Skocz do zawartości
wspolpraca

Współpracujmy - to takie proste!

Jeśli terroryści i antyterroryści potrafią się dogadać, to my również możemy! Jesteśmy otwarci na wszelkie formy współpracy i chętnie podejmiemy rozmowy.

Zagłosuj na nasze serwery

Jedno kliknięcie dla każdego serwera, a jak wpsiera jego rozwój. Zagłosuj na nasze serwery, odpowiedz w temacie i zgarnij reputację w ramach wdzięczności za pomoc!

Ustaw skiny na serwerach CS2

Ustaw skiny i kosy na serwerach

Już nic prostszego, jak przejście na skiny.ngnw.pl dzieli Cię od ustawienia ulubionych skinów na naszych serwerach CS2!

Zdobądź skiny od partnera NGNW.pl

Zdobywaj punkty i wymieniaj je na skiny z bestway.gg

Zarejestruj się z kodem "NGNW", zdobywaj punkty za aktywność i wymieniaj je na graffiti, naklejki lub skiny w Counter-Strike 2!

Dołącz do grupy Steam

Dołącz do naszej grupy Steam i zyskuj na tym! Będąc na grupie zyskujesz: więcej kredytów podczas gry na serwerach oraz jesteś na bieżące ze wszystkimi wydarzeniami na sieci!

Odwiedź naszego Facebooka

NGNW.pl działa również na Facebooku! Publikujemy tam treści, co najmniej raz w tygodniu i pojawiają się tam kody doładowujące konta w sklepiku, warto być na bieżąco!

Zakup VIP lub kredytów

Kupno usług na ulubionym serwerze to nie tylko korzyści w grze dla gracza, ale także wsparcie serwera i jego rozwoju. Wesprzyj serwer kupując VIP a przedłużąjąc go otrzymasz 10% rabat.

Podanie na Admina OM V2

Dzigito

Rekomendowane odpowiedzi

1. Nick:  Książę Dzigito

2. Imię: Marcel

3. Wiek: 16

4. Link do GT:  https://www.gametracker.com/player/Dzigit/51.68.135.106:27015/

5. Doświadczenie: Byłem juz adminem, nie za dobrze sie sprawdziłem w tej roli, ale przez ostatni miesiac poduczyłem sie komend SM

6. Czy byłeś/aś już adminem? [TAK/NIE] TAK

7. Znajomość SM [0/8]:  6

8. SteamID:  STEAM_0:0:579469288

9. Mikrofon: [TAK/NIE] TAK

10. Konto PRIME: [TAK/NIE] TAK

11. Czy akceptujesz i zobowiązujesz się przestrzegać regulaminu forum, serwera i taryfikatora banów? [TAK/NIE] TAK 

12. Dlaczego mamy wybrać akurat Ciebie? 
Jestem Aktywnym graczem, potrafię rozkręcić miłą atmosferę na serwerze, staram sie być bezkonfliktowy z innymi graczami serwera.  Za pierwszym razem jak byłem adminem nie poszło mi najlepiej z komendami ale na dziś dzień jestem pewny, że w tej roli się sprawdzę.  Zauważyłem, że sporo osób chce żebym powrócił do tej roli, co oznacza że mnie polubili.  Potrafię odróżnić gracza tzw. "Odpalonego" od gracza "Czystego". Mam nadzieję, że dacie mi szansę ponownego bycia adminem. 

Serdecznie Pozdrawiam 

Dzigito:pepe_heart:

• Lubię 1
  • Uwielbiam 1

Dzigitoo :pepe_love:
+/- wiek
+widziałam, że coś tam się uczyłeś
+czas na serwerze
+fakt, były osoby, które tęskniły za Adminem Dzigitem

Chciałabym zobaczyć Cię na tym stanowisku jeszcze raz. Dałabym okres próbny dla tego przywoływacza :pepe_ily:

• Lubię 1
  • Uwielbiam 2

Byłeś już kiedyś adminem, więc jeśli będziesz dawał normalne bany  itd to jestem na tak. Byłeś dobrym adminem tylko te powody... Jestem na tak zobaczymy czy poprawisz się
Na plusy to aktywność, gt, znajomość komend 

• Lubię 1
  • Uwielbiam 2

+ byłeś Adminem

+ prime 

+ mikro

- sm na chwilę obecną nie wierzę że uczyłeś się komend

- Gt no nie grasz ostatnio za dużo, generalnie zły gt podałeś ponieważ zmieniłeś nick i powinieneś podać ten nowy też jeśli na nim grasz.

- Nie daję zazwyczaj ludziom drugiej szansy bo wiem jak się to kończy 

*Nie doszły mnie słuchy żeby ktoś się skarżył na serwie żebyś wrócił, ale mogłem po prostu tego nie słyszeć*

na NIE.

Pozdrawiam.

EDIT:

@ Dzigito  jak chcesz dać gt drugi link to edytuj post*, robisz spam w ten sposób 

Edytowane przez Adrahil
  • Lubię 2
  • Uwielbiam 1

Werka.,

Jak już Adrian wyżej wspomniał, edytuj pierwszy post i tam dodaj GT, nie rób spamu. 

Dostałem do obejrzenia jedno demko, w którym twoje zachowanie jest nieakceptowalne jako przyszły administrator.

Teksty typu "shibo bądź mądrzejszy od nieudacznika", "jakiś random coś pierdoli", "imagine się wpierdalać do rozmowy bez pytania", "kulturka panowie, bo zaraz będzie nieciekawie jak admin wbije - kazał przekazać" w twojej sytuacji gdy się starasz ponownie o rangę admina na serwerze jest to niestosowne.

Cytat

Zauważyłem, że sporo osób chce żebym powrócił do tej roli, co oznacza że mnie polubili.

Grając na serwerze nie spotkałem żadnej osoby, która jak wspomniałeś chciałaby, żebyś wrócił, lecz mogło mnie w tym czasie nie być. 

Podanie odrzucam, jeśli twoje zachowanie się poprawi i rzeczywiście uczyłeś się komend to zapraszamy za 5 dni.

• Uwielbiam 3
00NeQVq.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Polityka prywatności | Regulamin forum NGNW.pl