść sieci NGNW.pl xDD (nie no, taki żarcik oczywiście:sussy:). Podsumowując liczę na szczere opinię i chyba już mogę zacząć się witać z pozostałymi adminami OM#1? :dogdance:. Pozdrawiam Cieplutko. Wasz ulubiony moderator, redaktor i niedługo administrator OM#1... DROSZ xD

• Lubię 1
  • Haha 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 2

Projekt bez nazwy.gif

+CSS
+Wiek
+doświadczenie
+ wysoko kultura
+/-Jedyne do czego można się doczepić  jednak to GT, idealnie łapiesz się w 6 godzinach
lecz jednak patrząc się na całokształt nie mam nic żeby dać na nie.
Jak dla mnie na TAK

Edytowane przez Space
  • Lubię 1
  • Uwielbiam 2

"Let the fun begin..."
+CSS
+Doświadczenie
+/- GT (no mała aktywność, ale w końcu gracz weekendowy :leonardo:)
+Wiek
Nie wiem jak z kulturą bo co byłeś na serwie w czasie mojej obecności to słowa nie słyszoł jo.
W każdym razie jestem na TAK
POTRZEBUJEMY CIĘ W NASZYM SKŁADZIE!

• Lubię 2
  • Uwielbiam 1

sygnatura mniejsza.png